Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kıslar......

ogg aşaşı baya kalabalık ...

bebelerin okulda kermes vardı onları bırakıp geldim ya deyilse su böregine gözüm dönmüştü şükür kaçtım ....

hosgeldin aebenim bugün kızlar cosmus hele bi gecmişi okusan yetisemzsin bnce müsait bi zamnda oku yoksa sen okuyup geleseye bu cadılar üzerien 3 sayfa daha ekliyorlülülülülülü​

eee uuuu ee benim işim vardı tamda gidiyodum ben.. eyvahedigeldismile görüşürüz aebencim.. hoşgeldin görüşürüz..

nereye nurom tarfleri almaya yeni baslamıstık:roflol:​

ohaoldumsmileohaoldumsmilekermesten kaçtım takımda börekler brovniler uçuşuyooooalsanaalsanasmilebilmiyorumkismile
sırnaşık şeysırnaşık şey

kıslar ben kacar dün hiç calısmadım bugün dersler beni bekliyor ugrarım yien ara verdgimde hepinizi cocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

hosgeldin aebenim bugün kızlar cosmus hele bi gecmişi okusan yetisemzsin bnce müsait bi zamnda oku yoksa sen okuyup geleseye bu cadılar üzerien 3 sayfa daha ekliyorlülülülülülü​
aynen sultanım sonra akıyım yoksa bi buraya bi montiye yetişemiycem . hemde acıktım yemek yiyim cokacimcoook

elif simoş maytap sizler nasılsınız kızlar geçmişe baktım braz tam gaz devam edyosunuz sanırım süpersniz valla :lepi: kirazdan naber göremedim geçmişte o nasıl ayrıldımı oda

hoşgeldin yumukum . karar vermişsin sen sabah başladıysan devamı gelir canım . sen azimli hatunsun istediğin zaman yapabiliyorsun . bunu gördük .

günaydın kızlar.....keyifler yerindedir umarım dün hiç giremedim buraya dershane çıkışında bi arkadaşımla buluştuk akşamda onlarda kaldım, yeni geldim eve anlayacağınız.....

elif simoş maytap sizler nasılsınız kızlar geçmişe baktım braz tam gaz devam edyosunuz sanırım süpersniz valla :lepi: kirazdan naber göremedim geçmişte o nasıl ayrıldımı oda

kirazcığımda ayrıldı gelmiyor hiç takıma . en son konuştuğumda çok yoğun olduğunu ve takıma gelmeye yüzüm yok şuanda dedi sanırım oda aldı verdiği kiloları . uzun zamandır facedede göremiyorum cadıyı .

hoşgeldin yumukum . karar vermişsin sen sabah başladıysan devamı gelir canım . sen azimli hatunsun istediğin zaman yapabiliyorsun . bunu gördük .

inş. canım kararı verdikten sonra üstesinden gelirim inanıyorum kendimede işte o ilk adımı atmak önemli bugün attım bakalım inş. devamını getiririm yaz geliyo valla geçen sene giydiklerim olmuyo :kedi: bilmiyorumkismile sinirlerim bozuldu boshayallersmile

iyiyim canım sen nasılsın görüşemedik bayadır
hadi hadi yaz geliyo şekerim biran önce incelmek lazım olumunekankayizsmile

hosbuldum ablacım nasılsın konusamıyoruz bu ara topladın dimi kendini eskisi gibi bizmlesin dimiolumunekankayizsmile​

sizinleyim tatlım bu ara yoğunluk biraz azaldııı
özlemişim yeminleee yanlızlığı sakinliğii :asigim:

yaza sünnet kaynıyo oğlan gelmeden 70 i görmem lazımm
ayrıca alışverişede çıkıcam doğru dürüst bir şey bulamıyorum üstüme yaz geldi biraz kıyafet alıp süslenmek lazım değilmii ama 70 olmadan asla almıyacağımm lmaz:

ohaoldumsmileohaoldumsmilekermesten kaçtım takımda börekler brovniler uçuşuyooooalsanaalsanasmilebilmiyorumkismile

aeben günahımı alma ben bikerem otarifleri eve gelen misafirlerim için alıyorumm delikafadulden

yumukcum başla canım rejimine kafaya koydunmu yaparsın canım..zayıf olmak sana çok yakışıyor yüzün gözün çok hoş hatun oluyosun valla zayıfla canımcım:))
bizde iyiyiz büyüyoruz bebişle bakalım sonumu merak ediyorum))))
sağlıkla atlatalım inş şu dönemi başka bişey düşünmüyorum gerçi..çok şükür ki iyiyiz....

hadiya,yok yaramıyo burdan uzaklaşmak hiç birimize verdiklerimizi alıp geliyoruz kaydirigubbakcemile3 onuda razı edip getirmek lazım kaydirigubbakcemile5 özgemde gelcek bebiş bi gelsin hep beraber toplaşalım yine inş.zemuszemus

ooo eskiler kürkçü dükkanına dönmeye başladı bekle yumukcum bende geliyorummm:roflol::roflol:

nilüüü küçük kivin nasıl 22 haftalık olmuşsunuz maşşallahhhh biz kızımın yüzünü gördük çok güzel bir duyguopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…