selam kıslar......
ogg aşaşı baya kalabalık ...
bebelerin okulda kermes vardı onları bırakıp geldim ya deyilse su böregine gözüm dönmüştü şükür kaçtım ....
kaç kaç anladın sopa yiyceni kaçkaydirigubbakcemile3 bu tariflerne ola .lülülülülülüeee uuuu ee benim işim vardı tamda gidiyodum ben.. eyvahedigeldismile görüşürüz aebencim.. hoşgeldin görüşürüz..
eee uuuu ee benim işim vardı tamda gidiyodum ben.. eyvahedigeldismile görüşürüz aebencim.. hoşgeldin görüşürüz..
sırnaşık şeysırnaşık şeyohaoldumsmileohaoldumsmilekermesten kaçtım takımda börekler brovniler uçuşuyooooalsanaalsanasmilebilmiyorumkismile
kıslar ben kacar dün hiç calısmadım bugün dersler beni bekliyor ugrarım yien ara verdgimde hepinizi cocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
aynen sultanım sonra akıyım yoksa bi buraya bi montiye yetişemiycem . hemde acıktım yemek yiyim cokacimcoookhosgeldin aebenim bugün kızlar cosmus hele bi gecmişi okusan yetisemzsin bnce müsait bi zamnda oku yoksa sen okuyup geleseye bu cadılar üzerien 3 sayfa daha ekliyorlülülülülülü
eee uuuu ee benim işim vardı tamda gidiyodum ben.. eyvahedigeldismile görüşürüz aebencim.. hoşgeldin görüşürüz..
aaa gerçektenmi..aleyküm selam..bende onu mrk etmiştim acaba hala rejime başlamadımı diye,
başlamadı galiba dimi..negüzel incecik kalmıştı geçen senealkisalkisalkis
selamlar..
h.b aebenim du bende öpem Şeniz kaydirigubbakcemile3 inş. dönmeyi koydum kafaya bakalım
nilüm nasılsın canım nasıl gidyor hamilelik kivicik nasılah ne güzel zayıflamıştım demi döndük gene eski tontiş halimize ama yok olmuyo böyle yine başladım bugün bakalım,aldım tam buğday ekmeğimi yeşilliklerimi kahvaltı iyidi devamı gelir inş. :Saruboceq:
selamlar..
h.b aebenim du bende öpem Şeniz kaydirigubbakcemile3 inş. dönmeyi koydum kafaya bakalım
nilüm nasılsın canım nasıl gidyor hamilelik kivicik nasılah ne güzel zayıflamıştım demi döndük gene eski tontiş halimize ama yok olmuyo böyle yine başladım bugün bakalım,aldım tam buğday ekmeğimi yeşilliklerimi kahvaltı iyidi devamı gelir inş. :Saruboceq:
elif simoş maytap sizler nasılsınız kızlar geçmişe baktım braz tam gaz devam edyosunuz sanırım süpersniz valla :lepi: kirazdan naber göremedim geçmişte o nasıl ayrıldımı oda
günaydın kızlar.....keyifler yerindedir umarım dün hiç giremedim buraya dershane çıkışında bi arkadaşımla buluştuk akşamda onlarda kaldım, yeni geldim eve anlayacağınız.....
hoşgeldin yumukum . karar vermişsin sen sabah başladıysan devamı gelir canım . sen azimli hatunsun istediğin zaman yapabiliyorsun . bunu gördük .
elif simoş maytap sizler nasılsınız kızlar geçmişe baktım braz tam gaz devam edyosunuz sanırım süpersniz valla :lepi: kirazdan naber göremedim geçmişte o nasıl ayrıldımı oda
hosbuldum ablacım nasılsın konusamıyoruz bu ara topladın dimi kendini eskisi gibi bizmlesin dimiolumunekankayizsmile
ohaoldumsmileohaoldumsmilekermesten kaçtım takımda börekler brovniler uçuşuyooooalsanaalsanasmilebilmiyorumkismile
kirazcığımda ayrıldı gelmiyor hiç takıma . en son konuştuğumda çok yoğun olduğunu ve takıma gelmeye yüzüm yok şuanda dedi sanırım oda aldı verdiği kiloları . uzun zamandır facedede göremiyorum cadıyı .
inş. canım kararı verdikten sonra üstesinden gelirim inanıyorum kendimede işte o ilk adımı atmak önemli bugün attım bakalım inş. devamını getiririm yaz geliyo valla geçen sene giydiklerim olmuyo :kedi: bilmiyorumkismile sinirlerim bozuldu boshayallersmile
yumukcum başla canım rejimine kafaya koydunmu yaparsın canım..zayıf olmak sana çok yakışıyor yüzün gözün çok hoş hatun oluyosun valla zayıfla canımcım:))
bizde iyiyiz büyüyoruz bebişle bakalım sonumu merak ediyorum))))
sağlıkla atlatalım inş şu dönemi başka bişey düşünmüyorum gerçi..çok şükür ki iyiyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?