:roflol:çok fenasın nuro ....lülülülülülü
tebrik ederim şekercim :hooray:eriyip bitiyo montici kıslar ...
maytabım erimiş bugün mesaj yazmış ama okuyamadım arada kaldı sanırsam .
nilüüü doğurdum sandın galiba
ben şimdiden geliyorum ki yerimi sağlama alayım-tatlicadiarzu-
aebenin başının etini yemeye başlayayımm
benden daha ağırını bulamazsınızzz 3 rakamlı sayıları gördüm düşünün artık:sm_confused:
lorun tuzu hakkında bişi düşünmüyorum .sırnaşık şey
beni ilgilendiren yağı .kaydirigubbakcemile3 canım ekmeksiz yiyeceginden illa 0 yağlı olmasına şart deyil . genelde lorlar yağsız zeten .... yağ oranı ne tam olarak lorunun . %..3..4. altındaysa kat yumurtaya .... ama ekmekle yagına dikkat et .olumunekankayizsmile
sormazmı içine zehirmi koyduda yemiyor diye . ha hay..:roflol::roflol::roflol::roflol:ekmeksiz yicem.. yağ oranı yazmıyo çünkü marketten böldürerek aldım :) yağı kalan kısmındaki pakette yazar.. ama zili bahsetmişti onun arkadaşı gıda mühendisiymiş lor peyniri çok yağlıymış diye bahsetmişti şimdi geldi aklımaneyse ben az pişmiş spagetti yiyeyim.. bu arada birazdan yan komşu gelecek çayın yanına kek çıkarıcam ben yemicem kadın demezmi bana verdi kendi niye yemiyo diye???
nazcım ben akapunktur ve göbek basen kısmındaki yağlara iğneli bi zayıflamaya gittim....koca koca iğneleri bütün vücuduma batırıyordu ucundanda hafif voltajlı eletrik veriyodu ıyyy ne manyakmışım yaw şimdi olsa hayatta yaptırmam yaa ....ama i ince iğnelerde bir karış vardı fakat batırırken hiçmi hiç acımıyordu.....diken diken vücuduma saplanıyordu bisürü iğne)))
o elektirk olayı çok iğrençti..yani şaka maka acıyordu ya ceyran çarpmış gibi....ama sonra uyuşuyordu gerçi hiç işe yaramadı basenler aynen duruyor bende)))
ama akapunktur güzel canım gerçekten tok tutuyor seni))ehehhe))hep tokluk hissi oluyor yani..ama yesen yersin biraz hakim olcaksın kendine bitek miden guruldamıyor canım....bide kulağa batırdıkları hiç acımıyorda bitaneyi kulak dışına batırıyor ya benim hep o çok acırdı nedense....
off geçmişte yapmadığım şey kalmadı hala bombiliyimmmmmbilmiyorumkismile
sormazmı içine zehirmi koyduda yemiyor diye . ha hay..:roflol::roflol::roflol::roflol:
afiyet olsun ....
nuroooooooooooooooooo sende mi montiyle zayıfladınnnn
ya kitaba başlayacağım sadece 2. bölümü mü yapıyorsunuz kestane kebap monticilerden acele cevap dur bunu monti linkine de yazayım:roflol:
yumukum ,özgem hoşgeldiniz
özge yarın bekliyorum ben duruyu bugün doğurma sakın ,yarın ne yap ne et doğur :roflol:
aa naz sende mi monti yapıyorsun herkes kilo verdi mi montide ???
nilüüü valla öyle diyorlar ama gerçekler acıdır:) 102 idim sonrasını bilmiyorumohaoldumsmile:kedi:
ama şanslı bir hamileyim çünkü ne leke oldu bende ne bişey birde kız bebekte çok leke olur dediler düşün bu en paspal halim kızım hiç çirkinleştirmedi beni sağolsunboshayallersmile yani söyleyenler böyle diyorakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?