Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

lem sabah sabah bir boğaz muhabbeti dir gitmişş
yemeyin ulemmmm
koca koca kadınlar erkek çoğumusunuzki pipinize bişey olsunn naniknanik

Ablaaaa bebek olayını kaynattın bakıyorum , aşermeye başlayınca görürüz seni lülülülülülü:icecream:

iste ablam tam lafi kondurdu.yemek icinmi küstünüz birbirinize kizlar aaaaaaa cok ayuuuup

Yok nuro elmalı rulodan bahsetti, nilüşde hamile ya canı istemiş, ama hemencecik avm den alıp yemiş, nuro farketmedi işte üzüldü canı istedi nilüşümüzün diye... Bende kızın canını istettin deyince kızdı bana eyvahedigeldismile Amaaaa barışırkiiiiiiiii beni çokkkk seviyooooooooooor delikafadulden

ben garip tüm bu hayallerle azcuk ekmeğin arasına azcuk peynir koyup yedim
çaylada midemi şişirmeye çalışıyorumm :çok üzgünüm: ki bu muhabbettt guclubacismile:1ninca:

bu simoşum için;
BROWNıE
1 paket margarin
yarım su bardağı kakao
2 su bardağı esmer şeker
1 tatlı kaşığı vanilya
1 su bardağı un
2 adet yumurta
yarım su bardağı dövülmüş ceviz

kısık ateşte margarin ve kakoyu büyük bi tencerede erit ve eriyince kaynaman önce şeker ve vanilyayı ekle karışrırarak ocağı kapat.ılıdığında unu tencereye ilave et yavaş yavaş. yumurtalarıda ekle ve çırp.içine dövülmüş cevizlerde ekle karıştır. karışımı dikdörtgen yağlanmış bi tepsiye dök önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 25 dk pişirip soğut. üzerine çikolata da rendeleyip hindistan cevizide koyabilirsiniz.. afiyet olsun.

ben garip tüm bu hayallerle azcuk ekmeğin arasına azcuk peynir koyup yedim
çaylada midemi şişirmeye çalışıyorumm :çok üzgünüm: ki bu muhabbettt guclubacismile:1ninca:
yok aman ablacım sakın ha yapma ama elmayı rendeleyip üzerine tarçın döküp yiyebilirsin hatta birazda ceviz.
zaten elma ve tarçın kokusu beyne tokluk sinyalleri gönderriyormuş

süperrr :lepi: teşekkürlera.s.

nuroşcum üzülme aşkımm aldım ben artık herşey heryerde var ya üzülme şeker..dur tarifleri yazıyorum canımın içü...ruloyuda ver:)mucukxss

Teşekkürler balıııım ama markette satılan ülker browniler var ya onlardan yiyiyordum ben, bir bardak soğuk sütle :kedi: bence keselim yiyecek muhabbetini aeben abliş görünce kıyamet kopucak sempatiksalakcinni

Naz, suura+, Melek+, sultan_gibi+, Simerenya+, mmmf27+, meham, Mopsy+, derya_lim+, LıLLYUM+, lightlife+

OHHHH MAŞALLAH NEDE KALABALIK OLDUK

günaydınnn delikafadulden

Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:

süt yok kabartma tozu yok unuttunmu tam tarifi bumuuu :sm_confused:

yazdımm
birde esmer şeker değilde beyaz şekerle olurmuuu :sm_confused:

birde olursa ,ilk defa böyle bir tarif görüyorum tadi nasıl oluyorrr :sm_confused:

bu nilüş ve suura için
ELMALI RULO
1 bardak sıvıyağ
1 bardak yoğurt
1 paket margarin
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
marmelatını hazırla önce:)
marmalat için
2 elma rendesi
2,5 çay bardağı toz şeker
yarım çay bardağı su
bunların hesini bi tava yada tencereye koyup marmelat oluncaya dek ocakta pişir ateşten alıncada içine tarçın ve ceviz içi koy.

yapılışı;
tüm malzemeyi güzelce yoğur hamurun kıvamı kulak memesi kıvamında olacak. ona göre un ilave edersin. :)
hamuru 5 parçaya ayır. ayırdığın herbir parçayı oklava ile aç ortalama büyüklüğü plastik çocuk topu kadar oluyor. sonra açtığın bu yuvarlağının üstünü önce artı şeklinde kes. sonra toplamda 8 parça olacak şekilde üçgenler oluştur. oluşturduğun her üçgenin içine hazırladığın marmelattan koyve yaprak sarar gibi sar. rulomuz hazır.. yağlanmış tepsiye koy.. böyle böyle tüm malzemeyi yap ve 170-180 derecede pişir çıkınca soğuyunca pudra şekerine bulayarak bi kaba diz.. afiyet olsun..

süperrr :lepi: teşekkürlera.s.

Heeee hemennn süpermiiiiiişşşş delikafadulden sanamıııı verdiiiikiiii bana verdi bir kereeeeeeeeeee lülülülülülü suraaacığımmm şaka bir yana cızzz bunlarrr cızzz, yaparsanda misafirine yada eşine yaparsın sen biliyorum ben hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…