- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
lem sabah sabah bir boğaz muhabbeti dir gitmişş
yemeyin ulemmmm
koca koca kadınlar erkek çoğumusunuzki pipinize bişey olsunn naniknanik
iste ablam tam lafi kondurdu.yemek icinmi küstünüz birbirinize kizlar aaaaaaa cok ayuuuup
zatenn gözümün önünde çeşit çeşit yiyecek yatıyom gözümde kokareç kalkıyomm su böreğii
temizlik yapıyorum halka halka simitler fırından yeni çıkmışş yanında peyniriii
bu hafta ilk rejim haftam ölüyom yahuuu akannehir
birde tarçınlıı elmalı kurabiye muhabbetiii kalkıp yaparsammm vebali sizindir ulemmmmmmm delikafadulden
yok aman ablacım sakın ha yapma ama elmayı rendeleyip üzerine tarçın döküp yiyebilirsin hatta birazda ceviz.ben garip tüm bu hayallerle azcuk ekmeğin arasına azcuk peynir koyup yedim
çaylada midemi şişirmeye çalışıyorumm :çok üzgünüm: ki bu muhabbettt guclubacismile:1ninca:
süperrr :lepi: teşekkürlera.s.bu simoşum için;
BROWNİE
1 paket margarin
yarım su bardağı kakao
2 su bardağı esmer şeker
1 tatlı kaşığı vanilya
1 su bardağı un
2 adet yumurta
yarım su bardağı dövülmüş ceviz
kısık ateşte margarin ve kakoyu büyük bi tencerede erit ve eriyince kaynaman önce şeker ve vanilyayı ekle karışrırarak ocağı kapat.ılıdığında unu tencereye ilave et yavaş yavaş. yumurtalarıda ekle ve çırp.içine dövülmüş cevizlerde ekle karıştır. karışımı dikdörtgen yağlanmış bi tepsiye dök önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 25 dk pişirip soğut. üzerine çikolata da rendeleyip hindistan cevizide koyabilirsiniz.. afiyet olsun.
[ı]hayırlı günler 6. Takım ben bi gecmişe gidip geleyim hemncik[/ı]
günaydınlar canım hoşgeldinolumunekankayizsmilehayırlı günler 6. takım ben bi gecmişe gidip geleyim hemncik
bu simoşum için;
BROWNİE
1 paket margarin
yarım su bardağı kakao
2 su bardağı esmer şeker
1 tatlı kaşığı vanilya
1 su bardağı un
2 adet yumurta
kısık ateşte margarin ve kakoyu büyük bi tencerede erit ve eriyince kaynaman önce şeker ve vanilyayı ekle karışrırarak ocağı kapat.ılıdığında unu tencereye ilave et yavaş yavaş. yumurtalarıda ekle ve çırp.içine dövülmüş cevizlerde ekle karıştır. karışımı dikdörtgen yağlanmış bi tepsiye dök önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 25 dk pişirip soğut. üzerine çikolata da rendeleyip hindistan cevizide koyabilirsiniz.. afiyet olsun.
kolay gelsinkaydirigubbakcemile2
ikisini deeehihoyyyt
ayy abla alemsin:roflol:
Kolayyyyyyy gelsinnnn hoşgeldinnn Şeniz
günaydınnn delikafadulden
Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:
bu simoşum için;
BROWNİE
1 paket margarin
yarım su bardağı kakao
2 su bardağı esmer şeker
1 tatlı kaşığı vanilya
1 su bardağı un
2 adet yumurta
hayırlı günler 6. takım ben bi gecmişe gidip geleyim hemncik
Naz, suura+, Melek+, sultan_gibi+, Simerenya+, mmmf27+, meham, Mopsy+, derya_lim+, LİLLYUM+, lightlife+
OHHHH MAŞALLAH NEDE KALABALIK OLDUK
süperrr :lepi: teşekkürlera.s.
nuroşcum üzülme aşkımm aldım ben artık herşey heryerde var ya üzülme şeker..dur tarifleri yazıyorum canımın içü...ruloyuda ver:)mucukxss
konu boğaz olduğundandırrr :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?