iyiyim canım sen nasılsın görüşemedik bayadır
hadi hadi yaz geliyo şekerim biran önce incelmek lazım olumunekankayizsmile
yumukcum başla canım rejimine kafaya koydunmu yaparsın canım..zayıf olmak sana çok yakışıyor yüzün gözün çok hoş hatun oluyosun valla zayıfla canımcım:))
bizde iyiyiz büyüyoruz bebişle bakalım sonumu merak ediyorum))))
sağlıkla atlatalım inş şu dönemi başka bişey düşünmüyorum gerçi..çok şükür ki iyiyiz....
iyiyim canım sen nasılsın görüşemedik bayadır
hadi hadi yaz geliyo şekerim biran önce incelmek lazım olumunekankayizsmile
ooo eskiler kürkçü dükkanına dönmeye başladı bekle yumukcum bende geliyorummm:roflol::roflol:
nilüüü küçük kivin nasıl 22 haftalık olmuşsunuz maşşallahhhh biz kızımın yüzünü gördük çok güzel bir duyguopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aa özgecim doğum oldumu canım...gözünüzaydın ..nasılsınız???
:1rolleyes:
yok yahu daha olmadı her an olabilirhihoyyythihoyyythihoyyyt
aman temizlikçiyi aradım dün cuma boşmuş cuma gecesi cumartesi falan olursa benim için iyi olur sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehir:roflol:
hoşgeldin sinemciğim .
ay benim arkadaşım bölgesel zayıflama yaptırmış süper farketmiş akupuntur acıtmıyoo ben bir kere yaptırdımzemuszemussinemciğim bende akapunktura başlamak istiyorum . iğneler acıtıyormu kulağa batırıken ve tavsiye ediyormusun tatlım .
yok yaw pırtlatım gelcem şu kütoyu da bi yakalasam süper olacakaklinialirimsmileaklinialirimsmileözgemm canımm hoşgeldin,noldu kız temizlikçi geldimi bebişten ses yok galiba :roflol: bu randevuya tam zamanında gelecek anlaşılan bak ne akıllı bi kız olcak durucuk kaydirigubbakcemile3 döndük canım sende pırtla artık gel hep birlikte başlayalım gari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay benim arkadaşım bölgesel zayıflama yaptırmış süper farketmiş akupuntur acıtmıyoo ben bir kere yaptırdımzemuszemus
yok yaw pırtlatım gelcem şu kütoyu da bi yakalasam süper olacakaklinialirimsmileaklinialirimsmile
NEEEYYYYYY..ohaoldumsmilenilüüü doğurdum sandın galiba
ben şimdiden geliyorum ki yerimi sağlama alayım-tatlicadiarzu-
aebenin başının etini yemeye başlayayımm
benden daha ağırını bulamazsınızzz 3 rakamlı sayıları gördüm düşünün artık:sm_confused:
hosgeldin aebenim bugün kızlar cosmus hele bi gecmişi okusan yetisemzsin bnce müsait bi zamnda oku yoksa sen okuyup geleseye bu cadılar üzerien 3 sayfa daha ekliyorlülülülülülü
ay benim arkadaşım bölgesel zayıflama yaptırmış süper farketmiş akupuntur acıtmıyoo ben bir kere yaptırdımzemuszemus
yok yaw pırtlatım gelcem şu kütoyu da bi yakalasam süper olacakaklinialirimsmileaklinialirimsmile
evet ya bedişide getirin tam olsun ...kaydirigubbakcemile5o uykudan kalkabilse gelcekte :roflol: uykucu hatun mirmirmirmir
AY 2 DK MONTİ LİNKİNE GİTTİM GENE KAYNATMIŞINIZ . BEN AÇIM YA YEMEK YİYİP GELECEM ......
özkeeee sen tıkın bakalım bi kaç gün daha ben sana yapacakları bilirim
:roflol:çok fenasın nuro ....lülülülülülüsize bişey söyleyimmi ben 73 kilooyuummmm.. hahahahahhahah.. size verdim tarifleri yeyinde şişmanlayın diye hahahahhaha..:1shok: şokmu oldunuz?? eee bu işler böylee.. burası yarış ortamı şekerimm sizler benim rakibimsiniz derrrmişiiimm :jeyyar:
lorun tuzu hakkında bişi düşünmüyorum .sırnaşık şeymonti linkine göre tuzsuz lor peyniri hakkında ne düşünüyosun aebencim? geçenlerde konuşulmuştu ama yağ oranları vs.. kafam çok karışmıştı ama net sonucu neydi hatırlamıyorum.. yumurtalı yapıcamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?