Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim canım sen nasılsın görüşemedik bayadır
hadi hadi yaz geliyo şekerim biran önce incelmek lazım olumunekankayizsmile

bende iyiyim maytapcım kiloları aldık gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 haklısın incelmek lazım kaydirigubbakcemile5

ah saol nilüşcüm maşlallah takımda çirkinmi var zaten hepiniz birbirinizden güzelsiniz,tekrar kafaya koyduk bakalım devamı gelir inş.
seninde kızmış sanırım aman sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağına al da verirsin kiloları sende azimlisin halledersin cnm..

iyiyim canım sen nasılsın görüşemedik bayadır
hadi hadi yaz geliyo şekerim biran önce incelmek lazım olumunekankayizsmile

a.syerimseniben

bu yaz deniz tatili gözükmüyo bizeee programımız çok yoğunnn :1no2:

belki bayramda bir kaç gün kaçamakkk yapabilirizz ama oda zor gibiii bayram tatili hafta sonuna geliyor bu yılll :çok üzgünüm:

sünnnetler oğlanın stajı derken bikini giyemiyecez bu yılll :1no2:

ama cici elbiseler alırız yahuuu sırnaşık şey

bende çıkar kızlar bugün uşağın pazariii
buzdolabımı sildimm alışveriş içinn yenilerini eklemeyeeee hazırrr a.s

herkeslere bol muhabbetler akşama görüşürükkk :icecream:

sinemciğim bende akapunktura başlamak istiyorum . iğneler acıtıyormu kulağa batırıken ve tavsiye ediyormusun tatlım .

özgemm canımm hoşgeldin,noldu kız temizlikçi geldimi bebişten ses yok galiba :roflol: bu randevuya tam zamanında gelecek anlaşılan bak ne akıllı bi kız olcak durucuk kaydirigubbakcemile3 döndük canım sende pırtla artık gel hep birlikte başlayalım gari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:
aa özgecim doğum oldumu canım...gözünüzaydın ..nasılsınız???

yok yahu daha olmadı her an olabilirhihoyyythihoyyythihoyyyt

aman temizlikçiyi aradım dün cuma boşmuş cuma gecesi cumartesi falan olursa benim için iyi olur sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehir:roflol:

bu gidişle bebiş temizlikçiyi bekleyemcek özgemm kaydirigubbakcemile3

nilüüü doğurdum sandın galiba

ben şimdiden geliyorum ki yerimi sağlama alayım-tatlicadiarzu-

aebenin başının etini yemeye başlayayımm
benden daha ağırını bulamazsınızzz 3 rakamlı sayıları gördüm düşünün artık:sm_confused:

sinemciğim bende akapunktura başlamak istiyorum . iğneler acıtıyormu kulağa batırıken ve tavsiye ediyormusun tatlım .
ay benim arkadaşım bölgesel zayıflama yaptırmış süper farketmiş akupuntur acıtmıyoo ben bir kere yaptırdımzemuszemus
yok yaw pırtlatım gelcem şu kütoyu da bi yakalasam süper olacakaklinialirimsmileaklinialirimsmile

o uykudan kalkabilse gelcekte :roflol: uykucu hatun mirmirmirmir

NEEEYYYYYY..ohaoldumsmile

AY 2 DK MONTı LıNKıNE GıTTıM GENE KAYNATMIŞINIZ . BEN AÇIM YA YEMEK YıYıP GELECEM ......

özkeeee sen tıkın bakalım bi kaç gün daha ben sana yapacakları bilirim

size bişey söyleyimmi ben 73 kilooyuummmm.. hahahahahhahah.. size verdim tarifleri yeyinde şişmanlayın diye hahahahhaha..:1shok: şokmu oldunuz?? eee bu işler böylee.. burası yarış ortamı şekerimm sizler benim rakibimsiniz derrrmişiiimm :jeyyar:

o uykudan kalkabilse gelcekte :roflol: uykucu hatun mirmirmirmir
evet ya bedişide getirin tam olsun ...kaydirigubbakcemile5
onun ev işi vardı ne olduki..:hulya:

AY 2 DK MONTİ LİNKİNE GİTTİM GENE KAYNATMIŞINIZ . BEN AÇIM YA YEMEK YİYİP GELECEM ......

özkeeee sen tıkın bakalım bi kaç gün daha ben sana yapacakları bilirim

monti linkine göre tuzsuz lor peyniri hakkında ne düşünüyosun aebencim? geçenlerde konuşulmuştu ama yağ oranları vs.. kafam çok karışmıştı ama net sonucu neydi hatırlamıyorum.. yumurtalı yapıcamda..

:roflol:çok fenasın nuro ....lülülülülülü

tebrik ederim şekercim :hooray:eriyip bitiyo montici kıslar ...
maytabım erimiş bugün mesaj yazmış ama okuyamadım arada kaldı sanırsam .

lorun tuzu hakkında bişi düşünmüyorum .sırnaşık şey
beni ilgilendiren yağı .kaydirigubbakcemile3 canım ekmeksiz yiyeceginden illa 0 yağlı olmasına şart deyil . genelde lorlar yağsız zeten .... yağ oranı ne tam olarak lorunun . %..3..4. altındaysa kat yumurtaya .... ama ekmekle yagına dikkat et .olumunekankayizsmile

yumukum ,özgem hoşgeldiniz

özge yarın bekliyorum ben duruyu bugün doğurma sakın ,yarın ne yap ne et doğur :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…