Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarr benim çıkmam lazım:gitme:
bugün çok güldm çok güzel moral oldu bana, aslında bu kadar muhabbet varken hiç te çıkmak istemiyoum ama 12.30 dersine yetişmem lazım. akşam 9.30 a kadar maraton var
2 gündür meülerimi yazmıyorum çünkü adam akıllı bir şe yediğim yokkabızlıktan durmadan kayısı yiyorum akşam gelince yazmaya çlışırım hepsini. Nurocum diyet nasıl gidiyor diye sormuşun bir mesajda ben sanırım ancak 400-500gr verebilicem bir kaç hftadır baya tıkırdadm bu hafta az gitcek gibi ya hayırlısıbilmiyorumkismile
ben kaçarrr herkese mutlu huzurlu sağlıklı bl hareketli kaçaması günler diliyorum. Hepiniz Allaha emanet olun selametle....opuyorumnanaktan

Bakıyorummmdaaaa benim sana dair bebek kehanetim olan bölümüde sürekli alıntı yapıyorsun, gizliden gizliye istiyormusun nedir ablişko :jeyyar: hadi hadi itiraf etttt sengözlerimebaksanab

yok aman ablacım sakın ha yapma ama elmayı rendeleyip üzerine tarçın döküp yiyebilirsin hatta birazda ceviz.
zaten elma ve tarçın kokusu beyne tokluk sinyalleri gönderriyormuş

hımm güzel bir fikirrr sağol tartlımm kaydirigubbakcemile5

hayırlı günler 6. takım ben bi gecmişe gidip geleyim hemncik

g,itmeeeeeeeeee delikafadulden

Teşekkürler balıııım ama markette satılan ülker browniler var ya onlardan yiyiyordum ben, bir bardak soğuk sütle :kedi: bence keselim yiyecek muhabbetini aeben abliş görünce kıyamet kopucak sempatiksalakcinni

lem hazırını yapömma işte kadın uğraşmışşş tarifi şapbadanak yazmış burayaa
yaparken hareket edersinnn spor olur evde yap simoşşş boshayallersmile

iyi dersler canım kolay gelsin .

Patronum yani özkan babam toplantıya beni bekliyormuş, saat 13:00-13:30 gibi gelirimmm kaybolmayalımmm sakınnnnnnn :lepi:

Abla annem mutfaga sokmuyor beni batırıyorum diye, bardakları tabakları takımlarını falan kırıyorum da şakkıdı geçen haftada yasine börek yaptırdım anneme ben yaptım diye kakaladım çok beğendi hihoyyyt

siz yazmayın nilüşüm yazsın.. :)
ELMALI TARÇINLI KEK
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
yarım su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı tarçın
kabartma tozu
alabildiğine un
2 elma

4 yumurta ve 1,5 su bardağı şekeri mikserle çırp
yarım bardak sıvıyağ ile 1 su bardağı yoğurtu ilave et ve biraz daha çırp
unu da yavaş yavaş ekleyerek çırp kek kıvamına gelince kabartma tozunu ilave et ve çırpmaya devap et.
elmaları soy ve ince ince dilimle.tepsiyi yağla karşımımızın bi kısmını dök elmaları diz ve kalan karışım da elmaları kabatarak dök kalan elmaları da üzerine diz tarçınıda üstüne serp. 160 derecede pişir.. afiyet olsun :)

şükran habibtiiii okulan geince pasta defterime yazcamolumunekankayizsmile

hemmen üstüme alındım hadi neyse yapim de eninlede paylaşıyımkaydirigubbakcemile3 şak bir yana bende bunu yapcek zaman mı varki kocişimde hzırını alsın yesin zaten bizim evde abur cubur yasağı varsempatiksalakcinni
ama ileriye yatırım yapıyorumaklinialirimsmile

brovnie de kabarma tozunu da ekleyin kızlarrrr :) yazmayı unutmuşum..
aaa abarmaycaktı kekimizlmaz: yapmadan yetiştin ocağa koymuştum kakaoyla margarinikaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben bu sefer kesin kaçayım. akşama kalan sayfaları nasıl okuycam onu düşünmeye başladımakannehir

valla tarif defterine baktım yazdım yazarkenmi atladım acaba? hepside yapılmış tarifler ama benneyaptımki isterseniz yapmayın ben bi yapayım sonucu bildireyim sonra siz yaparsınız..

nuroş çok sağol canım ama ben şekli anlayamadım..top büyüklüğünde hamuru açtık...bunu baklava gibi üçgen şeklinimi vercez ..kovye yapar gibi sar demşsin.kovye ne??

kafeinliydi ama artık içmicem jacobsun night and day diye kafeinsiz kahvesi varmış ondan alıcam :kedi:

aa bak o neskafeyi bnde bulmalıyım biran önce kafeinsz ktusu pahalı gelince almamstım pakette iş görürsempatiksalakcinni​

geçmiş çok kalabalık sultancığım . Sende derya gibi yarıda bırakabilirsin .

bıaktım zaten nazcım yinede gözatabildigm kadrylsa bebk muh yapılmıs cok müdavim olamıcam konular olunca 2 ser 3 er atlayrak geldim yanınızakaydirigubbakcemile3​

günaydınlar canım hoşgeldinolumunekankayizsmile
geçmişe fln gitme kaybolursun sonralaelaelaelaelae

az daha kayboluyordum zaten sugracım mash hepiniz formundaymsınız bu sabahkaydirigubbakcemile5

Gidersinde hemen gelebilirmisin sultancığım orası muamma işte delikafadulden

sayfaları 2 ser 3 er atlamam ragmen 3 sayfa ilerlemişsinzi heleki hepsini okumaya kalmamsım yoksa yetisemicektim gözdem size:umursamaz:

iyi dersler sugracım sanda koly gelsin Allaha emanet olopuyorumnanaktan​

cok gec liliş ablam gittim bile

işte geldim burdayımkaydirigubbakcemile5​

Patronum yani özkan babam toplantıya beni bekliyormuş, saat 13:00-13:30 gibi gelirimmm kaybolmayalımmm sakınnnnnnn :lepi:

koly gelsin simosum söz vermeyelim kaybolabilirizaklinialirimsmile​

masah nurom bugün tarfleri döktürmüsn her atladgım sayfada yeni bir tarfini gördüm becerikli hatun:hulya:​

valla tarif defterine baktım yazdım yazarkenmi atladım acaba? hepside yapılmış tarifler ama benneyaptımki isterseniz yapmayın ben bi yapayım sonucu bildireyim sonra siz yaparsınız..

kuzuşş brovni tarifi var bende ama senin verdiğin tarif gerçekten çok farklı ondan yazdım tarifiii a.s

değişik bir şeye benziyooo :sm_confused:

elmalı kurabiyeyi almadım bak çünki benim yaptığımın auynısıı a.s

selam kıslar......

ogg aşaşı baya kalabalık ...

bebelerin okulda kermes vardı onları bırakıp geldim ya deyilse su böregine gözüm dönmüştü şükür kaçtım ....

nuroş çok sağol canım ama ben şekli anlayamadım..top büyüklüğünde hamuru açtık...bunu baklava gibi üçgen şeklinimi vercez ..kovye yapar gibi sar demşsin.kovye ne??

koy ve.. dedim yani marmaltı ortasına koy ve yaprak sarar gibi sar.. yuvarlağu açtıııkk elimize bıcağı aldık hamuru ikiye ayıracak şekilde yukarıdan aşağı kes ve soldan sola kes sonrada aynı işlemi çarpı yaparak yap yaniiiii kuzey batıdan güney doğuya kes küzey doğudan güney batıya kes.. hamurumuz 8 eşit üçgen oldu.. bu üçgenlerin kulakları birbirine yakı olanların ortalarına marmelatımızdan az koyuyoruz ve sağ kulağı sol kulağı içine doğru kapatıp yani kıvırıp yuvarlıyoruz... oluyo sana rulooo.. anladınmı? anlamadıysan resim bulucamçç

selam kıslar......

ogg aşaşı baya kalabalık ...

bebelerin okulda kermes vardı onları bırakıp geldim ya deyilse su böregine gözüm dönmüştü şükür kaçtım ....

eee uuuu ee benim işim vardı tamda gidiyodum ben.. eyvahedigeldismile görüşürüz aebencim.. hoşgeldin görüşürüz..

ohaoldumsmileohaoldumsmilekermesten kaçtım takımda börekler brovniler uçuşuyooooalsanaalsanasmilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…