aa naz sende mi monti yapıyorsun herkes kilo verdi mi montide ???
nilüüü valla öyle diyorlar ama gerçekler acıdır:) 102 idim sonrasını bilmiyorumohaoldumsmile:kedi:
ama şanslı bir hamileyim çünkü ne leke oldu bende ne bişey birde kız bebekte çok leke olur dediler düşün bu en paspal halim kızım hiç çirkinleştirmedi beni sağolsunboshayallersmile yani söyleyenler böyle diyorakannehir
iştah sorununmu var nazlım ki akupunktur diyorsun ???bilgiler için sağol nilüm . cuma günü gidip konuşacağım bakalım aklıma yatarsa başlayacağım seansıda 35 tl ilk seans sadece 70 veya 90 tl verecekmişim . sonrasında 35 tl dedi fiyatı fena değil hani ... bende karboksiterapiye gitmiştim oda çok fena ondada elektrik çarpmış gibi oluyorsun .
baktım cadı 100 lük pek kilon görünmüyor ama şiş deyilsin sanırım hepsi kilo .alsanaalsanasmileaeben resmimi koyayayım mı korkkkkkk:)
evet canım bende monti yapıyorum . montideki kızlar güzel kilo veriyorlar . maytabım 1 ayda 5 kilo verdi montiyle .
iştah sorununmu var nazlım ki akupunktur diyorsun ???
ona fayda ediyor ama nilişün dedigi gibi yemek sana kalmış genede ...
baktım cadı 100 lük pek kilon görünmüyor ama şiş deyilsin sanırım hepsi kilo .alsanaalsanasmile
maytabım harika gidiyor .. ya nurooo2 ay oldumu kıs 10 kiloya yaklaştın galiba .. vede cozutmalarla ...lülülülülülü
nilü bak sana nasihat şimdiden firene bas yoksa sonrasıiçin iyi olmaz verirken ne kadar zorlandıgını düşün ..
özke cadısınada çok dedik emme . o götürdüü mamaları ....
kıslar hamile arkaşımız bile yapıyordu montiyi ...... 2. aşamdada birçok emziren var.
bence şimdiden kilonu kontrol altında tut . yok öyle bence ballı süt vs . bence bebege ve size en iyisi sağlıklı beslenme ..
sorun yok nazlım yaptıra bilirsin akupunktur iştah sorunun varsa . opuyorumnanaktanarada iştah sorunum oluyor ablam . monti yapıyorum zaten akapunkturuda destek olarak istiyorum aslında ...
zemuszemusçok güzel .alkisalkisalkisçalışıyorum ama bakalım...1 aydır hiç kg almamışım ama böyle gidersem 80 le bitirirsin dedi dr.oda iyi dedi...bilemicem artık..
sorun yok nazlım yaptıra bilirsin akupunktur iştah sorunun varsa . opuyorumnanaktan
eddoras ablası neden sesin çıkmıyor ...olumunekankayizsmile
ancak okuyabldm sayfaları.maşallh döktürmüşsünz:hulya:
ay çok güldüm yaaa.ne matrak kızlarsnz yakaydirigubbakcemile3
oğlum geldi çıkmak zorundaym.
arkadşlar bir konuda fikrinizi almk istiyorm.
dün baktm bime şu bel kısmını sağa sola dönerek çalıştran twistr gelck.
görmüşsnzdr belki.
alıymmıkine ne dersnz.
zaten evde bir tek o eksik.bütün spor aletleri mevcutkaydirigubbakcemile3
ya kıslar ya bu monti bir tek banamı yaramadı.
72 de kaldm.napıyım.bu haftasonu düğün var.güya haftada yarm kilo versm düğüne 70 kg olurm diyodm.ama maalasefmafoldumben
kendimi çok hantal hissdyom.
Naz naber tatlımmmyerimseniben
elif simoş maytap sizler nasılsınız kızlar geçmişe baktım braz tam gaz devam edyosunuz sanırım süpersniz valla :lepi: kirazdan naber göremedim geçmişte o nasıl ayrıldımı oda
selam kıslar nber bu sefer gecmişe gtmeye niyetim yok vala az siz anlatın:jeyyar:
ispiyoncuuuuuaradım aradım ispiyoncuyu bulduumm ispiyoncu seni :dilcikar:
benim biraz canım sıkılıyor . boş boş oturuyorum . montiye devam mı sultancığım menü vermiyorsun artık göremiyorum hiç . sendemi küstün monti linkine
askolsun nurom nite ispiyonlayım sizi bn gecmişe gttim gelemedim bi daha diye demiştim bak alındım şimdi:umursamaz:
nazcım bos oturma al eline kpss kitabı göz atmaya basla cnımcım degerlndr daha vakit var diye durma vakit cabuk geciyorohaoldumsmile yok cnm küsmedim evet bu ara düzenli gtmedgim için menü veremiyorum ama montiye devm sadece saatler falan aksıyor ama buraya vericem nazcım bzim kutulsumuz monti olacakolumunekankayizsmile
özge okumadın mı kız yazdığımı
evet canım bende monti yapıyorum . montideki kızlar güzel kilo veriyorlar . maytabım 1 ayda 5 kilo verdi montiyle .
iştah sorununmu var nazlım ki akupunktur diyorsun ???
ona fayda ediyor ama nilişün dedigi gibi yemek sana kalmış genede ...
baktım cadı 100 lük pek kilon görünmüyor ama şiş deyilsin sanırım hepsi kilo .alsanaalsanasmile
maytabım harika gidiyor .. ya nurooo2 ay oldumu kıs 10 kiloya yaklaştın galiba .. vede cozutmalarla ...lülülülülülü
evet canım gerçekten kurtuluşumuz monti olacak az azda olsa kilolar gidiyorki sağlıklı olanıda bu zaten . bu sene bu zayıflama içşini halletmem lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?