Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım bende monti yapıyorum . montideki kızlar güzel kilo veriyorlar . maytabım 1 ayda 5 kilo verdi montiyle .

nilü bak sana nasihat şimdiden firene bas yoksa sonrasıiçin iyi olmaz verirken ne kadar zorlandıgını düşün ..
özke cadısınada çok dedik emme . o götürdüü mamaları ....

kıslar hamile arkaşımız bile yapıyordu montiyi ...... 2. aşamdada birçok emziren var.
bence şimdiden kilonu kontrol altında tut . yok öyle bence ballı süt vs . bence bebege ve size en iyisi sağlıklı beslenme ..

iştah sorununmu var nazlım ki akupunktur diyorsun ???
ona fayda ediyor ama nilişün dedigi gibi yemek sana kalmış genede ...
aeben resmimi koyayayım mı korkkkkkk:)
baktım cadı 100 lük pek kilon görünmüyor ama şiş deyilsin sanırım hepsi kilo .alsanaalsanasmile
evet canım bende monti yapıyorum . montideki kızlar güzel kilo veriyorlar . maytabım 1 ayda 5 kilo verdi montiyle .

maytabım harika gidiyor .. ya nurooo 2 ay oldumu kıs 10 kiloya yaklaştın galiba .. vede cozutmalarla ...lülülülülülü

arada iştah sorunum oluyor ablam . monti yapıyorum zaten akapunkturuda destek olarak istiyorum aslında ...

çalışıyorum ama bakalım...1 aydır hiç kg almamışım ama böyle gidersem 80 le bitirirsin dedi dr.oda iyi dedi...bilemicem artık..

arada iştah sorunum oluyor ablam . monti yapıyorum zaten akapunkturuda destek olarak istiyorum aslında ...
sorun yok nazlım yaptıra bilirsin akupunktur iştah sorunun varsa . opuyorumnanaktan

eddoras ablası neden sesin çıkmıyor ...olumunekankayizsmile

sorun yok nazlım yaptıra bilirsin akupunktur iştah sorunun varsa . opuyorumnanaktan

eddoras ablası neden sesin çıkmıyor ...olumunekankayizsmile

cuma günü görüşmeye gideceğim ablacığım akşamlarıda servisten 4 veya 5 durak önce inip yürümryi düşünüyorum bu akşamdan itibaren .

ancak okuyabldm sayfaları.maşallh döktürmüşsünz:hulya:
ay çok güldüm yaaa.ne matrak kızlarsnz yakaydirigubbakcemile3
oğlum geldi çıkmak zorundaym.
arkadşlar bir konuda fikrinizi almk istiyorm.
dün baktm bime şu bel kısmını sağa sola dönerek çalıştran twistr gelck.
görmüşsnzdr belki.
alıymmıkine ne dersnz.
zaten evde bir tek o eksik.bütün spor aletleri mevcutkaydirigubbakcemile3
ya kıslar ya bu monti bir tek banamı yaramadı.
72 de kaldm.napıyım.bu haftasonu düğün var.güya haftada yarm kilo versm düğüne 70 kg olurm diyodm.ama maalasefmafoldumben
kendimi çok hantal hissdyom.
Naz naber tatlımmmyerimseniben

iyiyim edoras ablacığım . kilon takılmıştır ablam elbet kırılma noktası vardır. aebenciğim kilomuz takıldığı zaman proteine ağırlık vermemizi söylüyor istersen bir onu dene ablacığım .

elif simoş maytap sizler nasılsınız kızlar geçmişe baktım braz tam gaz devam edyosunuz sanırım süpersniz valla :lepi: kirazdan naber göremedim geçmişte o nasıl ayrıldımı oda

İyiyiz ayşegülcüüüm ben tam gaz kilo almaya devam ediyorum sempatiksalakcinni

selam kıslar nber bu sefer gecmişe gtmeye niyetim yok vala az siz anlatın:jeyyar:

benim biraz canım sıkılıyor . boş boş oturuyorum . montiye devam mı sultancığım menü vermiyorsun artık göremiyorum hiç . sendemi küstün monti linkine

ispiyoncuuuuu aradım aradım ispiyoncuyu bulduumm ispiyoncu seni :dilcikar:

askolsun nurom nite ispiyonlayım sizi bn gecmişe gttim gelemedim bi daha diye demiştim bak alındım şimdi:umursamaz:​

benim biraz canım sıkılıyor . boş boş oturuyorum . montiye devam mı sultancığım menü vermiyorsun artık göremiyorum hiç . sendemi küstün monti linkine

nazcım bos oturma al eline kpss kitabı göz atmaya basla cnımcım degerlndr daha vakit var diye durma vakit cabuk geciyorohaoldumsmile yok cnm küsmedim evet bu ara düzenli gtmedgim için menü veremiyorum ama montiye devm sadece saatler falan aksıyor ama buraya vericem nazcım bzim kutulsumuz monti olacakolumunekankayizsmile​

evet canım gerçekten kurtuluşumuz monti olacak az azda olsa kilolar gidiyorki sağlıklı olanıda bu zaten . bu sene bu zayıflama içşini halletmem lazım .

özge okumadın mı kız yazdığımı

görmedim özür dilerim meleğimmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz bugün olamazzzzzz çok işim var cuma akşamından sonra istediği an gelebilirkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 hıdırellez çocuğu olmasını isterdim ama teknik nedenlerden dolayı mümkün değilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugün senin doğum gününmü yoksaaaa

yokkkk artık onun 20 kilosu şişlik yaaa 10 kilo bebek su falan filan tığğğ gibi olcam doğumdan sonra-tatlicadiarzu-

evet canım gerçekten kurtuluşumuz monti olacak az azda olsa kilolar gidiyorki sağlıklı olanıda bu zaten . bu sene bu zayıflama içşini halletmem lazım .

haklsın cnm bu sene halletmek lazım artık bu yazıda istmedgim kıyfetlere mahkum gecrmek istemiyorumlmaz:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…