nuroooooooooooooooooo sende mi montiyle zayıfladınnnn
ya kitaba başlayacağım sadece 2. bölümü mü yapıyorsunuz kestane kebap monticilerden acele cevap dur bunu monti linkine de yazayım:roflol:
bu arada komşum geldi ama kapıda terliği gören daldığı için tek değildi öyle olunca herkesin eline verdim kekten kimse benim yemediğimi anlamadı bile :) işim kolaylaştı yani...
iştah sorununmu var nazlım ki akupunktur diyorsun ???
ona fayda ediyor ama nilişün dedigi gibi yemek sana kalmış genede ...
baktım cadı 100 lük pek kilon görünmüyor ama şiş deyilsin sanırım hepsi kilo .alsanaalsanasmile
maytabım harika gidiyor .. ya nurooo2 ay oldumu kıs 10 kiloya yaklaştın galiba .. vede cozutmalarla ...lülülülülülü
iyi hadi kekte bittiyse tehlike kalmamıştır nuro guclubacismilelmaz:
bitmedi ama onun varlığına alıştım o sebeple canım istemiyor ayrıca 73 e düşmüşümya onun verdiği moralle gözüme takılmıyo hiç kendileri.
:tomato: kafama taş geldii :tomato:benim biraz canım sıkılıyor . boş boş oturuyorum . montiye devam mı sultancığım menü vermiyorsun artık göremiyorum hiç . sendemi küstün monti linkine
ayyyy sultanımıda küstürdüm aebenden sopa yedim montiye ben küstüm ne olacak benim bu halim :mymeka:askolsun nurom nite ispiyonlayım sizi bn gecmişe gttim gelemedim bi daha diye demiştim bak alındım şimdi:umursamaz:
nazcım bos oturma al eline kpss kitabı göz atmaya basla cnımcım degerlndr daha vakit var diye durma vakit cabuk geciyorohaoldumsmile yok cnm küsmedim evet bu ara düzenli gtmedgim için menü veremiyorum ama montiye devm sadece saatler falan aksıyor ama buraya vericem nazcım bzim kutulsumuz monti olacakolumunekankayizsmile
bitmedi ama onun varlığına alıştım o sebeple canım istemiyor ayrıca 73 e düşmüşümya onun verdiği moralle gözüme takılmıyo hiç kendileri.
bizede yarın akşam yemeğe misafir gelecek benimde atlatmam lazım akşam ki yemeği offfffffff yaaaa ben 2. aşamaya geçene kadar misafir gelmese ya ne güzel olur .
tavuk mantar sote yap nohutlu pilav yap gül böreği yap ortaya koy.. salata yap ayran yap.. bide çorba.. sen de bunlardan hangisi uyuyosa ondan ye.. mesela tavuk mantar ye,salata ye,ayran iç, çorba mercimekse ondan da yiyebilirsin.
yazdım yazdım tam gönderirken net bağlantım koptu
nazcım sen 55i gördün tekrar görmemen için hiçbineden yok bu ablanız 11 senedişr bu kiloları ilkdefa gördü şimdi resimekliicem 19 yaşında 53 kilo çok toy suratlıyım ama idare edin :))))
:tomato: kafama taş geldii :tomato:
ayyyy sultanımıda küstürdüm aebenden sopa yedim montiye ben küstüm ne olacak benim bu halim :mymeka:
şaka yaptım gönlümün sultanı.. ileride eşin sana gönlümün sultanı diye hitap eder gör bak :)çok güzel uyum sağladı :) gerçi bana da hayatımın nuru der demiştim ama öyle demedi şimdiye kadar :roflol:
en son sayfada benim msjlarım vardı o sebeple kendi mesajımdan alıntı yaptım :)
[/url][/IMG] [/url][/IMG]
ay resimden çektimbulanık çıktı ama fiziğim anlaşılıyo herhalde
bide nedense kalçam arkaya doğru değil öne doğru durmaya alışmışım o zamanda öyleymişim göbük var gibi çıkmış:)) aslında yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?