Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nuroooooooooooooooooo sende mi montiyle zayıfladınnnn

ya kitaba başlayacağım sadece 2. bölümü mü yapıyorsunuz kestane kebap monticilerden acele cevap dur bunu monti linkine de yazayım:roflol:

eveeeeeetttt bende monticiyiiimmm :lepi: 73 oldum kız az değil delikafadulden şiddetle tavsiye ederim montiyi..

bu arada komşum geldi ama kapıda terliği gören daldığı için tek değildi öyle olunca herkesin eline verdim kekten kimse benim yemediğimi anlamadı bile :) işim kolaylaştı yani...

bu arada komşum geldi ama kapıda terliği gören daldığı için tek değildi öyle olunca herkesin eline verdim kekten kimse benim yemediğimi anlamadı bile :) işim kolaylaştı yani...

iyi hadi kekte bittiyse tehlike kalmamıştır nuro guclubacismilelmaz:

hemen hemen 2 ay işte.. tam 10 kilo oldu ama bunun 4 kilosu hızlı alınmış bir kiloyduvermesi kolay oldu.. 83tüm 73 oldum.. ve düşe kalka yaptım ben diyeti.. bozduğum çok oldu.. ama harfi harfine yapmış olsam daha da verirdim..

bitmedi ama onun varlığına alıştım o sebeple canım istemiyor ayrıca 73 e düşmüşümya onun verdiği moralle gözüme takılmıyo hiç kendileri.

bizede yarın akşam yemeğe misafir gelecek benimde atlatmam lazım akşam ki yemeği offfffffff yaaaa ben 2. aşamaya geçene kadar misafir gelmese ya ne güzel olur .

benim biraz canım sıkılıyor . boş boş oturuyorum . montiye devam mı sultancığım menü vermiyorsun artık göremiyorum hiç . sendemi küstün monti linkine
:tomato: kafama taş geldii :tomato:

ayyyy sultanımıda küstürdüm aebenden sopa yedim montiye ben küstüm ne olacak benim bu halim :mymeka:
şaka yaptım gönlümün sultanı.. ileride eşin sana gönlümün sultanı diye hitap eder gör bak :)çok güzel uyum sağladı :) gerçi bana da hayatımın nuru der demiştim ama öyle demedi şimdiye kadar :roflol:

bitmedi ama onun varlığına alıştım o sebeple canım istemiyor ayrıca 73 e düşmüşümya onun verdiği moralle gözüme takılmıyo hiç kendileri.

en son sayfada benim msjlarım vardı o sebeple kendi mesajımdan alıntı yaptım :)

bizede yarın akşam yemeğe misafir gelecek benimde atlatmam lazım akşam ki yemeği offfffffff yaaaa ben 2. aşamaya geçene kadar misafir gelmese ya ne güzel olur .

tavuk mantar sote yap nohutlu pilav yap gül böreği yap ortaya koy.. salata yap ayran yap.. bide çorba.. sen de bunlardan hangisi uyuyosa ondan ye.. mesela tavuk mantar ye,salata ye,ayran iç, çorba mercimekse ondan da yiyebilirsin.

tavuk mantar sote yap nohutlu pilav yap gül böreği yap ortaya koy.. salata yap ayran yap.. bide çorba.. sen de bunlardan hangisi uyuyosa ondan ye.. mesela tavuk mantar ye,salata ye,ayran iç, çorba mercimekse ondan da yiyebilirsin.

ben eve gidene kadar kaynanam yemekleri yapar nurom . bende sadece tatlı ve kurabiye yapıcam . onlarıda bu akşamdan yapıcam tatlının beklemesi gerekiyor zaten . ama kaynanam bana uyan bişeyler yapar kesin taze bezelye yiyebiliyorduk değilmi kızlar . ben mantarı hiç sevmiyorum nurom ....

yazdım yazdım tam gönderirken net bağlantım koptu
nazcım sen 55i gördün tekrar görmemen için hiçbineden yok bu ablanız 11 senedişr bu kiloları ilkdefa gördü şimdi resimekliicem 19 yaşında 53 kilo çok toy suratlıyım ama idare edin :))))

evet maytabım 55 i gördüm ama ondan sonra hiç inemedim o kiloma 60 ta yada 59 da takıldım hep ama montiden ümitliyim bende inicim istediğim kilolara ve bu yaz salına salına giyinip gezeceğim .

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
ay resimden çektimbulanık çıktı ama fiziğim anlaşılıyo herhalde
bide nedense kalçam arkaya doğru değil öne doğru durmaya alışmışım o zamanda öyleymişim göbük var gibi çıkmış:)) aslında yok:)

süpermişsin maytap 55 kilo iyi durur sende .
kızlar ben kaçar çıkış saatim geldi . hepinize iyi akşamlar .

kızlar geçmişi okuyamıyorum yaa çok hızlısınız..gerçi okusamda bişey anlamıyorum aranızda yabancı olduğum için muhabbetinize nasıl katılacağımıda bilmiyorum:kedi:

mmmf27 çok hoş görünüyorsun..burda kaç kilosun vermeye çalışıyormusun hala..

nazcım sen neden55 ten çıktın 63 e..diyet grubu esnasındamı oldu bu??

ohcanıma deysin
53 kgyimorda gençkızlığa adım attım 15 yaşından 20 yaşına kadar yediklerimle 100kg olmam lazımdı ama 53ü 100gr bile geçmezdi
şimdi57yim ama 3 çocuktan sonra göbük fena inşallah inicek
bu arada ben zor veren biinsan değilim çok şükür dikkat ettiğim sürece verebiliyorummm

slm arkadaşlar
ben de okuldan geldim yemek yaptım şöyle bir geçmişe baktım.işin ilginç tarafı herkesin yoğun olarak burda olduğu zaman benim derste olduğum zamana denk geliyor.

ohcanımadeğsin yenisin burda galiba.hoşgeldin.ayrıca meslektaşız seninle.sen de baya kilo varmişsin nasıl verdin o kadarı bir diyetisyene falan mı gittin yoksa farklı bir şey mi uyguladın.

yok be nurom küsmem bne merak etme taksılıyoz brbirmize olumunekankayizsmile

cnmo demdyse sen dedtseydin nuro anam bu erkeklerden ne beklrsen tersini yapmay programlı sanki o yüzden beklemiyom ama desede fean olmz hanikaydirigubbakcemile3sositososito​

maytap inanmiiim bu sen msiisn cnm ne güzel kilo vermey müsait bi yapın varmsı o yüzden monti sende cuk diye oturdu insl 55 i görüsün en yakın zmandaolumunekankayizsmile
ya millt snein footları gördgünü sölüyo nasıl bakıyo bn anlamdım albümün mü var yoksa bn neden göremiyombilmiyorumkismile​

Selam kızlarrrr...... Herkesin keyifler yerindedir umarım geçmişe göz atıp geliyorum hemen.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…