ben eve gidene kadar kaynanam yemekleri yapar nurom . bende sadece tatlı ve kurabiye yapıcam . onlarıda bu akşamdan yapıcam tatlının beklemesi gerekiyor zaten . ama kaynanam bana uyan bişeyler yapar kesin taze bezelye yiyebiliyorduk değilmi kızlar . ben mantarı hiç sevmiyorum nurom ....
valla tam sopalıksın nuro onca börek kek tarifi verdmişin sebze yemegine gelince tarif vermiyor ya ..Çok üzgünüm çoook:dilcikar:evet taze bezelye serbest.. vereceğim tarifi sen yapta mantarı beğenme akannehir süpper oluyor yaahhuuuu.. eşimde mantarı sevmez bende sevmem aslında ama bunu yapınca eşim dediki bu ne süper olmuş bundan yapacaksan hergün alalım mantar :))
bak şimdi nazcım benim yaptığım mantar sotenin 2 çeşidi var biri susuz biri sulu ve üzerine kaşar olduğu için suluyu yapmıyorum o yasakya montiye o sebeple..
yarım kilo mantar
ayyyy vermicem tarifi istersen özelden yazarım şeker.. sopa yemiyim şimdi.. yada milletin canı ister boşver.. istersen yazarım özelden.
sinemciğim bende akapunktura başlamak istiyorum . iğneler acıtıyormu kulağa batırıken ve tavsiye ediyormusun tatlım .
:jeyyar::lepi:bu arada komşum geldi ama kapıda terliği gören daldığı için tek değildi öyle olunca herkesin eline verdim kekten kimse benim yemediğimi anlamadı bile :) işim kolaylaştı yani...
maytap bacım ozaman eşinde sende zayıfmışınız kıs ... ama 53 olma 55 yetecek sana ... 2haftaya kalmaz olursun 2 ayda tatam senin iş ondan sonra 2. aşama ...kaydirigubbakcemile5yazdım yazdım tam gönderirken net bağlantım koptu
nazcım sen 55i gördün tekrar görmemen için hiçbineden yok bu ablanız 11 senedişr bu kiloları ilkdefa gördü şimdi resimekliicem 19 yaşında 53 kilo çok toy suratlıyım ama idare edin :))))
hilal (yanlış hatırlamıyorum dimi) hep sen istiyordun paylaşımı çok takım al sana paylaşım ...aklinialirimsmile. ama sen ortalarda yoksun ..:sm_confused:kaydirigubbakcemile3kızlar geçmişi okuyamıyorum yaa çok hızlısınız..gerçi okusamda bişey anlamıyorumaranızda yabancı olduğum için muhabbetinize nasıl katılacağımıda bilmiyorum:kedi:
mmmf27 çok hoş görünüyorsun..burda kaç kilosun vermeye çalışıyormusun hala..
nazcım sen neden55 ten çıktın 63 e..diyet grubu esnasındamı oldu bu??
eylülcüm aynı şey senin içinde geçerli aynı saatte denk gelmek önemli deyil mutlaka cevap yazan olur ..:1hug:slm arkadaşlar
ben de okuldan geldim yemek yaptım şöyle bir geçmişe baktım.işin ilginç tarafı herkesin yoğun olarak burda olduğu zaman benim derste olduğum zamana denk geliyor.
ohcanımadeğsin yenisin burda galiba.hoşgeldin.ayrıca meslektaşız seninle.sen de baya kilo varmişsin nasıl verdin o kadarı bir diyetisyene falan mı gittin yoksa farklı bir şey mi uyguladın.
valla tam sopalıksın nuro onca börek kek tarifi verdmişin sebze yemegine gelince tarif vermiyor ya ..Çok üzgünüm çoook:dilcikar:
hah şöyle .. böyle saglıklı tariflere can kurban çok güzel bir yemek oldu montide 2 tb bilem yiyebilirsiniz..cokacimcoookvereyimmi? iyi vereyim ozaman :)
MALZEMELER:
* 500 gr.küp doğranmış tavuk göğsü yada but kısmından
*yarım kilo kültür mantarı,
*1 büyül soğan,
* 2 domates,
* 4,5 sivri biber,
* tuz, karabiber,
* sıvı yağ,
Küp doğranmış tavukları 3,4 kaşık sıvı yağda kavurun.
Yine küp doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar tavukla birlikte kavurun. (mantarları çok küçük doğramayın çünkü pişince küçülüyorlar)
Mantarlar suyunu çekip kızarmaya başlayınca küp doğranmış soğanı ekleyin. kavurmaya devam edin...
Tohumları temizlenmiş biberleri ekleyin ve 2,3 dakıka kadar daha pişirin...
En son küp doğranmış domates ve tuzunu , karabiberini ekleyın. Domatesler eriyene kadar kısık ateşte pişirin... altını kapatın ve kekik ekleyin kapağını kapatın
afiyet olsun.. cokacimcoook
arkadaşlık teklif et bana hatta çıkma teklif et:)))) sadece arkadaşlarım görebiliyo profilimdeki albümlerimiyok be nurom küsmem bne merak etme taksılıyoz brbirmize olumunekankayizsmile
cnmo demdyse sen dedtseydin nuro anam bu erkeklerden ne beklrsen tersini yapmay programlı sanki o yüzden beklemiyom ama desede fean olmz hanikaydirigubbakcemile3sositososito
maytap inanmiiim bu sen msiisn cnm ne güzel kilo vermey müsait bi yapın varmsı o yüzden monti sende cuk diye oturdu insl 55 i görüsün en yakın zmandaolumunekankayizsmile
ya millt snein footları gördgünü sölüyo nasıl bakıyo bn anlamdım albümün mü var yoksa bn neden göremiyombilmiyorumkismile
niiiiiiiiiiiiiiiii hani 51olacaktım yawwww 0beden olmak istiyom ama benn zaten 2 aşamayı anlamadım yanlış bişeey yaparım diye korkuyorum boşver yaaf:kedi::jeyyar::lepi:
maytap bacım ozaman eşinde sende zayıfmışınız kıs ... ama 53 olma 55 yetecek sana ... 2haftaya kalmaz olursun 2 ayda tatam senin iş ondan sonra 2. aşama ...kaydirigubbakcemile5
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaegeçmişe bi bakayım dedim bu çıktı ... vaz caydım ..sempatiksalakcinnimüge anlıyıo seyrediyorum da.. kız annesinin katilini arıyordu ocak ayında çıkmıştı programa üç aylık evliydi kız şimdi yeniden çıkmış 5 aylık olmuş ve kocasının daha önce resmi nikahla evli olduğunu kendisinin 2. eş olduğunu ve ayrıca imam nikahlı başka eşleri olduğunu öğrenmiş.. Allah korusun çok zor bi durum.. kız kocasına mı yansın ölen annesine mi? Allah korusun çok kötü..
hah şöyle .. böyle saglıklı tariflere can kurban çok güzel bir yemek oldu montide 2 tb bilem yiyebilirsiniz..cokacimcoook
bu tarifi bende çok yapıyorum ......
51 mi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibu bir hastalık dimi asla kilo vermeye doymuyoruz ..:roflol::roflol: 55 iyi sana .niiiiiiiiiiiiiiiii hani 51olacaktım yawwww 0beden olmak istiyom ama benn zaten 2 aşamayı anlamadım yanlış bişeey yaparım diye korkuyorum boşver yaaf:kedi:
nasılda çekiyor kelimeleri işine gelenleri tabi.kaydirigubbakcemile32 tabakmı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey emret komutanım sengözlerimebaksanab sen dersin de ben yemezmiyim hiç opuyorumnanaktan
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaegeçmişe bi bakayım dedim bu çıktı ... vaz caydım ..sempatiksalakcinni
sinemmmmmm kıs uyudunmu ne sesin çıkıyor...:)))
ciddimisin börek tatlı dondurma ikramsempatiksalakcinni51 mi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibu bir hastalık dimi asla kilo vermeye doymuyoruz ..:roflol::roflol: 55 iyi sana .klava: sen böyle devam et maytap 1. aşamda arada birde eşinin getirdigi börek. tatlı .dondurma ye komşulara oturmaya gittiginde ikramları ye . korursun kilonu ..:jeyyar:
valla ciddi diyorum böyle yap geri zamanlardada 1. aşamaya devam et kilo almassın . ama kaçmakları fazla zorlamamak kaydıyle.a.s
niyeyse sevemedim gitti o sarı hatunu ...sempatiksalakcinni enson 2 sene evvel sabah programı yapıyordu 1.2 kere izlemişligim var . siz varsınızya ben tv bile bakmıyorum .zamannnn .kaydirigubbakcemile3niye kızım ya bunlarda hayatın gerçeği yani sempatiksalakcinni ama daha eskiye gideblirsin bu muhabbetten önce herşey normal standartlardaydı zemuszemus
ben okumuyorum baktım yıgılmış sayfalar zamanda yok yemek saatim geçiyor ..çenesi düşmüş bugün bunların ...laelaelaelaelaeablacım ben yokken o kadar çok şey konuşulmuşki neler olup bitmiş yetişmeye çalışıyorum...
hedef kilona gel ondan sonra maytap 2 ayı bir doldur . ye brovnileri....ciddimisin börek tatlı dondurma ikramsempatiksalakcinni
yani marketten nedense 2 tane aldığım browni intensi götürsem şimdi ayıp olmazmı
yeiicem işte 54.9 hedefim 100 gr daha aşşa çektim:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?