Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet taze bezelye serbest.. vereceğim tarifi sen yapta mantarı beğenme akannehir süpper oluyor yaahhuuuu.. eşimde mantarı sevmez bende sevmem aslında ama bunu yapınca eşim dediki bu ne süper olmuş bundan yapacaksan hergün alalım mantar :))
bak şimdi nazcım benim yaptığım mantar sotenin 2 çeşidi var biri susuz biri sulu ve üzerine kaşar olduğu için suluyu yapmıyorum o yasakya montiye o sebeple..
yarım kilo mantar
ayyyy vermicem tarifi istersen özelden yazarım şeker.. sopa yemiyim şimdi.. yada milletin canı ister boşver.. istersen yazarım özelden.

valla tam sopalıksın nuro onca börek kek tarifi verdmişin sebze yemegine gelince tarif vermiyor ya ..Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

sinemciğim bende akapunktura başlamak istiyorum . iğneler acıtıyormu kulağa batırıken ve tavsiye ediyormusun tatlım .

Nazcım hiç canın yanmıyor..... Kulaktaki iğnelerde hiç bir şekilde yerinden oynamıyo bantları çok sağlam oluyo duşada çok rahat girp çıkabiliyorsun.... rahatsız etmiyor ve hiç bir hareketini kısıtlamıyor

bu arada komşum geldi ama kapıda terliği gören daldığı için tek değildi öyle olunca herkesin eline verdim kekten kimse benim yemediğimi anlamadı bile :) işim kolaylaştı yani...
:jeyyar::lepi:
maytap bacım ozaman eşinde sende zayıfmışınız kıs ... ama 53 olma 55 yetecek sana ... 2haftaya kalmaz olursun 2 ayda tatam senin iş ondan sonra 2. aşama ...kaydirigubbakcemile5

hilal (yanlış hatırlamıyorum dimi) hep sen istiyordun paylaşımı çok takım al sana paylaşım ...aklinialirimsmile. ama sen ortalarda yoksun ..:sm_confused:kaydirigubbakcemile3
alışırsın zamanla sohbete bizleri tanıdıkça sen yaz okuyup cevaplayan mutlaka olur kaynaşır gidersin merak etme ..:1hug:

mesela bugünkü menün nedir . takımda menü vermek kural aslında bazan aksatsakta .a.s
eylülcüm aynı şey senin içinde geçerli aynı saatte denk gelmek önemli deyil mutlaka cevap yazan olur ..:1hug:

valla tam sopalıksın nuro onca börek kek tarifi verdmişin sebze yemegine gelince tarif vermiyor ya ..Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

vereyimmi? iyi vereyim ozaman :)

MALZEMELER:

* 500 gr.küp doğranmış tavuk göğsü yada but kısmından
*yarım kilo kültür mantarı,
*1 büyül soğan,
* 2 domates,
* 4,5 sivri biber,
* tuz, karabiber,
* sıvı yağ,

Küp doğranmış tavukları 3,4 kaşık sıvı yağda kavurun.

Yine küp doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar tavukla birlikte kavurun. (mantarları çok küçük doğramayın çünkü pişince küçülüyorlar)

Mantarlar suyunu çekip kızarmaya başlayınca küp doğranmış soğanı ekleyin. kavurmaya devam edin...

Tohumları temizlenmiş biberleri ekleyin ve 2,3 dakıka kadar daha pişirin...

En son küp doğranmış domates ve tuzunu , karabiberini ekleyın. Domatesler eriyene kadar kısık ateşte pişirin... altını kapatın ve kekik ekleyin kapağını kapatın
afiyet olsun.. cokacimcoook

Son düzenleme:
hah şöyle .. böyle saglıklı tariflere can kurban çok güzel bir yemek oldu montide 2 tb bilem yiyebilirsiniz..cokacimcoook
bu tarifi bende çok yapıyorum ......

arkadaşlık teklif et bana hatta çıkma teklif et:)))) sadece arkadaşlarım görebiliyo profilimdeki albümlerimi

:jeyyar::lepi:

maytap bacım ozaman eşinde sende zayıfmışınız kıs ... ama 53 olma 55 yetecek sana ... 2haftaya kalmaz olursun 2 ayda tatam senin iş ondan sonra 2. aşama ...kaydirigubbakcemile5
niiiiiiiiiiiiiiiii hani 51olacaktım yawwww 0beden olmak istiyom ama benn zaten 2 aşamayı anlamadım yanlış bişeey yaparım diye korkuyorum boşver yaaf:kedi:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaegeçmişe bi bakayım dedim bu çıktı ... vaz caydım ..sempatiksalakcinni

hah şöyle .. böyle saglıklı tariflere can kurban çok güzel bir yemek oldu montide 2 tb bilem yiyebilirsiniz..cokacimcoook
bu tarifi bende çok yapıyorum ......

2 tabakmı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey emret komutanım sengözlerimebaksanab sen dersin de ben yemezmiyim hiç opuyorumnanaktan

niiiiiiiiiiiiiiiii hani 51olacaktım yawwww 0beden olmak istiyom ama benn zaten 2 aşamayı anlamadım yanlış bişeey yaparım diye korkuyorum boşver yaaf:kedi:
51 mi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibu bir hastalık dimi asla kilo vermeye doymuyoruz ..:roflol::roflol: 55 iyi sana .klava: sen böyle devam et maytap 1. aşamda arada birde eşinin getirdigi börek. tatlı .dondurma ye komşulara oturmaya gittiginde ikramları ye . korursun kilonu ..:jeyyar:
valla ciddi diyorum böyle yap geri zamanlardada 1. aşamaya devam et kilo almassın . ama kaçmakları fazla zorlamamak kaydıyle.a.s

2 tabakmı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey emret komutanım sengözlerimebaksanab sen dersin de ben yemezmiyim hiç opuyorumnanaktan
nasılda çekiyor kelimeleri işine gelenleri tabi.kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaegeçmişe bi bakayım dedim bu çıktı ... vaz caydım ..sempatiksalakcinni

niye kızım ya bunlarda hayatın gerçeği yani sempatiksalakcinni ama daha eskiye gideblirsin bu muhabbetten önce herşey normal standartlardaydı zemuszemus

ciddimisin börek tatlı dondurma ikramsempatiksalakcinni
yani marketten nedense 2 tane aldığım browni intensi götürsem şimdi ayıp olmazmı
yeiicem işte 54.9 hedefim 100 gr daha aşşa çektim:umursamaz:

Arkadaşlar hızınıza yetişilmio valla.döktürmüşnz yine.
Ben menümü yazaymda okurum sonra.
Bugünkü menüm şöyle
KAHVALTI
domates
peynir
zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmk
ÖĞLE AKŞAM BıRARADA
bol yeşillikli salata
cacık
kıymalı ıspanaklı mıhlama
ARA
çilek
erik
sporumu yarın yazaym.
öptm hepiniziopuyorumnanaktan

niye kızım ya bunlarda hayatın gerçeği yani sempatiksalakcinni ama daha eskiye gideblirsin bu muhabbetten önce herşey normal standartlardaydı zemuszemus
niyeyse sevemedim gitti o sarı hatunu ...sempatiksalakcinni enson 2 sene evvel sabah programı yapıyordu 1.2 kere izlemişligim var . siz varsınızya ben tv bile bakmıyorum .zamannnn .kaydirigubbakcemile3
ablacım ben yokken o kadar çok şey konuşulmuşki neler olup bitmiş yetişmeye çalışıyorum...
ben okumuyorum baktım yıgılmış sayfalar zamanda yok yemek saatim geçiyor ..çenesi düşmüş bugün bunların ...laelaelaelaelae
ciddimisin börek tatlı dondurma ikramsempatiksalakcinni
yani marketten nedense 2 tane aldığım browni intensi götürsem şimdi ayıp olmazmı
yeiicem işte 54.9 hedefim 100 gr daha aşşa çektim:umursamaz:
hedef kilona gel ondan sonra maytap 2 ayı bir doldur . ye brovnileri....
54 900 ha .sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…