afiyet olsun ablamolumunekankayizsmileArkadaşlar hızınıza yetişilmio valla.döktürmüşnz yine.
Ben menümü yazaymda okurum sonra.
Bugünkü menüm şöyle
KAHVALTI
domates
peynir
zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmk
ÖĞLE AKŞAM BİRARADA
bol yeşillikli salata
cacık
kıymalı ıspanaklı mıhlama
ARA
çilek
erik
sporumu yarın yazaym.
öptm hepiniziopuyorumnanaktan
niyeyse sevemedim gitti o sarı hatunu ...sempatiksalakcinni enson 2 sene evvel sabah programı yapıyordu 1.2 kere izlemişligim var . siz varsınızya ben tv bile bakmıyorum .zamannnn .kaydirigubbakcemile3
ben okumuyorum baktım yıgılmış sayfalar zamanda yok yemek saatim geçiyor ..çenesi düşmüş bugün bunların ...laelaelaelaelae
hedef kilona gel ondan sonra maytap 2 ayı bir doldur . ye brovnileri....
54 900 ha .sengözlerimebaksanab
Arkadaşlar hızınıza yetişilmio valla.döktürmüşnz yine.
Ben menümü yazaymda okurum sonra.
Bugünkü menüm şöyle
KAHVALTI
domates
peynir
zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmk
ÖĞLE AKŞAM BİRARADA
bol yeşillikli salata
cacık
kıymalı ıspanaklı mıhlama
ARA
çilek
erik
sporumu yarın yazaym.
öptm hepiniziopuyorumnanaktan
Karadenzli olmadığn belli oldu nurocm.mıhlama hamur işiydi dimi?? öyleyse olmaaazzzklava: ayrıca hangisi öğle hangisi akşam ve saatleri de belirtirsen iyi olur eddorasçım yani sabahı 12 de öğleni 4 te akşamıda 7 de yapıyo ve bu rağmen ara yapıyosan o da olmaz.. ayrıca mıhlamanın miktarı nedir? ne kadar yedin ve hem akşam hem öğlemi yedin?
vereyimmi? iyi vereyim ozaman :)
MALZEMELER:
* 500 gr.küp doğranmış tavuk göğsü yada but kısmından
*yarım kilo kültür mantarı,
*1 büyül soğan,
* 2 domates,
* 4,5 sivri biber,
* tuz, karabiber,
* sıvı yağ,
Küp doğranmış tavukları 3,4 kaşık sıvı yağda kavurun.
Yine küp doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar tavukla birlikte kavurun. (mantarları çok küçük doğramayın çünkü pişince küçülüyorlar)
Mantarlar suyunu çekip kızarmaya başlayınca küp doğranmış soğanı ekleyin. kavurmaya devam edin...
Tohumları temizlenmiş biberleri ekleyin ve 2,3 dakıka kadar daha pişirin...
En son küp doğranmış domates ve tuzunu , karabiberini ekleyın. Domatesler eriyene kadar kısık ateşte pişirin... altını kapatın ve kekik ekleyin kapağını kapatın
afiyet olsun.. cokacimcoook
arkadaşlık teklif et bana hatta çıkma teklif et:)))) sadece arkadaşlarım görebiliyo profilimdeki albümlerimi
ben kaçar eşim geliyor yemek hazırlayım ..
. hayırlı akşamlar hepinize.....
Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm
3 çocuktan sonra şuan 57ysen yine ne mutlu san amaşallahohcanıma deysin
53 kgyimorda gençkızlığa adım attım 15 yaşından 20 yaşına kadar yediklerimle 100kg olmam lazımdı ama 53ü 100gr bile geçmezdi
şimdi57yim ama 3 çocuktan sonra göbük fena inşallah inicek
bu arada ben zor veren biinsan değilim çok şükür dikkat ettiğim sürece verebiliyorummm
evet canım yeniyim.saol hoşbulduk..slm arkadaşlar
ben de okuldan geldim yemek yaptım şöyle bir geçmişe baktım.işin ilginç tarafı herkesin yoğun olarak burda olduğu zaman benim derste olduğum zamana denk geliyor.
ohcanımadeğsin yenisin burda galiba.hoşgeldin.ayrıca meslektaşız seninle.sen de baya kilo varmişsin nasıl verdin o kadarı bir diyetisyene falan mı gittin yoksa farklı bir şey mi uyguladın.
hilal (yanlış hatırlamıyorum dimi) hep sen istiyordun paylaşımı çok takım al sana paylaşım ...aklinialirimsmile. ama sen ortalarda yoksun ..:sm_confused:kaydirigubbakcemile3
alışırsın zamanla sohbete bizleri tanıdıkça sen yaz okuyup cevaplayan mutlaka olur kaynaşır gidersin merak etme ..:1hug:
mesela bugünkü menün nedir . takımda menü vermek kural aslında bazan aksatsakta .a.s
eylülcüm aynı şey senin içinde geçerli aynı saatte denk gelmek önemli deyil mutlaka cevap yazan olur ..:1hug:
Karadenzli olmadığn belli oldu nurocm.
muhlama yemedim tatlım,
mıhlama yedim.
kaynanmdn öğrenmştm bunu.
kıymayı soğanı kavuryrsn.ıspanaklrı kavuruyrsn.domates veye az salça koyuyrsn.
içine yumurta kırıyorsun.pulbiber ekleyp afiyetle yiyosn.
tam monti yemeği değilmi.
boşuna yedim sanırsam oklavayı.yerimseniben
olsun yaptığm yaramzlklara sayıomnaniknanik
canım bişe sorucam tickerindeki bmi gerçekmi eğer gerçekse benim hedeflediğim kilomdaki bmimle aynısın şuan ve kendini kilolu hissediyosun he tüüüüalsanaalsanasmile3 çocuktan sonra şuan 57ysen yine ne mutlu san amaşallah
evet canım yeniyim.saol hoşbulduk..
bende hep toplu olmuştum..11 yaşındayken bile 40 beden etek pantolon giyiyordum:gitme:senelerce balık etli gezdim..kemiklerimde iri,kiloda olunca pehlivan gibi oluyordum..(şuan hala öyle hissediyorum)
al ver al ver hep böyle geçti ömrüm..ama hiç zayıf olmadımmirmirmirmir
doğumdan sonra verdim o kiloyu..
doğumdan hemen sonra başladım diyet spor ikilisine..çok dengeli beslenmeye çalıştım.bol su ve süt arttırıcı bitki çayları içtim hiç sütümdede azalma olmadı..düzenli yürüyüş egzersiz ve diyetle 4 ayda verdim bi daha da veremedim 1-2 kilo aldım geri verdim..böyle böyle geizniyorum o kilolarda..
bugünlerde de kendimi çok kilolu hissetmeye başladım..aynadaki halimi hiç beğenmiyorum..ohaoldumsmile
vermem lazımkötükedihüso
sorma ya bundan önceki takımımda paylaşım yoktubundada maşallah okumaya yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3
bugünkü sporumu yapamadım hemen ona başlayacağım..
yediklerimse sabah;1 kase sütlü k-fleks
ara meyve
öğlen salata ve ercimek çorbası
akşamda çorba ızgara tavuk,yoğurt
şimdide yeşil çay içiyorum
bu arada oh canıma deysin yani hilal arkadaşımızın kilosu 63 ve hedef kilosu da 57 maytapcım. geçenlerde konuşmuştuk tickerı doğru yani.
Selamın aleyküm yavru ceylanlar
aleyküm selam canım hoşgeldin
sen evli diilmiydin kız yanlış hatırladım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?