Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun ablamolumunekankayizsmile

yoksun bi kaç gündür...:1hug:

ben kaçar eşim geliyor yemek hazırlayım ..
. hayırlı akşamlar hepinize.....

bende öyle yapayım bari bugünlük yoksa şu anki konuşmalarda kaçacak...... Şimdilik çıkıyorum ben akşam tekrar buradayım.... opuyorumnanaktan

mıhlama hamur işiydi dimi?? öyleyse olmaaazzz klava: ayrıca hangisi öğle hangisi akşam ve saatleri de belirtirsen iyi olur eddorasçım yani sabahı 12 de öğleni 4 te akşamıda 7 de yapıyo ve bu rağmen ara yapıyosan o da olmaz.. ayrıca mıhlamanın miktarı nedir? ne kadar yedin ve hem akşam hem öğlemi yedin?

Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm

Karadenzli olmadığn belli oldu nurocm.
muhlama yemedim tatlım,
mıhlama yedim.
kaynanmdn öğrenmştm bunu.
kıymayı soğanı kavuryrsn.ıspanaklrı kavuruyrsn.domates veye az salça koyuyrsn.
içine yumurta kırıyorsun.pulbiber ekleyp afiyetle yiyosn.
tam monti yemeği değilmi.
boşuna yedim sanırsam oklavayı.yerimseniben
olsun yaptığm yaramzlklara sayıomnaniknanik

yeni yemek yedim ama nefis görünüyor nurom an​
necgimin yaptıgı gibi cok seviyorum ben mantarı yacokacimcoook hem saglıklı hem​
leziz hem monti amcama göre ee tek kusuru fiyatı herldesempatiksalakcinni

arkadaşlık teklif et bana hatta çıkma teklif et:)))) sadece arkadaşlarım görebiliyo profilimdeki albümlerimi

sen iste maytabım hemncik edeyim teklifopuyorumnanaktan​

ben kaçar eşim geliyor yemek hazırlayım ..
. hayırlı akşamlar hepinize.....

hayırlı aksamlr abalcım koly gelsinolumunekankayizsmile​

Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm

ablacım ben yorum yapmak siterdim ama cok bi bilgim olmadgı için sen bilrisn yani alıp almamkta ama senin yürüyüs bandın var ya bnce ona devam etsen oda iş görüyordur yinede sen bilirisn:hulya:​

3 çocuktan sonra şuan 57ysen yine ne mutlu san amaşallah
evet canım yeniyim.saol hoşbulduk..
bende hep toplu olmuştum..11 yaşındayken bile 40 beden etek pantolon giyiyordum:gitme:senelerce balık etli gezdim..kemiklerimde iri,kiloda olunca pehlivan gibi oluyordum..(şuan hala öyle hissediyorum)
al ver al ver hep böyle geçti ömrüm..ama hiç zayıf olmadımmirmirmirmir
doğumdan sonra verdim o kiloyu..
doğumdan hemen sonra başladım diyet spor ikilisine..çok dengeli beslenmeye çalıştım.bol su ve süt arttırıcı bitki çayları içtim hiç sütümdede azalma olmadı..düzenli yürüyüş egzersiz ve diyetle 4 ayda verdim bi daha da veremedim 1-2 kilo aldım geri verdim..böyle böyle geizniyorum o kilolarda..
bugünlerde de kendimi çok kilolu hissetmeye başladım..aynadaki halimi hiç beğenmiyorum..ohaoldumsmile
vermem lazımkötükedihüso

sorma ya bundan önceki takımımda paylaşım yoktu bundada maşallah okumaya yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3

bugünkü sporumu yapamadım hemen ona başlayacağım..
yediklerimse sabah;1 kase sütlü k-fleks
ara meyve
öğlen salata ve ercimek çorbası
akşamda çorba ızgara tavuk,yoğurt
şimdide yeşil çay içiyorum

evet yaa tam monti yemeğiymiş :) boşuna sopa yedin borcum olsun :)))

canım bişe sorucam tickerindeki bmi gerçekmi eğer gerçekse benim hedeflediğim kilomdaki bmimle aynısın şuan ve kendini kilolu hissediyosun he tüüüüalsanaalsanasmile

ben de bugünkü menümü yazayım

sabah
k.k.kadar peynir
2 zeytin
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay

öğle
az sucuklu yumurta
peynir
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay
2 kaşık nutella(buna karşı zaafım var vazgeçemiyorum.biliyorum çok yanlış)

akşam
1 kase yayla çorbası
salata
yarım dilimden de az börek

yatmadan da meyve yerim herhalde.

ben hala akşam yemeği yemedim kocacığım gelsin yicez inşallah.. bu arada öğlen sadece 1 kase yoğurt yemiştim ve başka bişey yemedim... ellerim buz gibi.. canım kocacım ben olmadan yemiyorda... sempatiksalakcinni bende onu bekliyorum mecburennnn... ama iştah falan kalmadı artıkk.. hiç yemesemmi diyorum zaten saat oldu 9....

bu arada oh canıma deysin yani hilal arkadaşımızın kilosu 63 ve hedef kilosu da 57 maytapcım. geçenlerde konuşmuştuk tickerı doğru yani.

bu arada oh canıma deysin yani hilal arkadaşımızın kilosu 63 ve hedef kilosu da 57 maytapcım. geçenlerde konuşmuştuk tickerı doğru yani.

yok ben beden kitle endeksine takıldım şuanki bmi 21 ya benimde hedef bmi 21 ya ondan şettim ve kendini şuan kilolu hissediyomuşya ona takıldım yafsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…