Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü menüm
sabah7
menemen içi
2 dilim kızarmış ekmek
peynir
kıvırcık
çay

11
1 elma

1
4 köfte
2 domates
2 yeşil soğan
yağsız yoğurt
ayran

5
5 adet fındık
yarım ceviz

7.30
kıymalı taze fasulye
1 domates 1 biber
yoğurt
az ayran

bu gadder

ya kızlar kendimi çok kötü hissediyorum bugün hep cısss şeyler yedim menü bildirimi yapmaya bile yüzüm yok.....

ılk defa diyetimi bozdum kendimi çok suçlu hissediyorum.... beni bugünlük affedin....eyvahedigeldismile

Kızlar sizeee önemli bir soru...
Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenevvvbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
Bööööööööööööö sempatiksalakcinni:lepi: dileee kolay beeee 28 yıl olmuşşşşşş, ama hep trt nin suçu, renkli yayın kaldırılsın siyah beyaz yayına geçersek bu uğursuzluk kalkar lülülülülülü

kızlar lara vardı öğretmen
monti yapıp çok güzel kilo vermişti
şuan 2.takımda galba 69 kilo olmuşneden olmuşki motivasyonu süperdi

senii :))) çünkü ben senii çoktan ortadan kaldırmış olurdum bu son yazdıklarında sonra Çok üzgünüm çoook

günaydınlar bugün tükanı ben açayım dedim.opuyorumnanaktan
dün ben gittikten sonra da baya konuşmuşsunuz,
ama akşam uyku semesi okudum hepsini:lepi:

Son düzenleme:
canım o yağ oranını ekici lor için konuşmuştk,tadı çok lezzetliydi sonra araştırdıkki lorun da tam yağlısı varmış. yani lor tadsız tuzsuz ufalanıyorsa yağsız ama diğerleri malesef değillmaz:

bitmedi ama onun varlığına alıştım o sebeple canım istemiyor ayrıca 73 e düşmüşümya onun verdiği moralle gözüme takılmıyo hiç kendileri.
alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5 tebriklerrrrrrrr hadi az kaldı 1 aya hedef kilondasınzemuszemus

bende böyle yapıyorum gerçekten çok lezzetli oluyor mantarın o tek tadından eser kalmıyorcokacimcoook

Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm
ablacım ondan bende almayı düşünüyordum bakayım Bim e bende bbir sakatlanma olacağını samıyorum basit ve eğlenceli hareketleri avar. zorlandığın anda bırakırsın zatenkaydirigubbakcemile2

benim de babannem yapardı, ama biz ıspanak kavurma diyoruz. demekki gerçek adı mıhlamaymışa.s

aman cimbomlular kendini avutuyor böyle:dilcikar:, bükemediğin eli öpeceksin derler ama nerdeeeeelaelaelaelaelae

canımmm üzülme bence sen bu kadarcık kaçamağı hakettin. eminim hemen telafi edersin o kiloları zaten:1hug: bu arada naptın yüzmeye veya spora başladı mı

senii :))) çünkü ben senii çoktan ortadan kaldırmış olurdum bu son yazdıklarında sonra Çok üzgünüm çoook

Gözleriiiiiiiiiiii aşkaaaaaaaaaaa güleeeeeeeeeeeen tazeee sööğüüüüüüt dalısııııııııııııııınnnn, nurocugum bugün bu şarkıyı sana armağan eder gözlerinden öperim lülülülülülü

eylülcüğüm ben yaptığım o salak saçma şok diyetler saayesinde takımdayken 55 kiloya indim . ama tabi kilolar aynı hızla tekrar geri döndü ...
özelden yaz diyecektim ama baktım vermişsin tarifi zaten sağol canım denerim . belki böylelikle mantarı sevmiş olurum .
günaydınlar bugün tükanı ben açayım dedim.opuyorumnanaktan
dün ben gittikten sonra da baya konuşmuşsunuz,
ama akşam uyku semesi okudum hepsini:lepi:

günaydın suuracığım .

kızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....

Doğum günün kutlu olsun elifimmmmmmmmmmmmmmm, bizlerle nice senelereeee, bu yıl sana bebiş getirsin yeni yaşın inşallah :CüvCüv:

dün yediklerim .

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
3 adet köfte
salata
yoğurt

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu pazı kavurma

ara
çilek

günaydınlar iilik gözdem şükür, senden naber nasıl gidiyor cicim ayları karar verdiniz mi nişana fln?

iyi gidiyor şükür evet canım temmuz sonu ağustos ortası arası olacak kısmetse, nişanı öyle tantanalı yapmayacağız, ama düğünü birlikte yapacağımızdan sanırım yemekli ve güzel bir yerde olacak , allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

kızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....

Geçmiş olsun canım benimde reglim 4 gün önce bitti, ayaklarını sıcak tut, birkaçtane çorap falan giyseydin keşke bugün

evet bugün elifimin doğum günü . doğum günün kutlu olsun tatlım . .

amin canım benim . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH artık nişanına ve düğününe çağırırsın bizide ...

günaydın kızlar..
naz cım geçmiş olsun..papatya veya melisa çayı iyi geliyor..biberiye de iyi gelirmiş yeni duydum..

Geçmiş olsun canım benimde reglim 4 gün önce bitti, ayaklarını sıcak tut, birkaçtane çorap falan giyseydin keşke bugün

sıcak tutma çalışıyorum canım hala kot montumu çıkarmadım üzerimden . bide grip olucam galiba burnum sızlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…