Kızlar sizeee önemli bir soru...
Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenevvvbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
Bööööööööööööö sempatiksalakcinni:lepi: dileee kolay beeee 28 yıl olmuşşşşşş, ama hep trt nin suçu, renkli yayın kaldırılsın siyah beyaz yayına geçersek bu uğursuzluk kalkar lülülülülülü
canım o yağ oranını ekici lor için konuşmuştk,tadı çok lezzetliydi sonra araştırdıkki lorun da tam yağlısı varmış. yani lor tadsız tuzsuz ufalanıyorsa yağsız ama diğerleri malesef değilekmeksiz yicem.. yağ oranı yazmıyo çünkü marketten böldürerek aldım :) yağı kalan kısmındaki pakette yazar.. ama zili bahsetmişti onun arkadaşı gıda mühendisiymiş lor peyniri çok yağlıymış diye bahsetmişti şimdi geldi aklımaneyse ben az pişmiş spagetti yiyeyim.. bu arada birazdan yan komşu gelecek çayın yanına kek çıkarıcam ben yemicem kadın demezmi bana verdi kendi niye yemiyo diye???
alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5 tebriklerrrrrrrr hadi az kaldı 1 aya hedef kilondasınzemuszemusbitmedi ama onun varlığına alıştım o sebeple canım istemiyor ayrıca 73 e düşmüşümya onun verdiği moralle gözüme takılmıyo hiç kendileri.
bende böyle yapıyorum gerçekten çok lezzetli oluyor mantarın o tek tadından eser kalmıyorcokacimcoookvereyimmi? iyi vereyim ozaman :)
MALZEMELER:
* 500 gr.küp doğranmış tavuk göğsü yada but kısmından
*yarım kilo kültür mantarı,
*1 büyül soğan,
* 2 domates,
* 4,5 sivri biber,
* tuz, karabiber,
* sıvı yağ,
Küp doğranmış tavukları 3,4 kaşık sıvı yağda kavurun.
Yine küp doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar tavukla birlikte kavurun. (mantarları çok küçük doğramayın çünkü pişince küçülüyorlar)
Mantarlar suyunu çekip kızarmaya başlayınca küp doğranmış soğanı ekleyin. kavurmaya devam edin...
Tohumları temizlenmiş biberleri ekleyin ve 2,3 dakıka kadar daha pişirin...
En son küp doğranmış domates ve tuzunu , karabiberini ekleyın. Domatesler eriyene kadar kısık ateşte pişirin... altını kapatın ve kekik ekleyin kapağını kapatın
afiyet olsun.. cokacimcoook
ablacım ondan bende almayı düşünüyordum bakayım Bim e bende bbir sakatlanma olacağını samıyorum basit ve eğlenceli hareketleri avar. zorlandığın anda bırakırsın zatenkaydirigubbakcemile2Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm
Karadenzli olmadığn belli oldu nurocm.
muhlama yemedim tatlım,
mıhlama yedim.
kaynanmdn öğrenmştm bunu.
kıymayı soğanı kavuryrsn.ıspanaklrı kavuruyrsn.domates veye az salça koyuyrsn.
içine yumurta kırıyorsun.pulbiber ekleyp afiyetle yiyosn.
tam monti yemeği değilmi.
boşuna yedim sanırsam oklavayı.yerimseniben
olsun yaptığm yaramzlklara sayıomnaniknanik
aman cimbomlular kendini avutuyor böyle:dilcikar:, bükemediğin eli öpeceksin derler ama nerdeeeeelaelaelaelaelaeKızlar sizeee önemli bir soru...
Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenevvvbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
Bööööööööööööö sempatiksalakcinni:lepi: dileee kolay beeee 28 yıl olmuşşşşşş, ama hep trt nin suçu, renkli yayın kaldırılsın siyah beyaz yayına geçersek bu uğursuzluk kalkar lülülülülülü
ya kızlar kendimi çok kötü hissediyorum bugün hep cısss şeyler yedim menü bildirimi yapmaya bile yüzüm yok.....
İlk defa diyetimi bozdum kendimi çok suçlu hissediyorum.... beni bugünlük affedin....eyvahedigeldismile
senii :))) çünkü ben senii çoktan ortadan kaldırmış olurdum bu son yazdıklarında sonra Çok üzgünüm çoook
günaydınlar bugün tükanı ben açayım dedim.opuyorumnanaktan
dün ben gittikten sonra da baya konuşmuşsunuz,
ama akşam uyku semesi okudum hepsini:lepi:
günaydınlar iilik gözdem şükür, senden naber nasıl gidiyor cicim ayları karar verdiniz mi nişana fln?Günaydın canım naber Şeniz
eylülcüğüm ben yaptığım o salak saçma şok diyetler saayesinde takımdayken 55 kiloya indim . ama tabi kilolar aynı hızla tekrar geri döndü ...kızlar geçmişi okuyamıyorum yaa çok hızlısınız..gerçi okusamda bişey anlamıyorumaranızda yabancı olduğum için muhabbetinize nasıl katılacağımıda bilmiyorum:kedi:
mmmf27 çok hoş görünüyorsun..burda kaç kilosun vermeye çalışıyormusun hala..
nazcım sen neden55 ten çıktın 63 e..diyet grubu esnasındamı oldu bu??
özelden yaz diyecektim ama baktım vermişsin tarifi zaten sağol canım denerim . belki böylelikle mantarı sevmiş olurum .evet taze bezelye serbest.. vereceğim tarifi sen yapta mantarı beğenme akannehir süpper oluyor yaahhuuuu.. eşimde mantarı sevmez bende sevmem aslında ama bunu yapınca eşim dediki bu ne süper olmuş bundan yapacaksan hergün alalım mantar :))
bak şimdi nazcım benim yaptığım mantar sotenin 2 çeşidi var biri susuz biri sulu ve üzerine kaşar olduğu için suluyu yapmıyorum o yasakya montiye o sebeple..
yarım kilo mantar
ayyyy vermicem tarifi istersen özelden yazarım şeker.. sopa yemiyim şimdi.. yada milletin canı ister boşver.. istersen yazarım özelden.
günaydınlar bugün tükanı ben açayım dedim.opuyorumnanaktan
dün ben gittikten sonra da baya konuşmuşsunuz,
ama akşam uyku semesi okudum hepsini:lepi:
günaydınlar iilik gözdem şükür, senden naber nasıl gidiyor cicim ayları karar verdiniz mi nişana fln?
kızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....
iyi gidiyor şükür evet canım temmuz sonu ağustos ortası arası olacak kısmetse, nişanı öyle tantanalı yapmayacağız, ama düğünü birlikte yapacağımızdan sanırım yemekli ve güzel bir yerde olacak , allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
Geçmiş olsun canım benimde reglim 4 gün önce bitti, ayaklarını sıcak tut, birkaçtane çorap falan giyseydin keşke bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?