günaydınnneylülcüğüm ben yaptığım o salak saçma şok diyetler saayesinde takımdayken 55 kiloya indim . ama tabi kilolar aynı hızla tekrar geri döndü ...
özelden yaz diyecektim ama baktım vermişsin tarifi zaten sağol canım denerim . belki böylelikle mantarı sevmiş olurum .
günaydın suuracığım .
dün yediklerim .
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
3 adet köfte
salata
yoğurt
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu pazı kavurma
ara
çilek
iyi gidiyor şükür evet canım temmuz sonu ağustos ortası arası olacak kısmetse, nişanı öyle tantanalı yapmayacağız, ama düğünü birlikte yapacağımızdan sanırım yemekli ve güzel bir yerde olacak , allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
ay şu montiyi çok merak ettim yaaa...gerçekten çok mu etkili..
ay şu montiyi çok merak ettim yaaa...gerçekten çok mu etkili..
amin canım benim . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH artık nişanına ve düğününe çağırırsın bizide ...
günaydın kızlar..
naz cım geçmiş olsun..papatya veya melisa çayı iyi geliyor..biberiye de iyi gelirmiş yeni duydum..
aminn hadi hayırlısı canım. naptın diyete yeniden adapte olabildin mi?
2 ay mı lazım
biz 1.5 ay sonra izne çıkacağız..memleketlerimize gideceğiz ve beslenme düzenimiz acaip bozuluyor..ben her anneme gittiğimde kilo alıyorum ne kadar dikkat etsemde..
ben bu montiyi bayağı bir sonraya bırakayım en iyisi..
bende bu hafta diyetimi bozmadıysam da çok dzensiz yedim ve kabızlık incelm var fark ediyorum ama tartıya yansıyan bir şey yok şimdilik:gitme: gel canım sen biz senle beraber verelim. monti arkadaşım ol benim birbirimizi teftiş edelim ne dersin?Olmaya çalışıyorum suuracığım, listemide vereceğim ama bu ara o kadar dengesiz yiyiyorumki, pazartesiden itibaren yazarım inşallah, hafta sonu ankaraya gidebiliriz belki
kızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....
nazcım ben reglim yaklaşınca yada başladığı gün maydonoz sapını kaynatıyorum 2 bardak içiyorum içne limonda damlatıyorum çok rahatlatıyor ödemleri de çözüyor
günaydın sinemciğim . bişey daha sormak istiyorum senin akapunktur kaç seansta bitti canım .
Canım ben düzenli olarak 3 ay her hafta gittim..... 3 ayın sonunda kendi isteğimle bıraktım akapunkturu belli bir seans süresi yoktu.
Önümüzdeki haftada ücretsiz olarak kontrole gideceğim 2 haftada bir 1 sene boyunca kontrole gidip kilo alma durumunda tekrar akapunktura başlayacağım......
sağol canım . yarın görüşmeye gideceğim bende
aman sinemciğim dikkat et böyle zamanlarda yemenin ardı arkası kesilmez tatlım . çok aç olduğunu hisettiğinde meyve ye bol bol su iç . emeklerin boşa gitmesin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?