Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınnn
nasıl inmiştinki 55e şaşırdım okuyunca:bbo:

menün tam monti olmuş nazlı tebrikleralkisalkisalkis

aminn hadi hayırlısı canım. naptın diyete yeniden adapte olabildin mi?

suuracığım . ben lahana çorbası diyeti ve elma diyeti yapmıştım . onlarla 55 kiloya kadar indim . bir ara çizim programı için eğitime gittim . oranın yemekleri çok güzeldi . eee orda yemek yiyorduk bütün gün otur ders dinle . sonra yavaş yavaş verdiğim kiloları geri aldım . şimdi sonuç ortada ...ama montiyi yapmaya devam edicem beni bundan sonra monti paklar .

Allah hayırlı uzun ömürler versinn Elifim, Meleğim iyiki doğmuşsunŞeniz

*resmi gerçek boyutunda görmek için üzerine tıklayerimseniben

Son düzenleme:
ay şu montiyi çok merak ettim yaaa...gerçekten çok mu etkili..

vallahi canım gerçekten yasaklara tam uyarsan birde yemeklerini çok abartmadan normal normal yersen(ki zaten yediklerin hep karnı tok tutan gıdalar olduğu için yani kan şekerin yükselmediği için) çok etkili üzerine azıcıkta spor yaparsan tam olur , süper gider kilon. ama en az 2 ayını ayıracaksın. ve sonra da sağlıklı beslenmeyi bırakmayacaksın. sağlıklı beslen dediysek koruma evresinde arada kaçamak yapıyorsun merak etmeyerimseniben
bende yapmaya çalışıyorum şu tempoyu bitirip evimde yemeye başlaınca kaçamaksız yapıcam inş:Saruboceq:

Son düzenleme:
2 ay mı lazım
biz 1.5 ay sonra izne çıkacağız..memleketlerimize gideceğiz ve beslenme düzenimiz acaip bozuluyor..ben her anneme gittiğimde kilo alıyorum ne kadar dikkat etsemde..
ben bu montiyi bayağı bir sonraya bırakayım en iyisi..

amin canım benim . ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH artık nişanına ve düğününe çağırırsın bizide ...

İstanbulda olacak zaten kısmetse nazlıcığım, ne demek baş davetliler olacaksınız sizŞeniz

aminn hadi hayırlısı canım. naptın diyete yeniden adapte olabildin mi?

Olmaya çalışıyorum suuracığım, listemide vereceğim ama bu ara o kadar dengesiz yiyiyorumki, pazartesiden itibaren yazarım inşallah, hafta sonu ankaraya gidebiliriz belki

yani 2 ay pankreasın insülin salgılamasını düzenleyip bir daha kilo almayı zorlaştırması için gerekli ama sen 1.5 ay yaparsın sonra 2. aşama takılırsın. gelince 1 ay daha 1. aşama yaparsın. gerçi en iyi bilgiyi aeben ablam verir. o bu işin piri. o gelince sen hemen sor bu durumu ona

Tüm direnmelerime rağmen sanırım bende monti ye başlayacağım lülülülülülü

Olmaya çalışıyorum suuracığım, listemide vereceğim ama bu ara o kadar dengesiz yiyiyorumki, pazartesiden itibaren yazarım inşallah, hafta sonu ankaraya gidebiliriz belki
bende bu hafta diyetimi bozmadıysam da çok dzensiz yedim ve kabızlık incelm var fark ediyorum ama tartıya yansıyan bir şey yok şimdilik:gitme: gel canım sen biz senle beraber verelim. monti arkadaşım ol benim birbirimizi teftiş edelim ne dersin?
aaaa tanışma fasılları mı var hadi hayırlısı canım benimmmolumunekankayizsmile

kızlar ya bugün regl oldum inşallah yarın tartıya fazla yansımaz . karnımda çok ağrıyor ve ben bugün çok üşüyorum ....

Nazcım ben reglim yaklaşınca yada başladığı gün maydonoz sapını kaynatıyorum 2 bardak içiyorum içne limonda damlatıyorum çok rahatlatıyor ödemleri de çözüyor

nazcım ben reglim yaklaşınca yada başladığı gün maydonoz sapını kaynatıyorum 2 bardak içiyorum içne limonda damlatıyorum çok rahatlatıyor ödemleri de çözüyor

akşam eve gidince yapayım bari burda maydonoz bulamam şimdi yada dışarı çıkan biri olursa aldırırım .

günaydın sinemciğim . bişey daha sormak istiyorum senin akapunktur kaç seansta bitti canım .

Günaydın kızlar......

Biri beni durdursun ya bu sabahta kahvaltıda kendimi tutamadım.... ıştahım inanılmaz açık bu sıralar çok korkuyorum kilo alacağım diye

günaydın sinemciğim . bişey daha sormak istiyorum senin akapunktur kaç seansta bitti canım .

Canım ben düzenli olarak 3 ay her hafta gittim..... 3 ayın sonunda kendi isteğimle bıraktım akapunkturu belli bir seans süresi yoktu.

Önümüzdeki haftada ücretsiz olarak kontrole gideceğim 2 haftada bir 1 sene boyunca kontrole gidip kilo alma durumunda tekrar akapunktura başlayacağım......

sağol canım . yarın görüşmeye gideceğim bende

aman sinemciğim dikkat et böyle zamanlarda yemenin ardı arkası kesilmez tatlım . çok aç olduğunu hisettiğinde meyve ye bol bol su iç . emeklerin boşa gitmesin canım .

Haklısın Nazcım ama 2 gündür iştahım inanılmaz açık.... Resmen tutamıyorum kendimi ilk defa oldu diyete başlayalı böyle bir şey....
Bu sabah kahvaltıda baya bişeyler yedim şimdide kendime sinirlendim ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…