Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar......

Biri beni durdursun ya bu sabahta kahvaltıda kendimi tutamadım.... İştahım inanılmaz açık bu sıralar çok korkuyorum kilo alacağım diye
günaydınlar...
canım bende dün akşam sağa sola saldırıyordum dershaneden gelnce bir de sağolsun benim kocam eve kocaman bir kutu çikolata getirmişalsanaalsanasmile. artık kendime taçınlı süt yaptım bayağı kesti beni. elma ve tarçın kokusu kesiyormuş Ender Saraç Amcamız söyledi sırnaşık şey

kıyamam ağlama canım . hepimizde bazen oluyor canım sıkma canını yeterki u dönüşü yapmasını bil canım .

Oluur suracııgımmm sen monti başlığında da varmısın yani menü falan paylaşıyormusun, ben bugün okumaya başlayacağım orayı kaydirigubbakcemile5
evet ailesiyle tanışacağım yasinin, haftaya da o bize yemeğe gelecek , ay çok heyecanlıyım yaaaaaklinialirimsmile

Günaydın kızlar......

Biri beni durdursun ya bu sabahta kahvaltıda kendimi tutamadım.... İştahım inanılmaz açık bu sıralar çok korkuyorum kilo alacağım diye

Klubümüze hoşgeldin sinemciğim, gırtlağını tutamayanlar klubü aklinialirimsmile

Bende bir daha yemeyeceğim hiç birşey annemede sıkı sıkı tembih ettim yemeye kalkarsamda al herşeyi önümden diye.....

Ama ben beynimi artık kontrol edebildiğimi sanıyodum ama aslında hala hiçbirşey oturmamış kafamda onu fark etmek beni hayal kırıklığına uğrattı

üzülme canım yaa sık sık 3saatte 1 falan ara yap ama aralarında meyve ve yoğurt-süt olsun mesela yoğurdun içine kayısı çilek doğrayıp bir kaşıkta keten tohumu katarsan kendine hem besleyii hem sağlıklı atıştırmalık yapabilirsin. bol su iç. yeşil çay demle içine kabuk tarçın ve 3-5 karanfil katarak acıktığında bundan doldur iç.
sen pek ara yapmıyorsun belki böylece çözüm bulabilirsin açlığına
ben çok yemek istediğimde bunları yapıyorum beki senin de işine yara aklıma başka bir şe gelmedibilmiyorumkismile

evet çok haklısın canım ben başlarda ara yapıyordum ama sonra canım istememeye başladı ve araları kestim...

galiba en iyi çözüm bu olacak tekrar aralara başlamak......

bir ara başladım ama o kadar ters bir döneme enk geldiki evde hiç yemek yiyemediğim bir dönemdi kaçamak yapıyrdum bende kaçamak yapınca tam uymayınca mutsuz oluyorum. o yüzden ara verdim. ama şimdi deslerim baya azaldı. inş başlayacağım birlikte başlarızkaydirigubbakcemile5

canımmm insanız işte bazen irademiz güçlü oluyor bazen olmuyor. ben bir irade nereyse 30 kilo verdim. artık hiç bozmam sandım 2 sene sonrayenik düştüm aldım. ama önemli olan bir iki günden sonra u dönüşü yapabilmek. arada öyle kaçamaklarıızda olacak yoksa her şeyden mahrum ömrün boyunca diyet yaparak yaşanmazki üzülme.beynimizde durmadan diyete odaklı olmaktan yoruluyor. bugün çok sıkı diyet yapma kendini o pskolojide hissetme ama boşlamada biraz bedenini,beynini dinlendir yarın yine başlarsın kaldığın yerden menülerine

Saol canım ya biraz olsun kendimi iyi hissettim.... 2 gündür yediklerim benim bütün diyet boyunca yediklerimin kalorisinin 2 katıdır herhalde :uhm:

Ama dediğin gibi bunu bir anlık bir süreç gibi düşünüp şu andan sonra tekrar diyete başlıyorum....

Evet Gözdemcim bende bi şekilde kendi irademe yenik düştüm mafoldumben

takma kafana dönemm dönem hepimize oluyor buuu
uzun vadeli diyetlerr sıkıyor insanı öyle bir an geliyorki inadına yemek istiyorsunn a.s

tencere kıçın kara seninki benden karaaa
hepimiz aynıyızz
dağılıyoruz ara araaa ohaoldumsmile

bu dönemlerde en azın dan almamak için uğraşşş a.s

bu arada günaydın milletttt

kaydirigubbakcemile3 işte insan görmüş geçirmiş olunc a böyle bir iki cümleyle özetleyiveriyor durumu bizde uzatıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3

günaydınlar ablacım

Günaydın....opuyorumnanaktan Ben hiç bir zaman böyle bir durum yaşamayacağım sanıyordum.... Artık beynimde çözdüm diye bir güven gelmişti kendime, ama anladımki o kadar güven boşunaymış her zaman irademizle savaşmamız lazım....

günaydın kızlarrr

ben birşey soracağım monti kitabımı buldum şimdi direk 2. kısımdan mı başladınız diyete yoksa 1 i de uyguladınız ondan sonra mı 2 ye geçtiniz oyyy ben 1.kısmı hiççç sevmemiştimmmmmmm

günaydın özgem biz şuanda 1. aşamayı yapıyoruz canım . ama sen duru kızımızı emzireceğin için 2. aşamadan başlamalısın bence aebenciğim ablacığım gelince daha ayrıntılı bilgi verir özgeciğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…