tünaydınlar efem ......
Günaydınlar arkadaşlara.s.
Tükkan ne kalabalık bugün.
olumunekankayizsmile
özkem sen dogum yapacaksın fıstık şöyle kendine gel 2. aşamadan başlıycaksın bebiş bikaç aylık olsun 1. aşamaya gecersin ....günaydın kızlarrr
ben birşey soracağım monti kitabımı buldum şimdi direk 2. kısımdan mı başladınız diyete yoksa 1 i de uyguladınız ondan sonra mı 2 ye geçtiniz oyyy ben 1.kısmı hiççç sevmemiştimmmmmmm
Doğum günün kutlu olsun elifimmmmmmmmmmmmmmm, bizlerle nice senelereeee, bu yıl sana bebiş getirsin yeni yaşın inşallah :CüvCüv:
evet bugün elifimin doğum günü . doğum günün kutlu olsun tatlım . .
Allah hayırlı uzun ömürler versinn Elifim, Meleğim iyiki doğmuşsunŞeniz
Eki Görüntüle 43851
Eki Görüntüle 43852
*resmi gerçek boyutunda görmek için üzerine tıklayerimseniben
özkem sen dogum yapacaksın fıstık şöyle kendine gel 2. aşamadan başlıycaksın bebiş bikaç aylık olsun 1. aşamaya gecersin ....
bizler tabi 1. aşamayla başladık hedefine ulaşanlarda 2. aşamada ben ararara 2. aşama yaptım ....
seninle monti yaptıgımızda çok yanlışlarımız vardı özge... lara gibi yapmıştık tabi kiloda verememiştik onun bünyesinin maşllahı var o 2. aşamayla bile veriyordu tıkır tıkır ...
senbi dogur gel ben sana anlatırım cadı kitapla kafan karışır karışık biraz ama geneda oku iyce .. montide hamile arkadaşda vardı (çok yanlızım )monti yapıyordu ... emzirenlerde yapıyor hiç bie saıncası yok aksine çok sağlıklı hem senin hem bebek için ....
dedigim gibi bi dogur gel hayırlısıyla halederiz hemde zaten ilk başlarda kiloların 2 şer 2 şer gider...olumunekankayizsmile
tünaydınlar efem ......
TünaydınlarrropuyorumnanaktanGünaydınlar arkadaşlara.s.
Tükkan ne kalabalık bugün.
olumunekankayizsmile
inşAllahh inşAllahhhhhhteşekkür ederim fıstıklarım Şeniz
yeni yaş, yeni bebiş inşallah
çokmu konuştunuz gene bi bakem geçmişe ..
gözdem mucuks kıs cadı benimde seni öpesim geldi tadlu yanaklarından ...
nice seneler sevdiklerinle eliff....Şenizopuyorumnanaktanbirde bebiş tabi oh ..teşekkür ederim fıstıklarım Şeniz
yeni yaş, yeni bebiş inşallah
bir gün herkes montici olacak ..sırnaşık şeyMuckkkkkkksss abliiişşşş, bende montici olacağım başka çaresi yok laelaelaelaelae
nice seneler sevdiklerinle eliff....Şenizopuyorumnanaktanbirde bebiş tabi oh ..:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
özke, varmısın anneler günü dogur ....zemuszemusharika olur ...hihoyyyt
Saol canım ya biraz olsun kendimi iyi hissettim.... 2 gündür yediklerim benim bütün diyet boyunca yediklerimin kalorisinin 2 katıdır herhalde :uhm:
Ama dediğin gibi bunu bir anlık bir süreç gibi düşünüp şu andan sonra tekrar diyete başlıyorum....
gözdem karar verdik mi yarın ikimizde başlıyor muyuz montiye?Muckkkkkkksss abliiişşşş, bende montici olacağım başka çaresi yok laelaelaelaelae
selam hilalcim nasılsın . karşılaşamıyoruz ...olumunekankayizsmilemelek doğum günün kuıtlu olsun..
bende şimdi biberiye+fındık yağımı sürdüm göbeeme..yeşil çay içiyorum
canım sinem gelince sana cevap veriri eminim de benim bildiğim kadarıyl akupunktura gitti 3 ay kadar bir de menülerini takip eders görürsn az ve düzenli beslendi ve kaçamak yapmadı.canıom çok güzel kilo vermişsin bide kısa sürede vermişsin çizelgeni görünce merak edip sonuç listesinden baktım:kedi:...haftada 2 küsür vermişsin bir kaçında..maşallah..bmı ne göre bayağıda zayıf olmalısın..imrendim sana..boyun kaç canım ve neler yaptın hiç duraklamaya girmeden bu kadar düzenli verebildin???
ohh sen başarıcan bu işi bana kalırsabir kaç günden de kendine bir beslenme planı oluşturursun 1 aya kalmaz hdef kilona ulaşırsın aman azmini kaybetmekaydirigubbakcemile5melek doğum günün kuıtlu olsun..
melek doğum günün kuıtlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?