Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özkem sen dogum yapacaksın fıstık şöyle kendine gel 2. aşamadan başlıycaksın bebiş bikaç aylık olsun 1. aşamaya gecersin ....
bizler tabi 1. aşamayla başladık hedefine ulaşanlarda 2. aşamada ben ararara 2. aşama yaptım ....

seninle monti yaptıgımızda çok yanlışlarımız vardı özge... lara gibi yapmıştık tabi kiloda verememiştik onun bünyesinin maşllahı var o 2. aşamayla bile veriyordu tıkır tıkır ...

senbi dogur gel ben sana anlatırım cadı kitapla kafan karışır karışık biraz ama geneda oku iyce .. montide hamile arkadaşda vardı (çok yanlızım )monti yapıyordu ... emzirenlerde yapıyor hiç bie saıncası yok aksine çok sağlıklı hem senin hem bebek için ....
dedigim gibi bi dogur gel hayırlısıyla halederiz hemde zaten ilk başlarda kiloların 2 şer 2 şer gider...olumunekankayizsmile

çokmu konuştunuz gene bi bakem geçmişe ..

gözdem mucuks kıs cadı benimde seni öpesim geldi tadlu yanaklarından ...

Doğum günün kutlu olsun elifimmmmmmmmmmmmmmm, bizlerle nice senelereeee, bu yıl sana bebiş getirsin yeni yaşın inşallah :CüvCüv:

evet bugün elifimin doğum günü . doğum günün kutlu olsun tatlım . .

Allah hayırlı uzun ömürler versinn Elifim, Meleğim iyiki doğmuşsunŞeniz

Eki Görüntüle 43851

Eki Görüntüle 43852

*resmi gerçek boyutunda görmek için üzerine tıklayerimseniben

teşekkür ederim fıstıklarım Şeniz

yeni yaş, yeni bebiş inşallah

tamam canım inanılmaz motiveyim hihoyyythihoyyythihoyyyt bakalım inşallah olur

Muckkkkkkksss abliiişşşş, bende montici olacağım başka çaresi yok laelaelaelaelae
bir gün herkes montici olacak ..sırnaşık şey
gel hanum gel montiye gel . montici geldi hanumm .:roflol:

çok sevindim gözdem zaten yabancı deyilsin zorlanmassın ... senin gözde minyak gibi . sadece bırakmak yok .lmaz:.......

özke, varmısın anneler günü dogur ....zemuszemusharika olur ...hihoyyyt

canıom çok güzel kilo vermişsin bide kısa sürede vermişsin çizelgeni görünce merak edip sonuç listesinden baktım:kedi:...haftada 2 küsür vermişsin bir kaçında..maşallah..bmı ne göre bayağıda zayıf olmalısın..imrendim sana..boyun kaç canım ve neler yaptın hiç duraklamaya girmeden bu kadar düzenli verebildin???

melek doğum günün kuıtlu olsun..

bende şimdi biberiye+fındık yağımı sürdüm göbeeme..yeşil çay içiyorum

sinenim yeme ataklarınmı oldu göüzelim okuyamadım ......????

akupunktura gitmiyorsun artık deyilmi.... bu birazda bundan kaynaklanıyor benim görüşümce şimdiye kadar akupunkturla bastırılan iştahın bırakınca hortladı sanırım ....

bunun nedeni birazda az yiyerek kilo vermenden kaynaklanıyor . bünye istiyor ... evet sen az yemeyle doydum diyorsun ama bu tamamen akurunkturun etkisiydi....
ama korkma düzene girer bu aşamada firene sıkı basmalısın .... çünki bünyen hızlı kilo verdiginde şu an depolamasıda kolay olur ....

selam hilalcim nasılsın . karşılaşamıyoruz ...olumunekankayizsmile

menülerini veriyormusun hiç göremedimde.??opuyorumnanaktan

canım sinem gelince sana cevap veriri eminim de benim bildiğim kadarıyl akupunktura gitti 3 ay kadar bir de menülerini takip eders görürsn az ve düzenli beslendi ve kaçamak yapmadı.

ohh sen başarıcan bu işi bana kalırsabir kaç günden de kendine bir beslenme planı oluşturursun 1 aya kalmaz hdef kilona ulaşırsın aman azmini kaybetmekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…