aa melekim dogum günüymsü bugün bnde senin gibi cici resimler bulup kutlamak isterdim ama artık böle idare et iyyiki dogdun melek ii dogdun melek yeni yasın hayırlı olsun canımcım rabbim hayırlı ve mutlu kılsın inslhihoyyytopuyorumnanaktan
İnşallah canım ya bu kadar emek bu kadar çaba boşuna giderse çok kızarım kendime.... Bu süreci bi şekilde en az hasarla atlatmamız lazım fıstığım.... opuyorumnanaktan
selam hilalcim nasılsın . karşılaşamıyoruz ...olumunekankayizsmile
menülerini veriyormusun hiç göremedimde.??opuyorumnanaktan
canım sinem gelince sana cevap veriri eminim de benim bildiğim kadarıyl akupunktura gitti 3 ay kadar bir de menülerini takip eders görürsn az ve düzenli beslendi ve kaçamak yapmadı.
ohh sen başarıcan bu işi bana kalırsabir kaç günden de kendine bir beslenme planı oluşturursun 1 aya kalmaz hdef kilona ulaşırsın aman azmini kaybetmekaydirigubbakcemile5
ben görmedim bu yazını..... alma ablası belin sakatlanır hiç önermem o alateti ben parkta bile yapmıyorum artık .....:hulya:Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm
ben görmedim bu yazını..... alma ablası belin sakatlanır hiç önermem o alateti ben parkta bile yapmıyorum artık .....:hulya:
Aaa meloşun doğum günüymüş.
İyiki doğdun meloş.
Doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
dünki menüm ..
7.30..... y. elma .
8.00......1 kase yulaf ..1br sütle %0yağlı )
11:00..... 1 elma...
14.00......et döner ..2 kş bezelye ... 2 kş yogurt domates....
17.00......k.k peynir . ve yeşil nohut çitledim .
20 30.....lorlu ve y.zeytinli büyük tb. çoban salata ....2 kş bezelye .. 5 çilek
150 dk yürüyüş ..
2 tl su ......
Bende kararszdm zaten.diğer bütün spor alet lerm var zaten.hatta dambıl bilekaydirigubbakcemile3ben görmedim bu yazını..... alma ablası belin sakatlanır hiç önermem o alateti ben parkta bile yapmıyorum artık .....:hulya:
menün güzel hilalcim afiyet olsun ....alkisalkisalkis..çorbandada un vs yoksa hazırda deyilse süper.3 çocuktan sonra şuan 57ysen yine ne mutlu san amaşallah
evet canım yeniyim.saol hoşbulduk..
bende hep toplu olmuştum..11 yaşındayken bile 40 beden etek pantolon giyiyordum:gitme:senelerce balık etli gezdim..kemiklerimde iri,kiloda olunca pehlivan gibi oluyordum..(şuan hala öyle hissediyorum)
al ver al ver hep böyle geçti ömrüm..ama hiç zayıf olmadımmirmirmirmir
doğumdan sonra verdim o kiloyu..
doğumdan hemen sonra başladım diyet spor ikilisine..çok dengeli beslenmeye çalıştım.bol su ve süt arttırıcı bitki çayları içtim hiç sütümdede azalma olmadı..düzenli yürüyüş egzersiz ve diyetle 4 ayda verdim bi daha da veremedim 1-2 kilo aldım geri verdim..böyle böyle geizniyorum o kilolarda..
bugünlerde de kendimi çok kilolu hissetmeye başladım..aynadaki halimi hiç beğenmiyorum..ohaoldumsmile
vermem lazımkötükedihüso
sorma ya bundan önceki takımımda paylaşım yoktubundada maşallah okumaya yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3
bugünkü sporumu yapamadım hemen ona başlayacağım..
yediklerimse sabah;1 kase sütlü k-fleks
ara meyve
öğlen salata ve ercimek çorbası
akşamda çorba ızgara tavuk,yoğurt
şimdide yeşil çay içiyorum
kafamçokkarıştı aaaa ben spor salonuna gittiğimde çok yapıyorum o aletle hareket çok da eğleniyorum niye sakatlanıyorkafamçokkarıştı bilmeden kedimi hasta edicektimbilmiyorumkismile
taze bezelye fıstık degeri 35... konservesi yasak ... baklanın degeri yüksek onlamı karıştırdın ki?yerimsenibenmeloş kaydirigubbakcemile3
sağol ablam Şeniz
aebenim bu bezelye şeker oranı yüksek bir sebze değil mi ,monti amca izin veriyo mu bezelyeye
ben öglenleri çok dışarda oluyorum o yüzden menülerimde çok döner ....dışarda ilk tercihim tavuk döner...... . ama dün dışarda deyil evde yedim ...bu dedigin döneri ilkkez .. ama pek begenmedim dogrusu çok tuzlu yagınıda peçeteye ıyce sordurdum ama yok bi kaç parça dan fazla yiyemedim ...:umursamaz: artık bebelere iskender yapayım sosla .Aebencim menünde genellikle döner görüyorum.
Bimdeki şu hazır dönerlrdnmi alıyorsn canım.
Ben evdekilere yapıyorm ama kendim hiç yemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?