Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlı günler kıslar gecmişe keyifler nasıl bakalım bugün bzde misafir var yemege hemde amcamlar gelecek ve müstakbel gelinleriyle diceksin bunda garip olan bişy yok ee öle bi yerde tek garip yani gelinimizin rus olmasılülülülülülü bizde ilk duydgumuzda sasrmıstık ama alstık şimdi sana rusya 2 saat ötesymiş gibi 2 ayda bir geliyo nerdeyse eylülde de bi aksilik olmazsa dügüncüyüzdelikafadulden

aa melekim dogum günüymsü bugün bnde senin gibi cici resimler bulup kutlamak isterdim ama artık böle idare et iyyiki dogdun melek ii dogdun melek yeni yasın hayırlı olsun canımcım rabbim hayırlı ve mutlu kılsın inslhihoyyytopuyorumnanaktan

sağol canım benim
Şeniz

Akupunkturu bende düşünmştm.
Ama ben sağlıklı beslenme sistemni oturttm artık.
Vücuduma dışardan hiç bir müdahele yapmak istemiyorm.
Akupunktr yaptran arkadşlarm var.gerçektende iştahı azaltyor.
Fakat akupunktr yaptırn bir arkadaşm defalrca tedavi oldu,aynı kiloyu geri aldı,
Bir başka arkadaşmda spora devam etti ve akupunktrdan sonra kilo almadı

İnşallah canım ya bu kadar emek bu kadar çaba boşuna giderse çok kızarım kendime.... Bu süreci bi şekilde en az hasarla atlatmamız lazım fıstığım.... opuyorumnanaktan

sıkma canını sinemcim aeben ablamın tespiti güzel bu yönde ama haytın boyunca akampunkur yaptıramzdın artık işin büyük bi kısmı sana düsüyor aam moralini bozma 2 gün yemekle kimse verdigi 15 kiloyu geri almaz sen tedbirini al u dönüsünü yap ondan sonra yavs yavs gelir geirisi fıstgım bu kadr emegin tabiki bosa gtmicekkaydirigubbakcemile5​

Aaa meloşun doğum günüymüş.
ıyiki doğdun meloş.
Doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan

ayy amin inşallah yaa..1.5 ayım var..5 kilo versem 1.5 ayda çok iyi olacak..düğünlerde rahat giyinirim..bide maksi elbise dikmeye başladım 3 tane dikeceğim onlarada zayıf olmak daha güzel oluyor..

of yaa bir mucize olsada yarn sabah yarmkilocukda olsa vermiş olsam.
ümitsizliğe kapılsamda hırs yaptm iyiceohaoldumsmile

Kızlar yaa.öğlen yazmştm bir yorum gelmemş.
tekrarlym.bime şu bel hareketi yapıln disk şeklindeki Twistr gelmiş.
kullanan varmı.birde belde bir sakatlnma olurmu acaba.
yorumlarnzı belkliyorm
ben görmedim bu yazını..... alma ablası belin sakatlanır hiç önermem o alateti ben parkta bile yapmıyorum artık .....:hulya:

dünki menüm ..

7.30..... y. elma .

8.00......1 kase yulaf ..1br sütle %0yağlı )

11:00..... 1 elma...

14.00......et döner ..2 kş bezelye ... 2 kş yogurt domates....

17.00......k.k peynir . ve yeşil nohut çitledim .

20 30.....lorlu ve y.zeytinli büyük tb. çoban salata ....2 kş bezelye .. 5 çilek

150 dk yürüyüş ..
2 tl su ......

dün spor yapamadm.:çok üzgünüm:
gidym 1saat pedal çevirym:1rolleyes:
çarşıya gidicm.yürüyerek gidym diym.
bugün aktiviteyi sıkı tutcm bakalm nolcak:1closedeyes:

ben görmedim bu yazını..... alma ablası belin sakatlanır hiç önermem o alateti ben parkta bile yapmıyorum artık .....:hulya:

kafamçokkarıştı aaaa ben spor salonuna gittiğimde çok yapıyorum o aletle hareket çok da eğleniyorum niye sakatlanıyorkafamçokkarıştı bilmeden kedimi hasta edicektimbilmiyorumkismile

Aaa meloşun doğum günüymüş.
İyiki doğdun meloş.
Doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan

meloş kaydirigubbakcemile3

sağol ablam Şeniz

aebenim bu bezelye şeker oranı yüksek bir sebze değil mi ,monti amca izin veriyo mu bezelyeye

Bende kararszdm zaten.diğer bütün spor alet lerm var zaten.hatta dambıl bilekaydirigubbakcemile3
Sağol aebencm.kesinlikle almıcm.
Suura sende almayı düşünüyodn yanılmyrsam.
Alma canım.durduk yere kendimizi sakatlamayalm demiyerimseniben

menün güzel hilalcim afiyet olsun ....alkisalkisalkis..çorbandada un vs yoksa hazırda deyilse süper.
öglenide yogurt akşamında salata ekleseymişin tam monti menüsü olacakmış ..kaydirigubbakcemile3

Aebencim menünde genellikle döner görüyorum.
Bimdeki şu hazır dönerlrdnmi alıyorsn canım.
Ben evdekilere yapıyorm ama kendim hiç yemedm

kafamçokkarıştı aaaa ben spor salonuna gittiğimde çok yapıyorum o aletle hareket çok da eğleniyorum niye sakatlanıyorkafamçokkarıştı bilmeden kedimi hasta edicektimbilmiyorumkismile

sugarcım bnde duymustum doktorum programında bi fiizk tedavici geliyor komik bi adam cihan mi ne adı yanlıs hatrlamıyosam oda parklardaki aletleri önermiyodu sakatlnma riski cok fazla diye spor salonlarındakide aynı sekilde de muhtemelenlmaz:​

meloş kaydirigubbakcemile3

sağol ablam Şeniz

aebenim bu bezelye şeker oranı yüksek bir sebze değil mi ,monti amca izin veriyo mu bezelyeye
taze bezelye fıstık degeri 35... konservesi yasak ... baklanın degeri yüksek onlamı karıştırdın ki?yerimseniben

Aebencim menünde genellikle döner görüyorum.
Bimdeki şu hazır dönerlrdnmi alıyorsn canım.
Ben evdekilere yapıyorm ama kendim hiç yemedm
ben öglenleri çok dışarda oluyorum o yüzden menülerimde çok döner ....dışarda ilk tercihim tavuk döner...... . ama dün dışarda deyil evde yedim ...bu dedigin döneri ilkkez .. ama pek begenmedim dogrusu çok tuzlu yagınıda peçeteye ıyce sordurdum ama yok bi kaç parça dan fazla yiyemedim ...:umursamaz: artık bebelere iskender yapayım sosla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…