Günaydın arkadaşlar..... Yeni bir hafta başladı, ve bu hafta çok ama çok ders çalışmam lazım bu aradada hedefime ulaşmak için tüm çabamı sergileyeceğim..... opuyorumnanaktan
Günaydın canlarrrrrrrrrr, teyze oldum 15 dakika önceeeeeeeeeee :asigim:
en yakın arkadaşım doğum yaptı, bahsediyordum ya antalyada diyeee, nasıl güzel bir duyguymuş yaaa, ağla ağla öldüm vallahiiii :asigim:
günaydın kızlar..
sineeeeeeeeeem aldık maçıııııı:lepi::lepi::lepi:
günaydın sinemciğim . en kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim canım .
Günaydın Nazcımmmm, inşallah ulaşabilirim hedefime......:Saruboceq:
KİŞİLİK YAPISI GÖZDEM BAŞAKA BİR AÇIKLAMASI YOK .a.sAy hafta sonu ben yokken neler olmuş paylaşım alanında yaaa :bbo:
Birde hem suçlu hem güçlü psikolojisi gelişmiş, nazlım sen evlenirken bile listelerle ilgili dertlenmiştin nasıl yaparız diye günlerce düşünmüştük, yokkende bir hafta ben hazırlamıştım, ertesi haftada aeben ablişim, o an toplantıda olmama rağmen lavabo diye izin alıp koşa koşa excelde kontrol etmiştim listeyi tekrardan...Hem kendine hem arkadaşlarına hemde takımına karşı sorumluluk bunu gerektirir... Birde insan olamamışsınız demişler yaaa buyur burdan yak meselesi...Çok ilginç söyleyecek birşey kalmamış zaten, nasıl agresif nasıl kötü bir tutum hayretle okudum :uhm:
ay unuttum . güzel takımımın ve maytabın 1. canı gönülden kutlarım .......alkisalkisalkis:teytey::hooray:
mehtab hanumcum paylaşım alanına nasıl bu kiloyu verdiginiz paylaşırmısınız efem.. kurallar geregi ....opuyorumnanaktan
Kızlar direnişim sonucu montiye geçmiş bulunmaktayım, menü paylaşımını sağlıklı bulduğumdan cozutmadığım sürece paylaşacağımmm, yazmazsam yediklerimi bilinki kendimi kaybettim kaydirigubbakcemile3 Kazam mübarekkk olaaaaaaaaaa :kedi:
09/05/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Yapılmış Yağsız Tost
1 Tabak Maydanoz
1 Domates
2 Yeşil Biber
ARA-10:00
1 Bardak Portakal Suyu
ÖĞLEN
3 Izgara Köfte
1 Kase Ayran
1 Tabak Karışık- elma sirkeli-baharatlı mevsim salatası
ARA 15:00
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
8 Yemek Kaşığı Taze Fasulye Yemeği
1 Bardak Ayran
Yarım Tabak Salata
UYUMADAN 23:00
1 Bardak Kefir
senide Ankarallı yapıcaz desene ...:jeyyar::sm_cool:Ekmeksizdi köfte canım, şimdiiiii efendimmmm ankara güzel geçti cuma gecesi 01:00 de yatıp, havalanına yetişmek için 05:00 de kalktık, düşün yani eyvahedigeldismile sonra 8,30 gibi ankaradaydık, arkadaşlarıyla buluştuk kocamın sempatiksalakcinni , sevdim düzgün insanlar, sonra yasinin tsk de halletmesi gereken evrakları vardı, o onlarla ilgilenirken, birde antares diye bir avm varmış orada oturduk biz, en yakın arkadasının nişanlısıyla... en yakın arkadaşı ile taaa çocukluktan beri aynı yerde oturacağız diye sözleri varmış, bu gittiğimizde almayı düşündükleri evi gösterdi yasin bana...Şaşkınım biraz, ev çok fena lüks. Açıkçası afalladım konuşamadım bir an. Ocağa kadar alacakmışız, eğer istanbulda oturmak istersek önce, o ev kirada dururmuş...İçim kötü oldu, dünyada binlerce milyonlarca aç varken bir eve o kadar parayı bağlamak akıllıca ve vicdanca gelmedi bana, sesimi çıkaramadım, boğazıma düğümlendi herşey. Öyle heyecanlı öyle mutluyduki yasin, sırf bana sürpriz yapıp sevindirdiğinden gözleri ışıl ışıldı, üzmemek için bir şey diyemedim, ama zamanla işlerim belki o evde oturmayalım diye...Belki aeben ablişim, suura falan bilirler. Etlik'te Antares'in arkasındaki gökdelen gibi bina. 4 Tane yapılacakmış ondan 1. tamamlanmış, 20 katlı falan sanırım, bizim baktığımız 16. kattaydı, binanın adı da antares zaten.Öffff içime fenalıklar geldi :1no2:
senide Ankarallı yapıcaz desene ...:jeyyar::sm_cool:
SURAYA YAKIN ORASI . O ÇOK GİDİYOR ORAYA BANA BİRAZ UUZAK BAZAN O AVMEYE GEZMEK İÇİN GİDERİZ BİLİYORUM O EVLERİ ...
RABBIM hayırlısını versin gözde ... haklısın insan ince düşününce içine sinmiyor ama sevdiginide kırma ..a.s
ankaraya geldiginde tanışmak isterim ablası .yerimseniben
benbir yemek yapayım kendime . şu anneler hediyesini kulanıma açayım ...kaydirigubbakcemile3
hediyelerim ne biliyormusunuz tam benlik .:roflol: pilates lastigi ..ve sinbonun küçük ızgara vs yapan çok fonksiyonlu fırını . tam benlik yani geldin yağsız kızartmalar ızgaralar ....:roflol:cokacimcoook
ablam kaynanam bu ay sonu ANKARAYA gidecek daha sonra eşimle kaynanamı almaya gelicez geldiğimde seninle tanışmayı çok isterim uygun olursa hatta suurada ve sinemlede
- inşallah nazlım söz vermeyim ama elimden geleni yapıcam .a.s bu konuda daha önce yaşadıklarımı sen biliyorsun .yerimseniben birde eniştenin kıskançlıklarını .kaydirigubbakcemile3 ama inşallah diyorum bende çok isterim gerçekten sizi görmeyi.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?