Ekmeksizdi köfte canım, şimdiiiii efendimmmm ankara güzel geçti cuma gecesi 01:00 de yatıp, havalanına yetişmek için 05:00 de kalktık, düşün yani eyvahedigeldismile sonra 8,30 gibi ankaradaydık, arkadaşlarıyla buluştuk kocamın sempatiksalakcinni , sevdim düzgün insanlar, sonra yasinin tsk de halletmesi gereken evrakları vardı, o onlarla ilgilenirken, birde antares diye bir avm varmış orada oturduk biz, en yakın arkadasının nişanlısıyla... en yakın arkadaşı ile taaa çocukluktan beri aynı yerde oturacağız diye sözleri varmış, bu gittiğimizde almayı düşündükleri evi gösterdi yasin bana...Şaşkınım biraz, ev çok fena lüks. Açıkçası afalladım konuşamadım bir an. Ocağa kadar alacakmışız, eğer istanbulda oturmak istersek önce, o ev kirada dururmuş...İçim kötü oldu, dünyada binlerce milyonlarca aç varken bir eve o kadar parayı bağlamak akıllıca ve vicdanca gelmedi bana, sesimi çıkaramadım, boğazıma düğümlendi herşey. Öyle heyecanlı öyle mutluyduki yasin, sırf bana sürpriz yapıp sevindirdiğinden gözleri ışıl ışıldı, üzmemek için bir şey diyemedim, ama zamanla işlerim belki o evde oturmayalım diye...Belki aeben ablişim, suura falan bilirler. Etlik'te Antares'in arkasındaki gökdelen gibi bina. 4 Tane yapılacakmış ondan 1. tamamlanmış, 20 katlı falan sanırım, bizim baktığımız 16. kattaydı, binanın adı da antares zaten.Öffff içime fenalıklar geldi :1no2:
senide Ankarallı yapıcaz desene ...:jeyyar::sm_cool:
SURAYA YAKIN ORASI . O ÇOK GİDİYOR ORAYA BANA BİRAZ UUZAK BAZAN O AVMEYE GEZMEK İÇİN GİDERİZ BİLİYORUM O EVLERİ ...
RABBIM hayırlısını versin gözde ... haklısın insan ince düşününce içine sinmiyor ama sevdiginide kırma ..a.s
ankaraya geldiginde tanışmak isterim ablası .yerimseniben
bende ankaralı olmak istiyorum...:gitme: çok seviyorum ankarayı..
inşallah eşimin tayini çıkar oraya..tabi hakkımızda hayırlısı olsun ama,hayırlısı gönlümüzün muradı olsunaklinialirimsmile:Saruboceq:
senide Ankarallı yapıcaz desene ...:jeyyar::sm_cool:
SURAYA YAKIN ORASI . O ÇOK GİDİYOR ORAYA BANA BİRAZ UUZAK BAZAN O AVMEYE GEZMEK İÇİN GİDERİZ BİLİYORUM O EVLERİ ...
RABBIM hayırlısını versin gözde ... haklısın insan ince düşününce içine sinmiyor ama sevdiginide kırma ..a.s
ankaraya geldiginde tanışmak isterim ablası .yerimseniben
öhöm köhöm...o evler çok pahalıııı:1shok:
senin yasin o kadar zenginmi...
Allah çok versin ama ne bileyim o kadar çok pahalı evde oturmaya benimde içim el vermez..eğer oturursamda kesinlikle zekatını vermem lazım..ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmam lazım..anca içime siner..
bu arada menün süper canım
bende ankaralı olmak istiyorum...:gitme: çok seviyorum ankarayı..
inşallah eşimin tayini çıkar oraya..tabi hakkımızda hayırlısı olsun ama,hayırlısı gönlümüzün muradı olsunaklinialirimsmile:Saruboceq:
HİLALCİM İNAN GÖZDEM TÜM BUNLARI YAPTIGI HALDE O EVLERDE OTURMAK İÇİNE SİNMİYOR .yerimsenibenöhöm köhöm...o evler çok pahalıııı:1shok:
senin yasin o kadar zenginmi...
Allah çok versin ama ne bileyim o kadar çok pahalı evde oturmaya benimde içim el vermez..eğer oturursamda kesinlikle zekatını vermem lazım..ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmam lazım..anca içime siner..
bu arada menün süper canım
hihoyyytİNŞALLAH HİLAL ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ...opuyorumnanaktanbende ankaralı olmak istiyorum...:gitme: çok seviyorum ankarayı..
kaydirigubbakcemile3 GÖZDEM BAK BENİ ABLAM OLARAK GÖR VEDE BİRAZ TECRÜBELİ ORALAK BU DURUM ARANIZDA TATSIZDA OLSA İLERİSİ İÇİN ONUN GÖZÜNDE YERİNİ BİKAT DAHA ARTIRACAK BUNA İNAN .a.syerimsenibenAH BU ERKEKLER.Oturmam ben zaten abla, emlakçının söylediği rakam yarım trilyondan fazla, yazıktır günahtır, ben ikna ederim onu zamanla inşallah, çok şımartmışlar onu, çok rahat büyümüş, evin tek oğlu, üstelik akrabalarındada pek erkek çocuk yok, kuzenleri falan hep kız. Bütün sülalesi üstüne düşüyor bunun, ama yok ben buna müsade etmem, dünden beri onun tartışmasını yapıyoruz zaten, neymiş nigar(arkadaşının nişanlısı) evi görünce(aynı anda gördük ya nigarla) sevinçten nasıl sarılmışmış nişanlısına, ben öyle bakmışım sadece ona, oysa o başka tepkiler vermemi bekliyormuş, hevesi sürprizi kursağında kalmışmış... Beni parayla sevindiremezsin dedim, ankara dönüşü yani dün istanbulda oldu bu kavga...arkadaşlarının yanında birşey demedim...aramız limoni sanırım şimdi... sabah sadece bir günaydın yazmış, uyuz şey... ay anlattıkça gene sinirlenmeye başladım ya
kaydirigubbakcemile3 GÖZDEM BAK BENİ ABLAM OLARAK GÖR VEDE BİRAZ TECRÜBELİ ORALAK BU DURUM ARANIZDA TATSIZDA OLSA İLERİSİ İÇİN ONUN GÖZÜNDE YERİNİ BİKAT DAHA ARTIRACAK BUNA İNAN .a.syerimsenibenAH BU ERKEKLER.
merheba millettt vereliniortak
geçmişi okudumm arka sayfalardan geliyorum asayiş berkemalll :1rolleyes:
slm arkadaşlar uzun bir diyet cozutmasından sonra bugün tam gaz başladım diyete.bu hafta iki kilo vermeyi hadefliyorum.vereyim artık ama dimi yapıştı bu kilolar bana.zaten burda havalar da acayip ısındı yazlık kıyafetlere başlayacağız nerdeyse bir an önce zayıflamalıyım.akşam yemeğimi de yedikten sonra menümü yazayım da bir değerlendirin bakalım.
slm arkadaşlar uzun bir diyet cozutmasından sonra bugün tam gaz başladım diyete.bu hafta iki kilo vermeyi hadefliyorum.vereyim artık ama dimi yapıştı bu kilolar bana.zaten burda havalar da acayip ısındı yazlık kıyafetlere başlayacağız nerdeyse bir an önce zayıflamalıyım.akşam yemeğimi de yedikten sonra menümü yazayım da bir değerlendirin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?