Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öhöm köhöm...o evler çok pahalıııı:1shok:
senin yasin o kadar zenginmi...
Allah çok versin ama ne bileyim o kadar çok pahalı evde oturmaya benimde içim el vermez..eğer oturursamda kesinlikle zekatını vermem lazım..ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmam lazım..anca içime siner..

bu arada menün süper canım

bende ankaralı olmak istiyorum...:gitme: çok seviyorum ankarayı..
inşallah eşimin tayini çıkar oraya..tabi hakkımızda hayırlısı olsun ama,hayırlısı gönlümüzün muradı olsunaklinialirimsmile:Saruboceq:

Mutlaka ablacığım bende çok isterim tanışmayı, bana herhalde ankara yolu gözüküyor, kısmet bakalım fisfisfis

Menü için sağol hilalcim, durumları iyi evet, ama inan çokta yardımseverdir, bir eve o kadar para bencede çok. Hatta gereksiz, ve inanılmaz yüksek bütün ankarayı tepeden görüyor öffff içim daralıyor yaaa, ben istanbulda oturmak istiyorum CADIARZU

Bende istanbulu çok seviyorum, boğaza denize aşığım, deniz olmayan bir memlekette nasıl yaşarım bilmiyorumki :1no2: çocukluğum hep datça da kumların üzerinde geçti, ankara bana çok soğuk geliyor :bbo:

HİLALCİM İNAN GÖZDEM TÜM BUNLARI YAPTIGI HALDE O EVLERDE OTURMAK İÇİNE SİNMİYOR .yerimseniben

hihoyyytİNŞALLAH HİLAL ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ...opuyorumnanaktan

Oturmam ben zaten abla, emlakçının söylediği rakam yarım trilyondan fazla, yazıktır günahtır, ben ikna ederim onu zamanla inşallah, çok şımartmışlar onu, çok rahat büyümüş, evin tek oğlu, üstelik akrabalarındada pek erkek çocuk yok, kuzenleri falan hep kız. Bütün sülalesi üstüne düşüyor bunun, ama yok ben buna müsade etmem, dünden beri onun tartışmasını yapıyoruz zaten, neymiş nigar(arkadaşının nişanlısı) evi görünce(aynı anda gördük ya nigarla) sevinçten nasıl sarılmışmış nişanlısına, ben öyle bakmışım sadece ona, oysa o başka tepkiler vermemi bekliyormuş, hevesi sürprizi kursağında kalmışmış... Beni parayla sevindiremezsin dedim, ankara dönüşü yani dün istanbulda oldu bu kavga...arkadaşlarının yanında birşey demedim...aramız limoni sanırım şimdi... sabah sadece bir günaydın yazmış, uyuz şey... ay anlattıkça gene sinirlenmeye başladım ya

kaydirigubbakcemile3 GÖZDEM BAK BENİ ABLAM OLARAK GÖR VEDE BİRAZ TECRÜBELİ ORALAK BU DURUM ARANIZDA TATSIZDA OLSA İLERİSİ İÇİN ONUN GÖZÜNDE YERİNİ BİKAT DAHA ARTIRACAK BUNA İNAN .a.syerimsenibenAH BU ERKEKLER.

Merhabalar arkadaşlar.
1.olmuşuz bu hafta. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maytapcım sanadaalkisalkisalkis
nurocm hafta sonları cozutarak nasıl kilo verilir biliyomsnyerimseniben

merheba millettt vereliniortak

geçmişi okudumm arka sayfalardan geliyorum asayiş berkemalll :1rolleyes:

ablamsın zaten ablişim, inşallah bakalım göreceğiz zamanla mevlam neyler neylerse güzel eyler zaten :Saruboceq:

merheba millettt vereliniortak

geçmişi okudumm arka sayfalardan geliyorum asayiş berkemalll :1rolleyes:

Türkkk polisi yakalar diyorsun ablişşş, eee ne var ne yok ablaların en hamişi , kaç haftalık olduuuuu :icecream:lülülülülülü naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk naniiiiiiiiiiiiiiiik lülülülülülü

slm arkadaşlar uzun bir diyet cozutmasından sonra bugün tam gaz başladım diyete.bu hafta iki kilo vermeyi hadefliyorum.vereyim artık ama dimi yapıştı bu kilolar bana.zaten burda havalar da acayip ısındı yazlık kıyafetlere başlayacağız nerdeyse bir an önce zayıflamalıyım.akşam yemeğimi de yedikten sonra menümü yazayım da bir değerlendirin bakalım.

Suura en son cumartesi aksamı gelmiş, nerelerde acaba? Sinem yoğun zaten, sultanda bir ceeee diyor arada, derya hepten kayıp zaten, özledik herkesi akannehir

Aebenim bende ankaradydm cumartesi.
eşimin yakın akrabasının oğlunun düğünü vardı.
sabah 8.5 gibi karabükten yola çıktk.öğlen olmadan ankaradydk.
eltmlerde istanbuldan geldiler düğüne.
eşimin amcasnın kızıda ankarada oturuyo.çok iyi anlaşıyorz.
düğün vesilesyle hasret giderdk.
dönüştede optimuma uğradk.çocklrn alışveriş işini hallettk.
karabükte istedğmz ürünü bulamıyrz.ben alışverşmi istnbldn yapmk zorunda kalıom hepmirmirmirmir

bakalımmm eylül, spor yapıyormusun ?

eylül nerde oturuyodun sen merak ettim.

ben mart ayından beri yazlık kıyafetleri giyiyorum da şaşırdım kaydirigubbakcemile3

mart sonunda bütün kışlıkları kaldırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…