Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

paylaşım alanını bi oku bekem fikrin degişir belki ...kaydirigubbakcemile3

nerdesin sultanım bir yeremi gittin benim haberim yok .....lmaz:
montiye kiloda bildirmemişin .:dilcikar:

az biraz baktım ablam nurom döktürmüs ne bilim banada yiende üzücü bi duurm geldi yani insalık hali unutulabilinir uyarı almalrı gerekiyodu ayy dsndümde Allh korusun bizim basımıza gelse diye:sinifsinif:

yok aebenim bugün dersanem vardı ya sabahtan cıktım aksamüsütüde bu hafta düügn ver terziye gttim bi kac bişi aldık derken aksam okundu cabucak:umursamaz:

ayy dimi montiye kilo bildirimde bulunmadım benakannehir

bu algidaların üzerinde diyabetik diye yazıyomu? nasıl anlaşılıyo yani diyet dondurma olduğu?
algidanınkinin üstünde light yazıyor tatlım ama öyle küçük yazmışlar ki mercekle bakman gerekiyorkaydirigubbakcemile3

suraaaa sen monti ye başlıyordun kuzum hani????

sakın bu monti deme bana gelmeyim yanına ....
bilmiyorumkismile tamam ablam şimdi yemek yapıyorum sözopuyorumnanaktan

kan testi yaptırsana canım 4gün gecikti adetin daha önce böyle gecikir miydi?

waaaaawwwww bu aralar bize bir şey oldu takım paylaşım rekoru kırıyor:))))
suura, lightlife+, aeben+, mmmf27, Simerenya+, sultan_gibi+, eylulums+

valla geçen ayda böyle gecikti ama geçen ay ilaç kullanmıştım.. geçen ay geciktiği için bu ay bilemiyorum tam olarak kaç gün geçtiğini? :))) ama normali 4 gün geçti tabii :) 3 hafta gelmezse giderim kan testine :))) ozamana kadar gelir zaten kendileri :roflol:

dondurma işini ben internetten araştırayımda ona göre arayayım eniyisi dışarıda. yoksa paketindeki yazılara bakarak pek anlaşılmayacak sanırım.

bizim başımızada geldi canım geçen sene ben tatildeyken nazlımda unutmuş ama biz ne yaptık hemen özür diledik gerekeni yaptık cezamızı çektik 4 hafta listeleri biz hazırladık .. ve bizi takdir ettiler . ama bunlar ne liste hazırladılar nede bi mesaj bıraktılar sonrada niye bizi kapatyorsunzu diyorlar birde üstüne dalga geçer bigi birçak yazı ve hakaret bence .... ve kalişte yazmış cuma akşamı bu hafta sıra sizde diye . ne yazmış kaptan biliyormusun .( ay ben atlamışım .) ve bu mesajdan 2 gün sonra hala hesaplar yok kim birinci belli deyil . kapatılınca yazdılar paylaşım alanına ....
anam ne çok şey yazdım .:bbo:

evet bi kilo bildirmiyorsun artık menünden geçtim .:mymeka:

nurocum ağızda tat eksikliği
ben teşhisi koyuyorum canım baby geliyo:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 bende de var aynı şey hamile miyim :roflol:

kaç ay adetime 10 gün kala midem bulanmaya , ağzımda tatsızlık oluşmaya başlıyor

doğuramadım bi türlü kaydirigubbakcemile3

sultann hoşgeldin canım bu arada sana da sorayım nasıl gidiyor hafiflik fark ediyormusun tıkırdadn mı biraz.

:1ninca: :1ninca:

ben bütün gün takipteyim tabi yazmasam da sengözlerimebaksanab

melekcim hayalet mi oldu kısss gizli gizli görünmeden

Heveslenip eğer yoksa sonradan üzülmemek için gaz vermek istemiyorum ama maytapım sanki banada öyle geldi, yarın kan testi yapılacak nuro hanım bahane istemeyiz

valla maytabım keşke diyorum ama test yaptım cuma günü 2.çizgıyı çalmışlar :roflol: okadarda bekledim bekledim ama getiren olmadı 2. çıbığı :roflol:
aslında bugün bi tane daha mı test alsam dedim. ayy daha cuma günü yapmışım testi biraz daha geçsin dedim 1 hafta daha gelmezse o zaman testi tekrarlayım dedim.
bide psikolojikmi diyorum ama çok takmıyorum da ama bilmiyorum? hayırlısı bakalım.

anladım ablacım üskupta sorun yasanmsı ozamn hatalaırnı kabullenip özür dileseler bu kadr büyümeyecekti belkidegamyoncuiremsu

biliyorum azöncede demişin boynz kulagı geciyo sonra topige ugramıyolr diye inan vaktim o kadr kısıtlı oluyoki biliyorum mazeret degil nete grgimde takımdan ayrılamıyorum zaten ben yoekken kayntıyosunuz:umursamaz:

waaaaawwwww bu aralar bize bir şey oldu takım paylaşım rekoru kırıyor:))))
suura, lightlife+, aeben+, mmmf27, Simerenya+, sultan_gibi+, eylulums+

güzelim biz sorumluluk sahibi kişileriz :roflol: lülülülülülü sorumluluk böyle bişeymiş öyle diyo bazıları :roflol:

Yavruuuuşşşş suyun kaynama saaantiiiigıııırattttt derecesi belli seninlede kaynatalııııımlülülülülülü

mAYTAP NE OLDU PAYLAŞIMA YAZIN LEN BıZ KURALLA UYAN BıR TAKIMIZ YAV ÇıZıKTıR BıŞıLER .

sultann hoşgeldin canım bu arada sana da sorayım nasıl gidiyor hafiflik fark ediyormusun tıkırdadn mı biraz.

melekcim hayalet mi oldu kısss gizli gizli görünmeden

hosbulduk sugracım daah benm haffi olmam için nerdeyse 10 kilo var ama yinede eskiye göre daah iyiyim cnmcım bugün yeni ciciler aldım dügn var arkısmın antlayaya gtcem cuma günü onun için güzle bi foto cekilrsem koyarım bni görmedinzi dimi siz:jeyyar:​

güzelim biz sorumluluk sahibi kişileriz :roflol: lülülülülülü sorumluluk böyle bişeymiş öyle diyo bazıları :roflol:
Hem yıllar sonra onların çocukları buraya geldiğinde biz hala bu topiclerde olurmuşuuuzzzz, bak bakkk inceden incedennn tahriğe bakdelikafadulden

ben de bugünkü menümü yazayım uzun bir diyet arasından sonra bugün başarılı bir diyet günüydü bence.

sabah
k.k.kadar beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 zeytin
şekersiz çay(yaklaşık 15 yıldır şekersiz içerim zaten)

öğle
2 küçük tavuk budu(ızgara)
yoğurt

akşam
yarım tabak yeşil fasulye
salata
1 bardak ayran

yatana kadar da çay içerim ve 1 elma yerim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…