paylaşım alanını bi oku bekem fikrin degişir belki ...kaydirigubbakcemile3
nerdesin sultanım bir yeremi gittin benim haberim yok .....lmaz:
montiye kiloda bildirmemişin .:dilcikar:
algidanınkinin üstünde light yazıyor tatlım ama öyle küçük yazmışlar ki mercekle bakman gerekiyorkaydirigubbakcemile3bu algidaların üzerinde diyabetik diye yazıyomu? nasıl anlaşılıyo yani diyet dondurma olduğu?
bilmiyorumkismile tamam ablam şimdi yemek yapıyorum sözopuyorumnanaktansuraaaa sen monti ye başlıyordun kuzum hani????
sakın bu monti deme bana gelmeyim yanına ....
hani iklim diye bi arkadaş vardı monti topicinde yiyorum yiyorum doymuyorum diyodu ona mana buldum sanırım şuan onun durumunu çok çok iyi anlıyorum :1no2: bugün yedim yedim yedim.... doymadım bitürlü doymadım benneyaptımki yediğimde sırf ekmek heee karnımı doyurayım diye :1no2: hamilemiyim acaba diye de geliyo aklıma ama test negatif çıktı fisfisfis adet olmadım hala ve acıkıyorum doymuyorum ve ağzımda sürekli bi tad eksikliği var..
burdaaaaaaaaaaahihoyyyt
cadıya bakk gizliden gizliye takipmi ediyodun kızzz?? yerimseniben
algidanınkinin üstünde light yazıyor tatlım ama öyle küçük yazmışlar ki mercekle bakman gerekiyorkaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile tamam ablam şimdi yemek yapıyorum sözopuyorumnanaktan
kan testi yaptırsana canım 4gün gecikti adetin daha önce böyle gecikir miydi?
bizim başımızada geldi canım geçen sene ben tatildeyken nazlımda unutmuş ama biz ne yaptık hemen özür diledik gerekeni yaptık cezamızı çektik 4 hafta listeleri biz hazırladık .. ve bizi takdir ettiler . ama bunlar ne liste hazırladılar nede bi mesaj bıraktılar sonrada niye bizi kapatyorsunzu diyorlar birde üstüne dalga geçer bigi birçak yazı ve hakaret bence .... ve kalişte yazmış cuma akşamı bu hafta sıra sizde diye . ne yazmış kaptan biliyormusun .( ay ben atlamışım .) ve bu mesajdan 2 gün sonra hala hesaplar yok kim birinci belli deyil . kapatılınca yazdılar paylaşım alanına ....az biraz baktım ablam nurom döktürmüs ne bilim banada yiende üzücü bi duurm geldi yani insalık hali unutulabilinir uyarı almalrı gerekiyodu ayy dsndümde Allh korusun bizim basımıza gelse diye:sinifsinif:
yok aebenim bugün dersanem vardı ya sabahtan cıktım aksamüsütüde bu hafta düügn ver terziye gttim bi kac bişi aldık derken aksam okundu cabucak:umursamaz:
ayy dimi montiye kilo bildirimde bulunmadım benakannehir
nurocum ağızda tat eksikliği
ben teşhisi koyuyorum canım baby geliyo:ecrin_bebek:
az biraz baktım ablam nurom döktürmüs ne bilim banada yiende üzücü bi duurm geldi yani insalık hali unutulabilinir uyarı almalrı gerekiyodu ayy dsndümde Allh korusun bizim basımıza gelse diye:sinifsinif:
yok aebenim bugün dersanem vardı ya sabahtan cıktım aksamüsütüde bu hafta düügn ver terziye gttim bi kac bişi aldık derken aksam okundu cabucak:umursamaz:
ayy dimi montiye kilo bildirimde bulunmadım benakannehir
:1ninca: :1ninca:
ben bütün gün takipteyim tabi yazmasam da sengözlerimebaksanab
sultann hoşgeldin canım bu arada sana da sorayım nasıl gidiyor hafiflik fark ediyormusun tıkırdadn mı biraz.
melekcim hayalet mi oldu kısss gizli gizli görünmeden
bizim başımızada geldi canım geçen sene ben tatildeyken nazlımda unutmuş ama biz ne yaptık hemen özür diledik gerekeni yaptık cezamızı çektik 4 hafta listeleri biz hazırladık .. ve bizi takdir ettiler . ama bunlar ne liste hazırladılar nede bi mesaj bıraktılar sonrada niye bizi kapatyorsunzu diyorlar birde üstüne dalga geçer bigi birçak yazı ve hakaret bence .... ve kalişte yazmış cuma akşamı bu hafta sıra sizde diye . ne yazmış kaptan biliyormusun .( ay ben atlamışım .) ve bu mesajdan 2 gün sonra hala hesaplar yok kim birinci belli deyil . kapatılınca yazdılar paylaşım alanına ....
anam ne çok şey yazdım .:bbo:
evet bi kilo bildirmiyorsun artık menünden geçtim .:mymeka:
waaaaawwwww bu aralar bize bir şey oldu takım paylaşım rekoru kırıyor:))))
suura, lightlife+, aeben+, mmmf27, Simerenya+, sultan_gibi+, eylulums+
anladım ablacım üskupta sorun yasanmsı ozamn hatalaırnı kabullenip özür dileseler bu kadr büyümeyecekti belkidegamyoncuiremsu
biliyorum azöncede demişin boynz kulagı geciyo sonra topige ugramıyolr diye inan vaktim o kadr kısıtlı oluyoki biliyorum mazeret degil nete grgimde takımdan ayrılamıyorum zaten ben yoekken kayntıyosunuz:umursamaz:
sultann hoşgeldin canım bu arada sana da sorayım nasıl gidiyor hafiflik fark ediyormusun tıkırdadn mı biraz.
melekcim hayalet mi oldu kısss gizli gizli görünmeden
Hem yıllar sonra onların çocukları buraya geldiğinde biz hala bu topiclerde olurmuşuuuzzzz, bak bakkk inceden incedennn tahriğe bakdelikafaduldengüzelim biz sorumluluk sahibi kişileriz :roflol: lülülülülülü sorumluluk böyle bişeymiş öyle diyo bazıları :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?