valla ciddi ciddi benim test kafamı kurcalamaya başladı :uhm: ben bu testi yok sayayımda bugün bi test alıp yarın yapayım en iyi negatifse negatif pozitifse pozitif..
melek bende sandım ki çocuk istiyorsunda olmuyor..
neyse daha yaşın genç,kariyer yap sen..bende hem çocuk yaparım hem kariyer diyemiyorum malesef o kadar becerikli değilim..şimdi bile yoruluyourm bide çalışsam çocuğu boşlarım herhalde..ama çalışmakta istiyorum..ev hanımı olmak içinmi bitiredin matematik bölümünü diyenlerede çok uyuz oluyorum..
nasip kısmet bakalım...
deryalımı uyardık dimi arkadaşlar???
deryalım pek gelmiyor artık????
olur bi denem merçimekden daha iyi ne bulacaksın hem karbonhidrat hem porotein hem kan şekeri düşük .....aeben abla hazır burdayken sana bir soru sorayım
hani hep tek çorbayla öğün olmaz diyorsun ya
ben anlamadım meselaben mercimek çorbası(unsuz),yanında salata(yağsız peynirle) veya yanınada yoğurt ayran vs. içsem öğün yerine geçmiyor mu:uhm:
aeben ablacım ve diğer arkadaşlar sorumu tekrar sorayım çünü eğer bir hataysa ben bu hatayı çok yapıyorum mesaj arada kaynamasın:
aeben abla hazır burdayken sana bir soru sorayım
hani hep tek çorbayla öğün olmaz diyorsun ya
ben anlamadım meselaben mercimek çorbası(unsuz),yanında salata(yağsız peynirle) veya yanınada yoğurt ayran vs. içsem öğün yerine geçmiyor mu
olur bi denem merçimekden daha iyi ne bulacaksın hem karbonhidrat hem porotein hem kan şekeri düşük .....
benim tak çormayla ögün olmaz dedigim takkk sla ve yogurt olmadan ....
vede bazı çorbalar var çok hafif o yüzden demişimdir ama bakliyatı çorba gibi görmüyorum ben ...
ya ya afiyet olsun çokda güzel akşam menüsü oluy öyle .
evet yazdıklarımızı okumuş olmalı ama cevap yazmadı bence bu hafta geri dönmek üzere çıkaralım paylaşım yok bekledik kaç hafta ama gene yok . gene takımda olsun sorun yok eskisi gibi ama listeden geri dönmek üzere çıkarmamız gerek bence tabi takımca karar vermeliyiz buna ...a.sgeçen hafta yazmıştım nurom . sadece kilosunu yazıp çıktı . onun dışında yazdıklarıma hiç bir şekilde yorum bile yapmadı tatlım .
evet yazdıklarımızı okumuş olmalı ama cevap yazmadı bence bu hafta geri dönmek üzere çıkaralım paylaşım yok bekledik kaç hafta ama gene yok . gene takımda olsun sorun yok eskisi gibi ama listeden geri dönmek üzere çıkarmamız gerek bence tabi takımca karar vermeliyiz buna ...a.s
evet yazdıklarımızı okumuş olmalı ama cevap yazmadı bence bu hafta geri dönmek üzere çıkaralım paylaşım yok bekledik kaç hafta ama gene yok . gene takımda olsun sorun yok eskisi gibi ama listeden geri dönmek üzere çıkarmamız gerek bence tabi takımca karar vermeliyiz buna ...a.s
şeyyy yazmış aslında bir şeyler ama...
elinden geldiğince vakti olduğunda cidden çok yoğun paylaşımda blunuyor. şimdi profiline baktım cuma 2 msj yazmış c.teside pazarda yazmış sanırım 1 mesaj eşim hasta evde demişti bahar zamanı bağı bahçesi olanında çok işi olur. yine de sizbilirsiniz tabiki kaptanlarımyerimseniben
topluca tüm takımı tanıdıkk :lepi:
ay kızlar başımın eti didik didik yendi saçımı böylemi yapsam kuaföre kaçta gitsem kim alacak makyajım akarmı
ogüne kadar karnım inermi suratımda sü<zülme olurmuu
bacak kıllarım az alayımmı oksijenle sarartayımmı (bu arada hiç bacaklarımızı almadıkk )
valla konsantre olaömıyorum size yahuuu kafamçokkarıştı
ama tüm yazdıklarınızı okudumm :roflol:
birazdanda hastaneye gidecezz ciltinde birkaç sivilce var sırt dekoltel,i kıyafetimiz o güne sivilcelerin geçmesi lazım a.s
yada şunun vucudunu mermer gibi gösterecek bir krem ismi bilen varmııı delikafadulden
ay ölecem kurtarın beni ulemmm delikafadulden
melek ne güldüm ama sana yahuuu bak bir deneyelim olursa olur muhabbetinee :roflol:
hedef tahtasına kurşun sıkıyor mübarekkk :roflol:
ama güzel yönü ikna olmaya başlamış en azından şakasını yapar olmuş e güzell :1rolleyes:
gözdoşum ece arkadaşlık gönderdi sanada facedenn kabul etsin diyo eder dedim amaa yinede hatırlatayım yabancı felan sanırsın :1rolleyes:
dedim gözdoş ablan gül cemalini balo fotolarını ordan takip edecekrmişşş :roflol:
tebrik ederim içindek nazlıyı .vereliniortakmaşallah ALLAH bozmasın takımımız son haftalarda pek bir geveze oku oku sayfalara yetişemiyorm . ama böyle olması süper . şimdi sizin ve monti linkindeki kızların azmini görmesem gidip tatlı yiyecektim regliyim ya canım çok istiyor . sonra nazlı otur oturduğun yerde gebertirim seni dedim . okadar uğraş sonra tadını bildiğin bişey için diyeti boz salakmısın sen dedim kendi kendime
haftda 3.4. ögünde yiyebilirsin suram hergünde deyil ha .lülülülülülüsağolasın ablacım ohh rahatladım bizim evde çok sık mercimek çorbası oluyor bende çok severim kendilerini evden hiç eksik etmeyeyim en iisiolumunekankayizsmile
yok nazlım sen yanlış anlamışsın diyetisyen kl. hesabına göre 1 dl ekmekge eş deger diyor . montide öyle deyil .evet aeben ablam açıklamış . ben diyetisyene gittiğimde 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk geliyor dediği için hiç çorba içmem ve bizim işyerinde yapılanlara patates yada un koyuyorlar zaten ondanda yeniyorum .
iyi olur nazlım ne yürürsen kar...bu akşam yürüyüşe başlayacağım günde en az 1 saat yürümeyi düşünüyorum . saati ayarlıcam servisten iner inmez ilk yarım saat nereye kadar gidebilirsem yürüyeceğim . daha sonraki yarım saatte eve dönmek için kullanacağım . her gün böyle yapmayı düşünüyorum çünki bizim orda öyle fazla yürüyecek yer yok .
kıslar listeden çıkmak okadar önemli deyil aynen devam edebilir....isteyen vakit bulur bence ...opuyorumnanaktanctesi yazdığını ben de biliyorum ama biyerlere aniden perşembe akşamı kayınvalidelerine mi arkadaşlarına mı ne gitmişler orda kalmışlar cuma günüde geç uyanmış o sebeple kilo bildirimi yapamadım demişti yanlış hatırlamıyorsam. ama onu dışında şu şu işleri var o sebple paylaşımım azaldı diye bi açıklama hatırlamıyorum ben boshayallersmile bu hafta sonu bence kilo bildirimi için gelince soralım sebebini.. ama hiç mi hiç paylaşımı kalmadı o bi gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?