Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah ALLAH bozmasın takımımız son haftalarda pek bir geveze oku oku sayfalara yetişemiyorm . ama böyle olması süper . şimdi sizin ve monti linkindeki kızların azmini görmesem gidip tatlı yiyecektim regliyim ya canım çok istiyor . sonra nazlı otur oturduğun yerde gebertirim seni dedim . okadar uğraş sonra tadını bildiğin bişey için diyeti boz salakmısın sen dedim kendi kendime

valla ciddi ciddi benim test kafamı kurcalamaya başladı :uhm: ben bu testi yok sayayımda bugün bi test alıp yarın yapayım en iyi negatifse negatif pozitifse pozitif..

evet evet alda yap bakalım . ALLAH gönlümüze göre hayırlı olanı verir nurom .

slm arkadaşlar.
ohcanımadeğsin sen matematik öğretmenliğini bititip atanamayanlardan mısın.öyle ise allah yardımcın olsun.ben de mezun olduktan sonra 2 yıl atanamamıştım şimdi 3 yıllık öğretmenim.atanamama durumu çok sıkıntılı bir durum tabi.

deryalım pek gelmiyor artık????

olur bi denem merçimekden daha iyi ne bulacaksın hem karbonhidrat hem porotein hem kan şekeri düşük .....
benim tak çormayla ögün olmaz dedigim takkk sla ve yogurt olmadan ....
vede bazı çorbalar var çok hafif o yüzden demişimdir ama bakliyatı çorba gibi görmüyorum ben ...
ya ya afiyet olsun çokda güzel akşam menüsü oluy öyle .

aeben ablam daha iyi açıklar ama . montide sadece sabahları ekmek yiyiyoruzya suura çorbada bir nevi ekmek yerine geçtiği için sanırım ondan çorbadan tek öğün olmaz diye biliyorum .

sağolasın ablacım ohh rahatladım bizim evde çok sık mercimek çorbası oluyor bende çok severim kendilerini evden hiç eksik etmeyeyim en iisiolumunekankayizsmile

evet aeben ablam açıklamış . ben diyetisyene gittiğimde 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk geliyor dediği için hiç çorba içmem ve bizim işyerinde yapılanlara patates yada un koyuyorlar zaten ondanda yeniyorum .

geçen hafta yazmıştım nurom . sadece kilosunu yazıp çıktı . onun dışında yazdıklarıma hiç bir şekilde yorum bile yapmadı tatlım .
evet yazdıklarımızı okumuş olmalı ama cevap yazmadı bence bu hafta geri dönmek üzere çıkaralım paylaşım yok bekledik kaç hafta ama gene yok . gene takımda olsun sorun yok eskisi gibi ama listeden geri dönmek üzere çıkarmamız gerek bence tabi takımca karar vermeliyiz buna ...a.s

bende senin gibi düşünüyorum ablam . eğer diğer arkadaşlarda uygun görürse listeden geri dönmek üzere ayrıldı diye çıkaralım . yine gelsin takıma yazsın kapımız herkese açık . ilk günlerdeki gibi istek ve heyecan kalmadı sanırım deryada ...

şeyyy yazmış aslında bir şeyler ama...
elinden geldiğince vakti olduğunda cidden çok yoğun paylaşımda blunuyor. şimdi profiline baktım cuma 2 msj yazmış c.teside pazarda yazmış sanırım 1 mesaj eşim hasta evde demişti bahar zamanı bağı bahçesi olanında çok işi olur. yine de sizbilirsiniz tabiki kaptanlarımyerimseniben

bu akşam yürüyüşe başlayacağım günde en az 1 saat yürümeyi düşünüyorum . saati ayarlıcam servisten iner inmez ilk yarım saat nereye kadar gidebilirsem yürüyeceğim . daha sonraki yarım saatte eve dönmek için kullanacağım . her gün böyle yapmayı düşünüyorum çünki bizim orda öyle fazla yürüyecek yer yok .

evet canım yazdı bişeyler . ama eskisine göre paylaşımı ve motivasyonu çok düşük . eylül takımda bile değil ama istinasız hergün gelip bir kaç mesaj yazıyor .

ctesi yazdığını ben de biliyorum ama biyerlere aniden perşembe akşamı kayınvalidelerine mi arkadaşlarına mı ne gitmişler orda kalmışlar cuma günüde geç uyanmış o sebeple kilo bildirimi yapamadım demişti yanlış hatırlamıyorsam. ama onu dışında şu şu işleri var o sebple paylaşımım azaldı diye bi açıklama hatırlamıyorum ben boshayallersmile bu hafta sonu bence kilo bildirimi için gelince soralım sebebini.. ama hiç mi hiç paylaşımı kalmadı o bi gerçek.

Ahahaha çok güldüm yaaa, ablaaa ecişin heyecanını anla sendee hiçmiiii genç olmadııın, krem derken kapatıcıdan mı bahsediyorsun abla yoksa şu ışıltılı kremlerden mi ben hepsinden kullanıyorum hemen yardımcı olalım

Kabul ettim ablacığım, ayrıntıları konuşalım

tebrik ederim içindek nazlıyı .vereliniortak
nazlım ne oldu iştah ii fark etmedimi hiç .CADIARZU

sağolasın ablacım ohh rahatladım bizim evde çok sık mercimek çorbası oluyor bende çok severim kendilerini evden hiç eksik etmeyeyim en iisiolumunekankayizsmile
haftda 3.4. ögünde yiyebilirsin suram hergünde deyil ha .lülülülülülü
evet aeben ablam açıklamış . ben diyetisyene gittiğimde 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk geliyor dediği için hiç çorba içmem ve bizim işyerinde yapılanlara patates yada un koyuyorlar zaten ondanda yeniyorum .
yok nazlım sen yanlış anlamışsın diyetisyen kl. hesabına göre 1 dl ekmekge eş deger diyor . montide öyle deyil .lmaz:
sana papatlı 1 kase çorba versem . yada 1 dl ekmek aynımı ??????
iyi olur nazlım ne yürürsen kar...
kıslar listeden çıkmak okadar önemli deyil aynen devam edebilir....isteyen vakit bulur bence ...opuyorumnanaktan

bana musade fıstıklar ........
akşam çok çene çalmayın gene okuyamadım hepsini kaçırdıgım çok oluyor ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…