Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bana musade fıstıklar ........
akşam çok çene çalmayın gene okuyamadım hepsini kaçırdıgım çok oluyor ((((

şimdiye kadar 2 seans gittim ablam ama iştahta azalma var bişey yediğimde hemen doyabiliyorum . şuan için bir sıkıntı yok . bide hareketimi arttırırsam süper olacak .

:1closedeyes:bende kendimi tanıtacaktım bi kere :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

offff kızlar çok canım sıkılıyor . eve gitmemizede daha çok var .
can sıkıntını alayım kaptanım ..lülülülülülü
sizi 4. takımla bu yarışa soktum hadi bakalım top sizde artı vereni döverim (ablalarım hariç .. onlarıda öperim ...:roflol:

hadi hayırlı olsun ben kaçtım ......kaydirigubbakcemile5

tatlı bayanlar bende hazırlandım çıkıyorum artık foto çekimi için inş. iyi geçer.
iyi günler...

ablam hangi yarışa girdik anlamadım . 8. takımla yaptığımız gibimi olacak yarış .

aebenim ablam bir aksilik olmazsa bugün internetimiz bağlanıyor . internette ebru ablamın platesleri var birde onlardan yaptım mı tamamdır .

Merhabalar arkadaşlar.
ayy ne çok yazmşsnz valla .çayımı yudumlarkene anca okuyabildm.
1.olmak yaradı bize. motivasyon süper.
oğluş geldi.anasına yol göründü.
pazara gidm.meyve stoğu yapiim.
sporumuda yapem.
akşam menümle birlikte yazarım.
naber sultancm,nazcımyerimseniben opuyorumnanaktan
beeen gider

senin pc mesain bitti desene ablam iiym bnde napim sorma ya kıslar yetşmek mümkün degil ki muhabbet koyuymus herzmanki giibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile​

selamlar..nasılsınız 6.takım..
ben dün dediğim gibi bugn gidip alışverişimi yaptım kaydirigubbakcemile5 başlıyorum aebencim bismillah kaydirigubbakcemile3 yeşilçayımı kelogsumu meyvemi sebzemi yeşilliğimi yağsız süt ve peynirimi hepsini aldım start verdim vatana millete hayırlı uğurlu olsun :roflol: özge doğuramadı gitti onu bekliyodum duru çıkmak istemiyo dışarı haklı çocuk ordan hiisediyo dünyada yaşanmaz kaydirigubbakcemile3 ekmek elden su gölden ne gerek var çıkmaya :1ninca: neyse ben başlıyım o yetişsin artık :lepi:

Hadi bakalım hayırlı olsun hoşgeldin a.s.
bu arada facebooktan silinmişiz gözümüzden kaçmadı

eski takımımı ve mehtabımı aebenimi bir ziyaret edeyim dedimmmmm
mehtabım canm benim ben daha başlamadım montiyee
karışıkta geliyo abna ama sen öğretirsin bana dedim ses gelmedi sneden
hayatım benim ya cok özledim ben snei msn de de yoksun ki cadııııııı

selam kızlarrrr..... yeni geldim eve kurstan.... bugün çok ama çok yoruldum... bir geçmişe göz atayım bakalım opuyorumnanaktan

canım benmne güzel çalışabilmişsin darısı bana, bu arada diyete 4 elle sarılmışız tebriklerkaydirigubbakcemile5

canım ya artık derhanemin olmadığı günlerde milli kütüphaneye gitmeye karar verdim. gerçekten çok daha verimli der çalışılıyor orada..... evde insan beynini toplayıp adapte olamıyor tam anlamıyola....

diyetede cidden iyice ağırlık veriyorum artık şart....... hedefe az kaldı daha bide bunun koruma dönemi var dağıtmamam lazım.zemuszemus

Hadi bakalım hayırlı olsun hoşgeldin a.s.
bu arada facebooktan silinmişiz gözümüzden kaçmadı

ya bitanem eşim açmış bu kim o kim şu kim sinir etti beni ya dedim hepsi bayan hepside kadınlar kulubünden anlıcan çok sinirlendim onun gözünün önünde sildim ya sanki noluyosa elin adamlarını ekledim sanki ondan yani başka bi sebebi yok gülüm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…