yumukcum çok teşekkür ederim canım benim yatağımızı beğenmene çok sevindim:)
ay ben buna çok güldüm meleğim ya hala aynı devam yani :roflol: :roflol: :roflol:sanki çocuğum olmuyomuş gibi bi anlatım yapmışım di mi kaydirigubbakcemile3
geçen gün kocam ikna oldu hadi dedi bir kere deneyelim şansına olursa olur olmazsa olmaz diye :roflol: :roflol:
yürü git dedim ben de ona adam bana şans veriyomuş bi de :roflol: :roflol:
canım valla öyle yarın devlet hastanesine gitsem mi ayşegül ya belki suni sancı falan verirler onu düşünüyorum ama gidince ne dicem hiç devlet hastanesine gitmedim ben
Kimse kalmamış ama söylemezsem çatlarm.
Dün kendim için alışverişe çıktm.etek tişört ve şal aldm.
44beden çok nadirde olsa 42 beden etek giyiyrm.
40 beden rahatça oldu üzerime.zemuszemus
evet nazlım cumaya kadar hadi bakalım kaydirigubbakcemile5ablam hangi yarışa girdik anlamadım . 8. takımla yaptığımız gibimi olacak yarış .
vira bismillah yumukum ..opuyorumnanaktanselamlar..nasılsınız 6.takım..
ben dün dediğim gibi bugn gidip alışverişimi yaptım kaydirigubbakcemile5 başlıyorum aebencim bismillah kaydirigubbakcemile3 yeşilçayımı kelogsumu meyvemi sebzemi yeşilliğimi yağsız süt ve peynirimi hepsini aldım start verdim vatana millete hayırlı uğurlu olsun :roflol: özge doğuramadı gitti onu bekliyodum duru çıkmak istemiyo dışarı haklı çocuk ordan hiisediyo dünyada yaşanmaz kaydirigubbakcemile3 ekmek elden su gölden ne gerek var çıkmaya :1ninca: neyse ben başlıyım o yetişsin artık :lepi:
hoş geldin ebrum ....eski takımımı ve mehtabımı aebenimi bir ziyaret edeyim dedimmmmm
mehtabım canm benim ben daha başlamadım montiyee
karışıkta geliyo abna ama sen öğretirsin bana dedim ses gelmedi sneden
hayatım benim ya cok özledim ben snei msn de de yoksun ki cadııııııı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbaskül degişmesede yağlar eriyor dimialkisalkisalkisKimse kalmamış ama söylemezsem çatlarm.
Dün kendim için alışverişe çıktm.etek tişört ve şal aldm.
44beden çok nadirde olsa 42 beden etek giyiyrm.
40 beden rahatça oldu üzerime.zemuszemus
menünde olmayan pilavla et birlikte hiç tavsiyem deyildir eylül ..a.smerhaba arkadaşlar bugünlerde iş yerimde sinirimi bozan çok şey oluyor moralim bozulunca hep yerim ama bu sefer yemedim,yemeye de niyetim yok.
bugünkü menümü yazayım bakalım
sabah
k.k.kadar beyaz peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen
2 küçük salçalı köfte
az pilav
salata
akşam
1 kase yayla çorbası
salata
eski takımımı ve mehtabımı aebenimi bir ziyaret edeyim dedimmmmm
mehtabım canm benim ben daha başlamadım montiyee
karışıkta geliyo abna ama sen öğretirsin bana dedim ses gelmedi sneden
hayatım benim ya cok özledim ben snei msn de de yoksun ki cadııııııı
bende yazdım kaç defa ... ama lutfedip gelmiyorlar linke .:dilcikar:ben sana soruyomnerdesin diye sen bana:))
yardım ederim tabikide canım benim elimden geldiği kadar ama monti linkinde zaten herkes birbirine yardımcı oluyoŞeniz
laelaelaelaelaeolmamışşşşşşş olmamışşşşşşşşşlaelaelaelaelaesempatiksalakcinnibu günümün menüsü..
7.30----- 1portakal--- 1kivi....kivi ne ayak!!lmaz:
8.00 ..2 dl. ekmek ..k.k peynir.-- 1kş lor..---3 yş. z. ve ezmesi.3 yş nedir çıkaramadım...sögüş .
13.00 ---1 palamut ızğ......salata ..-- k.k peynir ...
18.00---kıymalı sebze.....2 dl salam ve sucuklmaz:---k.k peynir...10 fıstık
21.30.. 2 kş marmeladlı yogurt .....
akşamki sucuk salam işi şundn kaynaklandı ..bebelere pizza ve lahmacun yapıyordum ... bende o dl. lerle idare ettim ..
45 dk sabah .
45. dk akşam ..yürüyüş...
20 dk pilates...
3 lt su ..
:roflol::roflol:kiviyi amcam tavsiye etmiş yeni kitapta portakille bol bol yiyin diye ...sırnaşık şeylaelaelaelaelaeolmamışşşşşşş olmamışşşşşşşşşlaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?