Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım valla öyle yarın devlet hastanesine gitsem mi ayşegül ya belki suni sancı falan verirler onu düşünüyorum ama gidince ne dicem hiç devlet hastanesine gitmedim ben

ay ben buna çok güldüm meleğim ya hala aynı devam yani :roflol: :roflol: :roflol:

canım valla öyle yarın devlet hastanesine gitsem mi ayşegül ya belki suni sancı falan verirler onu düşünüyorum ama gidince ne dicem hiç devlet hastanesine gitmedim ben

cnm bi problem olsa zaten hissederdin bebek oynuyorsa yoktur bişey ve suni sancı öyle hoş bişeyde değil :bbo: sen kontrole git emin ol yinede,devlet hastaneleride büyük şehirde çok kalabalık ama sizin orda değildir okadar,için ferahlar en azından :teselli: acilemi gitmen gerkir yoksa polikliniğemi tam bilemedim cnm ama sonuçta bişeyin yok poliklinik en uygunu olur,günüm geçti merak ettim dersin nolcak görevleri bu.

Son düzenleme:
selam herkeze ben geldim 2 3 gündürki giremiyorum kusura bakmayin arkadaslar.gecen hafta esim gripti.hala ise gitmiyor.efeyle banada gecirdi.efede fazla bisey yok galiba oldugu asilar koruyor.sirf burnu akiyor.ama ben öldüm.hem benimkiyle ugras hem kendim hem hamza efeyle.esimin hastaligi gecmedimi yoksa gectide bana mi belli etmiyor hala nazlaniyor anlamadim.ama benim her yerim agriyor.

merhaba arkadaşlar bugünlerde iş yerimde sinirimi bozan çok şey oluyor moralim bozulunca hep yerim ama bu sefer yemedim,yemeye de niyetim yok.

bugünkü menümü yazayım bakalım

sabah
k.k.kadar beyaz peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğlen
2 küçük salçalı köfte
az pilav
salata

akşam
1 kase yayla çorbası
salata

iyi akşamlaaar kızlar.
kocam gelmeden bugünkü menümü yazaym.
Önce açıklamamı bi yapiim.malum bugün yine uykuyu cozuttm.hep yiyerk cozutlmz ya dimi.
O yüzden geç kahvltı ettm.öğle yemeğimde süt ve meyve oldu.
KAHVALTI
domates,salatalık
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1.5dilm t.b.ekmk
ÖĞLE
süt
erik,çilek
AKŞAM
yoğyrt içine çilek doğradm
1kase mercimek çorbası
az domatesli yoğurtlu spagetti
SPOR
1saat bisiklet
1saat koşu bandı
opuyorumnanaktan

Kimse kalmamış ama söylemezsem çatlarm.
Dün kendim için alışverişe çıktm.etek tişört ve şal aldm.
44beden çok nadirde olsa 42 beden etek giyiyrm.
40 beden rahatça oldu üzerime.zemuszemus

hım çok iyi eddoros darısı 38 bedenlere.ben de 40 giyiyorum demek hemen hemen aynıyız gerçi bilemiyorum sen kaç kilosun.

bende menümü yazayım
sabah 7
peynir zeytin domates biber
3 dilimt.b.ekmeği
öğlen 1
soğanlı peynişrli 2 yumurta
1 domates
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak semizotu
yoğurt
göbek salata
2 çiğköftecik bol limonlu

ablam hangi yarışa girdik anlamadım . 8. takımla yaptığımız gibimi olacak yarış .
evet nazlım cumaya kadar hadi bakalım kaydirigubbakcemile5
vira bismillah yumukum ..opuyorumnanaktan
hoş geldin ebrum ....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbaskül degişmesede yağlar eriyor dimialkisalkisalkis
menünde olmayan pilavla et birlikte hiç tavsiyem deyildir eylül ..a.s
boş ver her moralimiz bozulunca yersek bu şin sonu gelmez...

ben sana soruyomnerdesin diye sen bana:))
yardım ederim tabikide canım benim elimden geldiği kadar ama monti linkinde zaten herkes birbirine yardımcı oluyoŞeniz

bu günümün menüsü..

7.30----- 1portakal--- 1kivi....

8.00 ..2 dl. ekmek ..k.k peynir.-- 1kş lor..---3 yş. z. ve ezmesi....sögüş .

13.00 ---1 palamut ızğ......salata ..-- k.k peynir ...

18.00---kıymalı sebze.....2 dl salam ve sucuk ---k.k peynir...10 fıstık

21.30.. 2 kş marmeladlı yogurt .....

akşamki sucuk salam işi şundn kaynaklandı ..bebelere pizza ve lahmacun yapıyordum ... bende o dl. lerle idare ettim ..

45 dk sabah .
45. dk akşam ..yürüyüş...
20 dk pilates...

3 lt su ..

ben sana soruyomnerdesin diye sen bana:))
yardım ederim tabikide canım benim elimden geldiği kadar ama monti linkinde zaten herkes birbirine yardımcı oluyoŞeniz
bende yazdım kaç defa ... ama lutfedip gelmiyorlar linke .:dilcikar:

laelaelaelaelaeolmamışşşşşşş olmamışşşşşşşşşlaelaelaelaelaesempatiksalakcinni

laelaelaelaelaeolmamışşşşşşş olmamışşşşşşşşşlaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
:roflol::roflol:kiviyi amcam tavsiye etmiş yeni kitapta portakille bol bol yiyin diye ...sırnaşık şey
3.yş ...3 yeşil zeytin ...kaydirigubbakcemile3
salam ve sucuguda yazdım zaten yemedigimiz bişi deyil karbonhidratsız menüde .. yanlız akşam yemesem iyiydi ama ne yapayım okadar pizza ve lahmacunun içinde 2 dl salamın lafımı olur .:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…