Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay accuk oklva gösterem dedim her zaman bulunmuyo oklavalıkmenü ama hepsini açıklamışın olmamış işte olmamışşşşşşşş bla bla blaaa

nurooo yap testi hamile çık sonra takıma senin yerine ben gireyim nasıl fikir amna

özgecimm bende bırakabilirim yerimi sanaa
şu ecenin sınavı bitinceye
benden birşey olmıyacak herhaldee :1no2:

yanında pc açmaya korkar oldum dikkati dağılmasın diye laptopbu açık gördüğü an şeytan giriyor çocuğun içine :1no2:

okulluda bıraktı tüm gün evdee ece dersanede
şaşırdım benyaa
bir süre izinl olsam bariii :sm_confused:

günaydın kızlar
nurocumhayırlısı olsun canım ama bahtsız bedevi modundasın canım testi değiştir bence bigün lazım olacak mutlaka
bende bu sabah regl oldum namazdan önce ve tartıldım fazlalığım gitmiş çok şükür geçen cuma kilomla aynı çıktım
sabah ekmek yemedim 2 yumurta haşladım zeytinyağ,pulbiber ve naneyle sos yapıp peynir zeytin yedim güzel oldu
şu 2 gün ekmeği kesip protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bakalım inşallah faydasını görürüm cumaya
çok takmazdımda aeben hanım yarışa sokmuş bizi fazla çıkıcam diye korktum
hee unutmadan belim 70 olmuş
geçen oğlumun ödevi için bel ölçüsünü aldık da 60 çıktı şööle bi baktımda cıkkkk çok az 60 olmamak lazım:)
siz nasılsınız nazcım ?nurocum?

çok sevindim canım . bende 2 gün proteine ağırlık vereceğim inşallah . yarışta yapıyoruz madem eksik çıkalım tarıda değilmi . şişinin inmiş olmasınada çok sevindim canım .

sabah sitede sorun vardı menümü yazdım ama gönderemedim tekrar yazayım barı .

sabah
3 dilim tam buğday eklemği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
yarım salatalık

ara
1 adet elma

öğlen
1 tabak yoğurtlu spagetti
yarım salatalık

ara
4 adet erik

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği

ara
çilek
aralarım öok oldu farkındayım ama regli sonrası benim iştahımda patlama olur . bu şekilde atlatabildiğme şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…