Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın nurom . HAYIRLISI olsun canım .
sağol nazcım kaydirigubbakcemile2

valla bende adet olsamda şişlik mişlik gitse bu iştahım kapansa ne iyi olacak eyvahedigeldismile bu arada harbiden bahtsız bedevi modundayım yaaa :roflol: sabahın köründe eşim kalkmadan kalkayımda yapayım dedim yaptım testi 5 dakika bekleyin yazıyodu 2 dakika baktım yok bişey testi sakladım yattım 1 saat sonra eşim işe gitti çıkardım baktım tekrar hafiff varla yok arası yada bana öyle geliyo diyim 2. çizgi görünür gibi bilmiyorumkismile ammmannn dedim zaten son kullanma tarihi de geçmiş Çok üzgünüm çoook gittim değiştirdim testi :)) şimdi elimde bir testim var son kullanma tarihi geçmemiş olan :roflol: eğer değerli reglim gelmezse cuma günü bu testi yapıcam :roflol: iyice test manyağı oldum yaa :roflol:

sanada good morning sırnaşık şey

nazcım montide kavurmalı yumurta yiyebiliyormuyuz? ben sabah kahvaltımda biraz yedimde :) ama ekmek yemedim.

şimdddiiiiii şöyle başlayayım boshayallersmile
sabahleyin 3 adet ekmek yemişsin çok yemişsin boshayallersmile hadi yedin madem niye öğlen spagetti yiyon a nazlım boshayallersmile ikiside karbonhidrat şimdi yağlar depolandı yane olmadı olmadııı lmaz: eee akşamda karbonhidrattt yasakkelime napıyonn sennnn?????

hee yeye çok faydalıdır :hulya:

sabah sabah kavurmalı yumurtaaa ne yiyeceğini şaşırecen yakında kaydirigubbakcemile3

:))) kız normalde sevmem ben kavurmalı yumurta falan :) eşim seviyo ona yaptım ben tek başınamı yicem bunu dedi bende yedim :))) montide yasakmı?? :kedi:

hey yarabbimmm :sm_confused:

günaydın millet bu aradaaa

:))) kız negatif ama ben kendimi pozitif gibi hissediyom nedense :roflol: kafayımı yiyom ne??? ama elimde 1 adet son kullanma tarihi geçmemiş testim var.. adet olmazsam cuma günü testi tekrarlıcam :)))

:))) kız negatif ama ben kendimi pozitif gibi hissediyom nedense :roflol: kafayımı yiyom ne??? ama elimde 1 adet son kullanma tarihi geçmemiş testim var.. adet olmazsam cuma günü testi tekrarlıcam :)))

nuromm sende böbüş var gibi yahuuu a.s

yoksa hiç bir aklı başında zat sabah sabah kavurmalı yumurta yiyemez :roflol:

nurom bence de var bebiş ya

son kullanma tarihi geçmiş teste ne güveniyosun sen ?

yarın sabah yap bir tane daha

nazcım montide kavurmalı yumurta yiyebiliyormuyuz? ben sabah kahvaltımda biraz yedimde :) ama ekmek yemedim.

kıymalı yumurta yiyebiliyoruz kavurmalı yumurtada yenebilir ama kavurmada doymuş yağ oranı fazla biraz yanında yeşillikle tükettiysen dengelemiştir canım . .
yorumların için soğol nurom . valla bende regli sonrası iştah açılıyor . işyerinde bana göre yemek yoktu bende spagetti yedim mecburen en zararsızından yoksa gidip tatlıya saldıracaktım . o daha fena olacaktı .

ben geldim takimim sükür benim herifi gönderdim bugün ise.evde olunca artikin ben kafayi yiyorum.
:lepi: bende nevsehirliyim ama kayseriye nevsehirden daha yakin yerde kaliyoruz.
CADIARZUCADIARZUdelikafadulden canim seninde olur arada bi kocan böyle sans versin.anlasma yapin haftada bir olmadi ayda bir sans versin.günlerini sen secalkisalkisalkis
buda iyiymis.valla artik ben burda alman yerlerinde degilde türk pakistan bir cok yerde indirim yaptiririm esimde bana sasirir.
eeeeee uyanikiz dermisim bende kayserili sayilirim hahahahaha
deryalım pek gelmiyor artık????
geldim geldim canim
ah o günlere bende geri dönebilsem.rüyamda zaten yeniden okula baslamisim cok güzeldi.sinif arkadasimda mfö grubundan özkan di.
kaydirigubbakcemile3bu kayserilik işine birde maytabımın akrep burcu olşunu eklenince tabi ortaya nasıl bir hatun çıkıyor gelin siz düşünün ....lülülülülülü
yaniiiiiiiii hahahahahah
geçen hafta yazmıştım nurom . sadece kilosunu yazıp çıktı . onun dışında yazdıklarıma hiç bir şekilde yorum bile yapmadı tatlım .
canim yazdiklarini görmedim görsem yazardim cevap.
vallahi okumadim ablam görsem mutlaka cevap yzardim.
geçmiş olsun deryalım.hoş geldin yumukumkaydirigubbakcemile5
sagol canim .
bi de bu testin son kullanma tarihi 12.2009 :))) şaka gibi ya :)) kullandıktan sonra farkettim :)
sen cumaya bidaha yap testi canim hayirlisi artikin
ayyy nurooo şakamısın sennn yahuuuuu, hayatım sen doğurmadan biz dokuz doğuracağız bilmiyorumkismile

valla sen doguracan herkezden önce bacimyasakkelimeyasakkelime

bende test yapmam lazim hayirlisi bakalim bende negatif olsun diye dua ediyorum kizlar

günaydın kızlar test yaptım negatif üzülmedim aslında :)

bi de bu testin son kullanma tarihi 12.2009 :))) şaka gibi ya :)) kullandıktan sonra farkettim :)

ilahi nurom cok güldüm he sen bırak bu testler git bi saglıkocagıan kan testine baktr bnce bu nedr böle büütn arıza testlerd seni buluyor anacımkötükedihüso​

günaydın elifim bu kadr bebek muhabbetine böle güzel bir resim cuk oturmus yalnız üçüz biraz fazla degil mikaydirigubbakcemile3​

herkese günaydınn kızlarrr

günaydın cnmkaydirigubbakcemile5​

hey yarabbimmm :sm_confused:

günaydın millet bu aradaaa

günaydın ablişkom nasılsınŞeniz​

ayyy nurooo şakamısın sennn yahuuuuu, hayatım sen doğurmadan biz dokuz doğuracağız bilmiyorumkismile

:roflol::roflol: naber gözdem nasılsın tatlımkaydirigubbakcemile​

hoşgeldin deryacığım . amanın hamile olabilirmisin . nuromda elifimde hamile kals ane güzel hamileler topiği oluruz. kızlar doğurur arkalarından da ben gelirim . haaa hayyyy

hosgeldin canim:CüvCüv: hamile olabilirim senden naber

neyyyyyydelikafadulden deryacım günlerdr nuro için seferber oldu takım hamilelik haberini alalım diye sen durdrun durdun bi geldin hamile olabiliirm diyosun innamiiimsempatiksalakcinni hayırlısı olsun ne diyelim test faln yaptın mı

hoşgeldin deryacığım . amanın hamile olabilirmisin . nuromda elifimde hamile kals ane güzel hamileler topiği oluruz. kızlar doğurur arkalarından da ben gelirim . haaa hayyyy

hosbulduk canim olabilirim belki ama insallah Allah isteyenlere verir.bana simdilik 1 tane yetiyor.temmuzun 1 de ise basliyorum.
buarada kusura bakma yazmisin bana ama ben görmedim okusaydim mutlaka yazardim canim cevap.esim evdeyken ben giremiyorum fazla.hic bos vaktim olmuyor daha dogrusu.o evde olunca gec kalkiyoruz kahvalti temizlik hep gecikiyor.o takiliyor nete.bugün gönderdim isine artik.finans danismani kendisi her istedigi zaman gelebiliyor eve gitmese bile sorun olmuyor.randevulari olmadigi zaman geliyor eve. öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…