sağol nazcım kaydirigubbakcemile2günaydın nurom . HAYIRLISI olsun canım .
valla bende adet olsamda şişlik mişlik gitse bu iştahım kapansa ne iyi olacak eyvahedigeldismile bu arada harbiden bahtsız bedevi modundayım yaaa :roflol: sabahın köründe eşim kalkmadan kalkayımda yapayım dedim yaptım testi 5 dakika bekleyin yazıyodu 2 dakika baktım yok bişey testi sakladım yattım 1 saat sonra eşim işe gitti çıkardım baktım tekrar hafiff varla yok arası yada bana öyle geliyo diyim 2. çizgi görünür gibi bilmiyorumkismile ammmannn dedim zaten son kullanma tarihi de geçmiş Çok üzgünüm çoook gittim değiştirdim testi :)) şimdi elimde bir testim var son kullanma tarihi geçmemiş olan :roflol: eğer değerli reglim gelmezse cuma günü bu testi yapıcam :roflol: iyice test manyağı oldum yaa :roflol:günaydın kızlar
nurocumhayırlısı olsun canım ama bahtsız bedevi modundasın canım testi değiştir bence bigün lazım olacak mutlaka
bende bu sabah regl oldum namazdan önce ve tartıldım fazlalığım gitmiş çok şükür geçen cuma kilomla aynı çıktım
sabah ekmek yemedim 2 yumurta haşladım zeytinyağ,pulbiber ve naneyle sos yapıp peynir zeytin yedim güzel oldu
şu 2 gün ekmeği kesip protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bakalım inşallah faydasını görürüm cumaya
çok takmazdımda aeben hanım yarışa sokmuş bizi fazla çıkıcam diye korktum
hee unutmadan belim 70 olmuş
geçen oğlumun ödevi için bel ölçüsünü aldık da 60 çıktı şööle bi baktımda cıkkkk çok az 60 olmamak lazım:)
siz nasılsınız nazcım ?nurocum?
sanada good morning sırnaşık şey
günaydın kızlar test yaptım negatifüzülmedim aslında :)
nazcım montide kavurmalı yumurta yiyebiliyormuyuz? ben sabah kahvaltımda biraz yedimde :) ama ekmek yemedim.
sabah sitede sorun vardı menümü yazdım ama gönderemedim tekrar yazayım barı .
sabah
3 dilim tam buğday eklemği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
yarım salatalık
ara
1 adet elma
öğlen
1 tabak yoğurtlu spagetti
yarım salatalık
ara
4 adet erik
akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
ara
çilek
aralarım öok oldu farkındayım ama regli sonrası benim iştahımda patlama olur . bu şekilde atlatabildiğme şükrediyorum.
hee yeye çok faydalıdır :hulya:
sabah sabah kavurmalı yumurtaaa ne yiyeceğini şaşırecen yakında kaydirigubbakcemile3
hey yarabbimmm :sm_confused:
günaydın millet bu aradaaa
:))) kız negatif ama ben kendimi pozitif gibi hissediyom nedense :roflol: kafayımı yiyom ne??? ama elimde 1 adet son kullanma tarihi geçmemiş testim var.. adet olmazsam cuma günü testi tekrarlıcam :)))
nazcım montide kavurmalı yumurta yiyebiliyormuyuz? ben sabah kahvaltımda biraz yedimde :) ama ekmek yemedim.
bi de bu testin son kullanma tarihi 12.2009 :))) şaka gibi ya :)) kullandıktan sonra farkettim :)
:lepi: bende nevsehirliyim ama kayseriye nevsehirden daha yakin yerde kaliyoruz.valla şekerim bişey alırken övünmek gibi olmasında eşim hiç sesini çıkarmaz çünkü bilirki ben istediğim fiyata alırım onu:))))
hatta çoğu kez hedefime ulaşıp poarayı uzatırken eşime sorduklarına şahit oldum abi hanım nereli diye oda övünerek kayserili der:)))
abi baştan söylesene uğraşmazdık hiç he derdik diyolar bla bla bla
bende artık baştan söylüyorum ben kayseriliyim fiyatta bişey yapın diye :))
CADIARZUCADIARZUdelikafadulden canim seninde olur arada bi kocan böyle sans versin.anlasma yapin haftada bir olmadi ayda bir sans versin.günlerini sen secalkisalkisalkissanki çocuğum olmuyomuş gibi bi anlatım yapmışım di mi kaydirigubbakcemile3
geçen gün kocam ikna oldu hadi dedi bir kere deneyelim şansına olursa olur olmazsa olmaz diye :roflol: :roflol:
yürü git dedim ben de ona adam bana şans veriyomuş bi de :roflol: :roflol:
buda iyiymis.valla artik ben burda alman yerlerinde degilde türk pakistan bir cok yerde indirim yaptiririm esimde bana sasirir.:roflol: annem fln da öyle gerçekte biz pazarlığa çok alışmışız, annem ankaraya gelince bir yerden alış veriş yaparken blöf yapar yok almıyoruz şu fiyat olursa alırız diye zannediyorki adam peşimizden koşacak tamam abla olur diyecek, mağazadan çıkarız arkamızdan ne gelen var ne giden öyle kalırız anne derim burası ankarakaydirigubbakcemile3
ben de tam tersi canım babam esnaf olduğundan mıdır nedir hiçç indirim fln yaptırmam çekinirim adam kar etsin diye bizimki de derki ne biçim kayserilisin , hemenn ipi eline alır hatta alışverişe gitmeden beni tembihler sen ağzını açma diyekaydirigubbakcemile3
eeeeee uyanikiz dermisim bende kayserili sayilirim hahahahahakayserili bi çocuk sokak ortasında ağlıyormuş
bi adam bunu görüp yaklaşmış ve " oğlum noldu kim üzdü seni? neden ağlıyorsun " demiş
çocuk " amca 5 liram vardı düşürdüm kaybettim öhhööööö" diye ağlamaya devam etmiş
adam da " al sana 5 lira al da ağlama demiş "
Çocuk almış parayı daha fazla ağlamaya başlamış. Adam " e şimdi neden ağlıyorsun" demiş
çocuk "o 5 lirayı kaybetmeseydim şimdi 10 liram olacaktı öhööööööö" diye avazı çıktığınca ağlamaya devam etmiş
uyanık kayserili sositososito
geldim geldim canimderyalım pek gelmiyor artık????
ah o günlere bende geri dönebilsem.rüyamda zaten yeniden okula baslamisim cok güzeldi.sinif arkadasimda mfö grubundan özkan di.topluca tüm takımı tanıdıkk :lepi:
ay kızlar başımın eti didik didik yendi saçımı böylemi yapsam kuaföre kaçta gitsem kim alacak makyajım akarmı
ogüne kadar karnım inermi suratımda sü<zülme olurmuu
bacak kıllarım az alayımmı oksijenle sarartayımmı (bu arada hiç bacaklarımızı almadıkk )
valla konsantre olaömıyorum size yahuuu kafamçokkarıştı
ama tüm yazdıklarınızı okudumm :roflol:
birazdanda hastaneye gidecezz ciltinde birkaç sivilce var sırt dekoltel,i kıyafetimiz o güne sivilcelerin geçmesi lazım a.s
yada şunun vucudunu mermer gibi gösterecek bir krem ismi bilen varmııı delikafadulden
ay ölecem kurtarın beni ulemmm delikafadulden
yaniiiiiiiii hahahahahahkaydirigubbakcemile3bu kayserilik işine birde maytabımın akrep burcu olşunu eklenince tabi ortaya nasıl bir hatun çıkıyor gelin siz düşünün ....lülülülülülü
canim yazdiklarini görmedim görsem yazardim cevap.geçen hafta yazmıştım nurom . sadece kilosunu yazıp çıktı . onun dışında yazdıklarıma hiç bir şekilde yorum bile yapmadı tatlım .
vallahi okumadim ablam görsem mutlaka cevap yzardim.evet yazdıklarımızı okumuş olmalı ama cevap yazmadı bence bu hafta geri dönmek üzere çıkaralım paylaşım yok bekledik kaç hafta ama gene yok . gene takımda olsun sorun yok eskisi gibi ama listeden geri dönmek üzere çıkarmamız gerek bence tabi takımca karar vermeliyiz buna ...a.s
sagol canim .geçmiş olsun deryalım.hoş geldin yumukumkaydirigubbakcemile5
sen cumaya bidaha yap testi canim hayirlisi artikinbi de bu testin son kullanma tarihi 12.2009 :))) şaka gibi ya :)) kullandıktan sonra farkettim :)
ayyy nurooo şakamısın sennn yahuuuuu, hayatım sen doğurmadan biz dokuz doğuracağız bilmiyorumkismile
bi de bu testin son kullanma tarihi 12.2009 :))) şaka gibi ya :)) kullandıktan sonra farkettim :)
herkese günaydınn kızlarrr
hey yarabbimmm :sm_confused:
günaydın millet bu aradaaa
ayyy nurooo şakamısın sennn yahuuuuu, hayatım sen doğurmadan biz dokuz doğuracağız bilmiyorumkismile
günaydınlar sevgili takımım nabersiniz bakalım
hosgeldin canim:CüvCüv: hamile olabilirim senden naber
hoşgeldin deryacığım . amanın hamile olabilirmisin . nuromda elifimde hamile kals ane güzel hamileler topiği oluruz. kızlar doğurur arkalarından da ben gelirim . haaa hayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?