nurom bence de var bebiş ya
son kullanma tarihi geçmiş teste ne güveniyosun sen ?
yarın sabah yap bir tane daha
neyyyyyydelikafadulden deryacım günlerdr nuro için seferber oldu takım hamilelik haberini alalım diye sen durdrun durdun bi geldin hamile olabiliirm diyosun innamiiimsempatiksalakcinni hayırlısı olsun ne diyelim test faln yaptın mı
hahahah valla şaka gibi dimi :))) yarın değil de cuma günü yapayım adetimin üzerinden 1 hafta geçmiş olsun :)
yapmadim daha canim bugün aksam üstü cikicam alirim ozaman yapicam.simdilik olmamasi benim icin daha hayirli ama Allah herseyin iyisini bilir.
esime kalsa hemen ikinciyide istiyor.diyor hic yoktan ise baslamazsin basladiginda efeye kim bakicak diyor.
geçin dalganızı bakalım :dilcikar:nuromm sende böbüş var gibi yahuuu a.s
yoksa hiç bir aklı başında zat sabah sabah kavurmalı yumurta yiyemez :roflol:
yahu eşim seviyo ben sevmiyoruuummm :) ama o sende yesene diye ısrar etti bende yedim yani tadı da kötü değil.kavurma ve yumurta kafamçokkarıştı düşününce bile :bbo: :bbo:
pardon ozaman testi ben onümüzdeki ay kullanayım sırnaşık şey yerrriimm senin önümüzdeki ay diyen diliniiiii :roflol:önümüzdeki ay demiştim hayatttııım :Saruboceq:
vallahi sorma nazlıcımyakıymalı yumurta yiyebiliyoruz kavurmalı yumurtada yenebilir ama kavurmada doymuş yağ oranı fazla biraz yanında yeşillikle tükettiysen dengelemiştir canım . .
yorumların için soğol nurom . valla bende regli sonrası iştah açılıyor . işyerinde bana göre yemek yoktu bende spagetti yedim mecburen en zararsızından yoksa gidip tatlıya saldıracaktım . o daha fena olacaktı .
:))))))))) napim yaaa bütün saçmalıklar beni buldu :))) hayırlısı yavrukuşum kelebeğim yaaa..ayyy nurooo şakamısın sennn yahuuuuu, hayatım sen doğurmadan biz dokuz doğuracağız bilmiyorumkismile
hosgeldin canim:CüvCüv: hamile olabilirim senden naber
canim sen yine negatifmis gibi düsün.yarin yapinca negatif cikarsa biliyordum zaten der fazla üzülmezsin.pozitif cikarsa 2 kat daha sevinirsin.
amin canim insallahyani oglusun daha cok kücük ama rabbimin taktiri ondan ötesi bizim elimizde degil insl gönlüne göre olanı rabbim nasip edr:Saruboceqlumunekankayizsmile
o sana lazim olcek kusum anlarsinya:jeyyar:geçin dalganızı bakalım :dilcikar:
yahu eşim seviyo ben sevmiyoruuummm :) ama o sende yesene diye ısrar etti bende yedim yani tadı da kötü değil.
pardon ozaman testi ben onümüzdeki ay kullanayım sırnaşık şey yerrriimm senin önümüzdeki ay diyen diliniiiii :roflol:
vallahi sorma nazlıcımyabu adet öncesi bu kadar yeme hissi iştah tatlı isteği fln mahfoldum ben yahuu.. dünkü yediklerimi yazsam beni kovarsınız kesssiinn. ama napim kendime hakim olamadım..
:))))))))) napim yaaa bütün saçmalıklar beni buldu :))) hayırlısı yavrukuşum kelebeğim yaaa..
bi hamilelik testi versem :roflol:
ya zaten negatif. şaşırmam ki :))) ama ben kendimi pozitif hissediyorum nedense sempatiksalakcinni
kıslar ben kacar öpüyorum hepinii cocamanopuyorumnanaktan
Nurooo testİ yapmak İÇİn sabahı bekleme yaaa
ben akŞam yapmıŞtım eĞer varsa Çıkar ve İnŞallah vardır
Naz naber tatlım.
Bu sabah bende test yaptm.ohhh negatif çıktı şükür.
Kocam pek üzüldüsırnaşık şey
Deryaaa sendemi bacım.kulübe hoşgeldinyerimseniben
Nurocum bence sen hamilesin.inşallahşakkıdı
hayırlı günler .....
ayne çok test yapan.var :))))maşallah takımıza hehe ... beni geçemessiniz emme rekor 3 veledle bende...
hayırlı günler .....
ayne çok test yapan.var :))))maşallah takımıza hehe ... beni geçemessiniz emme rekor 3 veledle bende...
Şenizgünaydınlar sevgili takımım nabersiniz bakalım
hoş geldin nihayet herüfü postaladınmı .kaydirigubbakcemile5ben geldim takimim sükür benim herifi gönderdim bugün ise.evde olunca artikin ben kafayi yiyorum.
:lepi: bende nevsehirliyim ama kayseriye nevsehirden daha yakin yerde kaliyoruz.
CADIARZUCADIARZUdelikafadulden canim seninde olur arada bi kocan böyle sans versin.anlasma yapin haftada bir olmadi ayda bir sans versin.günlerini sen secalkisalkisalkis
buda iyiymis.valla artik ben burda alman yerlerinde degilde türk pakistan bir cok yerde indirim yaptiririm esimde bana sasirir.
eeeeee uyanikiz dermisim bende kayserili sayilirim hahahahaha
geldim geldim canim
ah o günlere bende geri dönebilsem.rüyamda zaten yeniden okula baslamisim cok güzeldi.sinif arkadasimda mfö grubundan özkan di.
yaniiiiiiiii hahahahahah
canim yazdiklarini görmedim görsem yazardim cevap.
vallahi okumadim ablam görsem mutlaka cevap yzardim.
sagol canim .
sen cumaya bidaha yap testi canim hayirlisi artikin
valla sen doguracan herkezden önce bacimyasakkelimeyasakkelime
bende test yapmam lazim hayirlisi bakalim bende negatif olsun diye dua ediyorum kizlar
neyyyyyy..:1ninca:hosgeldin canim:CüvCüv: hamile olabilirim senden naber
kaydirigubbakcemile3bu iş şöyledir nurom istersin olmaz istemessin başında biter aynen böyle ..:roflol:bende ilk bebişim için dr. gitmiştim ... hemde 5 aylık evliydim .aman ALLAHIM .:1shok:HERÜF DURMADI BEN BEBE İSTİYOM DİYE .... sonrada büyük kızın öyle bir bebeydiki amannn (şimdi tam tersi ama .sana biraz sürtüneyimde bana da bulaşsın sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3seninde test günleri gelecek nazlım uzakda deyil merak etme ..:lepi:hoşgeldin ablam . reglim yeni bitmeyeydi bende test yapardım dermişim şimdi . ALLAH isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?