Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapmadim daha canim bugün aksam üstü cikicam alirim ozaman yapicam.simdilik olmamasi benim icin daha hayirli ama Allah herseyin iyisini bilir.
esime kalsa hemen ikinciyide istiyor.diyor hic yoktan ise baslamazsin basladiginda efeye kim bakicak diyor.

gecen gün ogluma mama almaya ciktim bi baktim pilates kitabi satiliyor.hemencik aldim.10 dk da fitness pilates yaziyor.bugün baslicam insallah.

yani oglusun daha cok kücük ama rabbimin taktiri ondan ötesi bizim elimizde degil insl gönlüne göre olanı rabbim nasip edr:Saruboceqlumunekankayizsmile

nuromm sende böbüş var gibi yahuuu a.s

yoksa hiç bir aklı başında zat sabah sabah kavurmalı yumurta yiyemez :roflol:
geçin dalganızı bakalım :dilcikar:

kavurma ve yumurta kafamçokkarıştı düşününce bile :bbo: :bbo:
yahu eşim seviyo ben sevmiyoruuummm :) ama o sende yesene diye ısrar etti bende yedim yani tadı da kötü değil.

önümüzdeki ay demiştim hayatttııım :Saruboceq:
pardon ozaman testi ben onümüzdeki ay kullanayım sırnaşık şey yerrriimm senin önümüzdeki ay diyen diliniiiii :roflol:

vallahi sorma nazlıcımya bu adet öncesi bu kadar yeme hissi iştah tatlı isteği fln mahfoldum ben yahuu.. dünkü yediklerimi yazsam beni kovarsınız kesssiinn. ama napim kendime hakim olamadım..

ayyy nurooo şakamısın sennn yahuuuuu, hayatım sen doğurmadan biz dokuz doğuracağız bilmiyorumkismile
:))))))))) napim yaaa bütün saçmalıklar beni buldu :))) hayırlısı yavrukuşum kelebeğim yaaa..

hosgeldin canim:CüvCüv: hamile olabilirim senden naber

bi hamilelik testi versem :roflol:

yani oglusun daha cok kücük ama rabbimin taktiri ondan ötesi bizim elimizde degil insl gönlüne göre olanı rabbim nasip edr:Saruboceqlumunekankayizsmile
amin canim insallah
o sana lazim olcek kusum anlarsinya:jeyyar:
ya zaten negatif. şaşırmam ki :))) ama ben kendimi pozitif hissediyorum nedense sempatiksalakcinni

hadi insallah canim.

Nurooo testı yapmak ıÇın sabahı bekleme yaaa
ben akŞam yapmıŞtım eĞer varsa Çıkar ve ınŞallah vardır

Naz naber tatlım.
Bu sabah bende test yaptm.ohhh negatif çıktı şükür.
Kocam pek üzüldüsırnaşık şey
Deryaaa sendemi bacım.kulübe hoşgeldinyerimseniben
Nurocum bence sen hamilesin.inşallahşakkıdı

hayırlı günler .....

ayne çok test yapan.var :))))maşallah takımıza hehe ... beni geçemessiniz emme rekor 3 veledle bende...

SAĞOL ABLAM İYİYİM . AMANIN BU NE TAKIMDA TEST YAPAN YAPANA İNŞALLAH NUROMUN HAYIRLI BEBİŞ HABERLERİNİ ALIRIZ. BEN HAMİLE KALMIŞ KADAR SEVİNİRİM VALLA sempatiksalakcinni

hayırlı günler .....

ayne çok test yapan.var :))))maşallah takımıza hehe ... beni geçemessiniz emme rekor 3 veledle bende...

hoşgeldin ablam . reglim yeni bitmeyeydi bende test yapardım dermişim şimdi . ALLAH isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah .

günaydınlar sevgili takımım nabersiniz bakalım
Şeniz
hoş geldin nihayet herüfü postaladınmı .kaydirigubbakcemile5
hosgeldin canim:CüvCüv: hamile olabilirim senden naber
neyyyyyy..:1ninca:

sana biraz sürtüneyimde bana da bulaşsın sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3bu iş şöyledir nurom istersin olmaz istemessin başında biter aynen böyle ..:roflol:bende ilk bebişim için dr. gitmiştim ... hemde 5 aylık evliydim .aman ALLAHIM .:1shok:HERÜF DURMADI BEN BEBE İSTİYOM DİYE .... sonrada büyük kızın öyle bir bebeydiki amannn (şimdi tam tersi ama .) bi sonrakini 5 sene sonra yaptım oda herüfün zoruyla .... oglanda pat diye geldi habersizce ... küçük kızım 8 aylıktı hap içmeye başlayım dedim (eşim korunuyordu guya ) test yaptırdım . amanın eve nasıl geldigimi bilmiyorum ...bilmiyorumkismile çok aglamıştım ama düşünün 7 yaşında ilkokula giden kızım.. 8 aylık agi agi diyen küçüm kızım :ecrin_bebek:vede karnımda bebeşim ..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu- çok agladım ama hiç aldırmaya yeltenmedim rabbım tosunumu verdi birini emzirirken digerini ayagımda salladım hey gidi günler ....
ama şimdide iyki dogurmuşum diyorum ..opuyorumnanaktan
hoşgeldin ablam . reglim yeni bitmeyeydi bende test yapardım dermişim şimdi . ALLAH isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah .
kaydirigubbakcemile3seninde test günleri gelecek nazlım uzakda deyil merak etme ..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…