Yarin sabah bunu yapacaktım erkenden basladin
Ankara kesin deAna nereler
Yarin sabah bunu yapacaktım erkenden basladin
Bizde variz bursaAnkara kesin de
30 buyuk il ve zonguldak canim gecen sehirlere kisitlama.gelmisti ya simdide sokaga cikma yasagi geldi
73.5
Bende şuan o kadar üzülüyorum ki ama üzüldükçe dibe batıyorum. Ne güzel nişanımda 73 kilo olmuştum biraz daha uğraşıp 15 kilo verebilecekken üstüne 10 kilo aldım.Bende 25 yaşında 72 kilo ile gelin oldum. Üstüm inceydi ama alt tarafta sıkıntı vardı. Sonra ğipişman oldum keşke uğraşıp daha fazla zayıflasaydım diye. Pişman olmak istemiyorsan sık dişini ekime kadar hedefine ulaş bence canım.
Ahmet Apa ile yitiş şifayı ücretsiz bulanlar.
Üye olmadan da seviyelere bakılabiliyor
keşke bastan yapsalardi geç kaldılar bile2 gün evdeyiz kızlar
Allahüteala bizi nefsimizle sınayacak
Yedirin ama yimeyin gari
Size bir anımı anlatayım Erzurum'a gelin geldim gelin daveti olur yemeğe gittik menüde ayran çorbası etli yaprak sarma pirinç pilavi su böreği ikinci davete gittim ayran çorbası etli sarma pirinç pilavı su böreği 3. Davet ayran çorbası mantı ikiside yoğurtlu dedim bunada şükür ya yine aynilari olaydı
72,5 inşallah
Hemşeriyiz hemşerinasilda anladin
Arada yapta bize tarif ver bari zengin mutfaklarındanBundan 6sene önce zengin birinin yaninda villada calistim 3sene özel aşçı tuttular 6ay yemek öğrendim yani zengin mutfağı herşeyi yaparim ama benim çocuklar yemez öyle şeyleri
Fakir fakir konuşma kime yedirecez onları yine başımıza kalacak işin yok git gel yeArada yapta bize tarif ver bari zengin mutfaklarından
Tam bir Erzurum menüsüSize bir anımı anlatayım Erzurum'a gelin geldim gelin daveti olur yemeğe gittik menüde ayran çorbası etli yaprak sarma pirinç pilavi su böreği ikinci davete gittim ayran çorbası etli sarma pirinç pilavı su böreği 3. Davet ayran çorbası mantı ikiside yoğurtlu dedim bunada şükür ya yine aynilari olaydı
Başka şeyleri yok zati misafir gelecek hemen mantı başına oturuyorlar hamur işi ikindi çayı kültürü yok yemek günlerde bile yemek yapanlar var o yüzden güne girmiyorum yaşlılar yemek istiyor yemekten sonra bide gogermis peynirle ekmek yiyorlar çay içmek için geçen sene yaşlıları gün gurubuna almadım adımı çıkardılar gulseren bizi beğenmedi güne katmadi ama napim yemek nedir yahu bu senede ben istedim onlar girmedi sanki çokta umrumdaTam bir Erzurum menüsübursadaki erzurumlularda hep aynı şeyleri yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?