Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gelin size İskender falan yapam yeriz
En sevdiğim ama bugün yemek kelimesi bile ağzıma almak istemiyorum hiç birimiz haketmedik liste baya azaldı az kişi olunca %demiz baya yüksek oluyor ona göre motive olalim bu günden haftaya 1 lik için hedef belirleyelim ve lütfen kaçamak yapmayalım benim hedefim 77.5 yani 1.300 ama neden 77 olmasın delmii

Size bir anımı anlatayım Erzurum'a gelin geldim gelin daveti olur yemeğe gittik menüde ayran çorbası etli yaprak sarma pirinç pilavi su böreği ikinci davete gittim ayran çorbası etli sarma pirinç pilavı su böreği 3. Davet ayran çorbası mantı ikiside yoğurtlu dedim bunada şükür ya yine aynilari olaydı

Bundan 6sene önce zengin birinin yaninda villada calistim 3sene özel aşçı tuttular 6ay yemek öğrendim yani zengin mutfağı herşeyi yaparim ama benim çocuklar yemez öyle şeyleri
Bizim kulturumuz onlara ters olduğu için damak lezzetimize uymuyor o yüzden çocuklar herşey yemezler

Ben yedim bugün yicegimi pazartesiye 500gram hedefledim hatta kizima dedim bu hafta kilo vermemisim eeee anne onca spor yaptık dedi oda olmadı dedim cumaya busefer 1bucuk kilo dicem ben kesin

Allahimyaaaa afiyet olsun bende boyle yöresel yemekleri çok severim

Ben yedim bugün yicegimi pazartesiye 500gram hedefledim hatta kizima dedim bu hafta kilo vermemisim eeee anne onca spor yaptık dedi oda olmadı dedim cumaya busefer 1bucuk kilo dicem ben kesin
Bugün çocuklar dedi anne kaç kilo verdim dedim vermedim +700 Gr almışım de diyolar sana kizmadilarmi eşim geldi diyo bugün kaçıncı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…