- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hangi yemek Erzurum'da pek yemek kültürü yokkiAman aman bize lazım değil o zamansende yanlış hatırlamıyorsam yemekleri güzel olan bi yerden katılıyordun
Uye olmadan okuyorlar anons edelim belki uye olup gelirler :))Bütün şişmanları bekliyoruz diye anons eder misin kaptanım
Bizde göremiyoruz canim proluk bir ise yaramiyor bu noktada :)))Deheleee kim onlar yaaaa bukadar merak ediyom pro olmayı bu yüzden istiyomGulumse24
Gelin size İskender falan yapam yerizHangi yemek Erzurum'da pek yemek kültürü yokki
Ben seni niye gaziantep hatırladım acabaHangi yemek Erzurum'da pek yemek kültürü yokki
Ay bursalı mısın yoksaGelin size İskender falan yapam yeriz
En sevdiğimGelin size İskender falan yapam yeriz
Bizim kulturumuz onlara ters olduğu için damak lezzetimize uymuyor o yüzden çocuklar herşey yemezlerBundan 6sene önce zengin birinin yaninda villada calistim 3sene özel aşçı tuttular 6ay yemek öğrendim yani zengin mutfağı herşeyi yaparim ama benim çocuklar yemez öyle şeyleri
Ben yedim bugün yicegimi pazartesiye 500gram hedefledim hatta kizima dedim bu hafta kilo vermemisim eeee anne onca spor yaptık dedi oda olmadı dedim cumaya busefer 1bucuk kilo dicem ben kesinEn sevdiğimama bugün yemek kelimesi bile ağzıma almak istemiyorum hiç birimiz haketmedik liste baya azaldı az kişi olunca %demiz baya yüksek oluyor ona göre motive olalim bu günden haftaya 1 lik için hedef belirleyelim ve lütfen kaçamak yapmayalım benim hedefim 77.5 yani 1.300 ama neden 77 olmasın delmii
Allahimyaaaa afiyet olsun bende boyle yöresel yemekleri çok severimSize bir anımı anlatayım Erzurum'a gelin geldim gelin daveti olur yemeğe gittik menüde ayran çorbası etli yaprak sarma pirinç pilavi su böreği ikinci davete gittim ayran çorbası etli sarma pirinç pilavı su böreği 3. Davet ayran çorbası mantı ikiside yoğurtlu dedim bunada şükür ya yine aynilari olaydı
Bugün çocuklar dedi anne kaç kilo verdim dedim vermedim +700 Gr almışım de diyolar sana kizmadilarmiBen yedim bugün yicegimi pazartesiye 500gram hedefledim hatta kizima dedim bu hafta kilo vermemisim eeee anne onca spor yaptık dedi oda olmadı dedim cumaya busefer 1bucuk kilo dicem ben kesin
evet canım bende dinliyom31 ilde sokaga cikma yasagi geldi 2 gun
Ana nereler31 ilde sokaga cikma yasagi geldi 2 gun
Yokya ama sıkılıyor insan Ramazan'da bütün davetlerde aynı menüler görüyorumAllahimyaaaa afiyet olsun bende boyle yöresel yemekleri çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?