- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Maşallah sana
Tişikkir.ederimmmmmm çok mutlu oldum hedefe 700 kaldıMaşallah sana
Hos buldum, inşallah çok teşekkür ederim.Hoşgeldin canım. Düzenli katılım sağlarsan emin ol bizimle beraber güzel kilolar verirsin
Ben dicektim aksam sana bulgur nohut var diye ama cumaya var daha diye bisey demedimTünaydın kızlar
Cuma 76ydi sabah 76.6 çıktı
3 gündür doğru düzgün su içemedim. Cumadan beri wc yok. İki gündür de bulgur nohut falan yiyorum
Yaaa maşallah 5 li hatta 6 li sayıları görmeyeli yıllar oldu. En son üniversite 1 de görmüştüm. Bu yil beni en son 4 sene once goren biri benimle bulusmak istedi. Bir erkek. Bulusmak bile istemedim ozguvensizligimden. Zorla ikna etti beni, buluştum. O da aynı şeyleri söyledi, sen güzelsin ama kilo güzelliğini gölgelemiş. Öyle kötü hissettim ki. Şimdi ayrıyız. Zayıflayıp onun karşısına çıkmak istiyorum yeniden. Of hayatım başarısız diyetlerle geçti, daha doğrusu devam ettiremedigim diyetlerle. Artik başarmak istiyorum.
Allah razı olsun canım kardeşim.
Ulennnn ben neden hedefimi tutturamiyom dua et cumaya var dahaTişikkir.ederimmmmmm çok mutlu oldum hedefe 700 kaldı
Kardesinin de dogum.gunu kutlu olsun canım ❤
Guzel eksi canim tebrik ederim
Cumaya kadar dikkat edersin canimTünaydın kızlar
Cuma 76ydi sabah 76.6 çıktı
3 gündür doğru düzgün su içemedim. Cumadan beri wc yok. İki gündür de bulgur nohut falan yiyorum
Abla doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı senelere inşaAllah.Allah razı olsun canım kardeşim.
Birlikte olsun inşallah.
Çok zarifsin.
Tşk ederim kaptanim.Kardesinin de dogum.gunu kutlu olsun canım ❤
Guzel eksi canim tebrik ederim
Cumaya kadar dikkat edersin canim
Yasemincim aramıza hoş geldin kuzum.Herkese merhabaaa. ❤❤❤ Bu karantina öncesi aslında güzel bir başlangıç yapmıştım fakat eve kapanınca verdiğim kiloyu da aldım. Su an 80-82 arası oynuyor kilom. Hedefim 55 olmak. Ne yazık ki son 3 yılda 20 kilo aldım. Kendimi oyle kotu hissediyorum ki. Kendimi hep çirkin görüyorum. Hicbir seyi kendime yakistiramiyorum. Sagliksiz hissediyorum. Artik basarmak istiyorum. Cumaya kadar ben sizi gozlemlesem cuma günü de ilk kilo bildirimimle size katılsam uygun olur mu? Su an nasil bir duzen kuracagimi da bilmiyorum çünkü benim sporum yürüyüştü. Gunde 2 saat yuruyordum. Sizden guc almak istiyorum. Herkese sevgilerimi gönderiyorum.
ADINIZ: ( Yasemin )
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 81.5
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Boğazına engel olamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Özgüvenimi çok kırıyor, herkes zayıflasan cok güzelsin, yüzün güzel falan diyor. Kendimi iyi hissetmek istiyorum.
Enisteminde doğum günü kutlu olsun o vakitAbla doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı senelere inşaAllah. ❤ ❤ ❤ bugün benimde eşimin doğum günü
Esinin dogum gunu kutlu olsun canimAbla doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı senelere inşaAllah. ❤ ❤ ❤ bugün benimde eşimin doğum günü
Ben dicektim aksam sana bulgur nohut var diye ama cumaya var daha diye bisey demedim
Merhaba, hos buldum, teşekkür ederim. Tanışmıyoruz ama doğum gününüz kutlu olsun.Yasemincim aramıza hoş geldin kuzum.
Hoşgeldin canımMerhaba, hos buldum, teşekkür ederim. Tanışmıyoruz ama doğum gününüz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?