HoşgeldinizHerkese merhabaaa. ❤❤❤ Bu karantina öncesi aslında güzel bir başlangıç yapmıştım fakat eve kapanınca verdiğim kiloyu da aldım. Su an 80-82 arası oynuyor kilom. Hedefim 55 olmak. Ne yazık ki son 3 yılda 20 kilo aldım. Kendimi oyle kotu hissediyorum ki. Kendimi hep çirkin görüyorum. Hicbir seyi kendime yakistiramiyorum. Sagliksiz hissediyorum. Artik basarmak istiyorum. Cumaya kadar ben sizi gozlemlesem cuma günü de ilk kilo bildirimimle size katılsam uygun olur mu? Su an nasil bir duzen kuracagimi da bilmiyorum çünkü benim sporum yürüyüştü. Gunde 2 saat yuruyordum. Sizden guc almak istiyorum. Herkese sevgilerimi gönderiyorum.
ADINIZ: ( Yasemin )
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 81.5
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Boğazına engel olamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Özgüvenimi çok kırıyor, herkes zayıflasan cok güzelsin, yüzün güzel falan diyor. Kendimi iyi hissetmek istiyorum.
Merhaba, hos buldum. Çok sağ olun. Inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız.Hoşgeldin canım
İstediğin kiloyu ulaşmanı dilerim
Burası cok faydalı olacaktır
Hoş buldum, çok teşekkür ederim. Inşallah burada beraber başarırız. Genç duruyorsunuz, bence olmamıştır o kadar :)Hoşgeldiniz❤
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursunbn de gazi mezunuyum bu arada ama çok uzun yıllar oldu
Elhan iyi ki doğdun nice güzel yaşlara ✌
Ben bu kızı çok sevdim akıllı hatunHoş buldum, çok teşekkür ederim. Inşallah burada beraber başarırız. Genç duruyorsunuz, bence olmamıştır o kadar :)
Teşekkür ederim canımEsinin dogum gunu kutlu olsun canim
Temmuz 1 de benim unutmayınElhan abla doğum günün kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
24 Eylül de benim o zamanTemmuz 1 de benim unutmayın
Ben de sizi ve grubu cok sevdim.Ben bu kızı çok sevdim akıllı hatun❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Eliff Eylull | 450 | 1190 | 2090 | ||||
| 2080 | 2070 | 3300 | ||||
| 840 | 778 | 780 | ||||
| 900 | 950 | 360 | ||||
| 60 | 210 | 120 | ||||
| 1020 | 900 | |||||
| 197.5 | 210 | |||||
YengeçBn kahvemi içtim spora geçicem
Hadi gençler
13 ekim de benim ki ben teraziyim
Bari burçlarınızı da yazın
Senin geçmiş doğum.gunun hakkını kaybettin seneye artıkBalık burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?