Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok sevindim ,çok sevindim ,çok sevindimmmmmmmmmmmmmm

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Allah Sana da nasip etsin elifçim. Bu arada tatil sonrası işe başlama planım suya düştü kafamçokkarıştı hayırlısı bakalım

amin canım inşallah dilediğin zaman hemen olsun aratmasın Allah :Saruboceq: psikolojik baskı yeter zaten geçen eltimle konuştuk bu konuyu onları çocukları olmuyor,onun adına çok üzülüyorum amabu konuyu hiç açmıyorum genelde o açınca konuşuyorum,çünkü üzerinde yeterince baskı var 18 yıllık evliler hala millet görünce nezaman çocuk yapcaksınız diye soruyor bu insanları anlamak imkansız oda bana diyoki olsun olmasın farketmiyo 1 tane oluncada 2. ne zaman baskısı var bana olduğu gibi kaydirigubbakcemile3

kan testi yaptırmamayı düşünüyorum yumukum. Doktor isterse yaptırırım ilkinde de hatta daha düne kadar kan testi yaptırıyodum 1,5 sene boyunca yaptırdım ve bıktım. doktor istemezse yaptırmıcam hiç.

ben kahvaltıya gidiyorum kızlar sonrada direksiyon çalışcaz eşimle cumartesi sınavım var bilmiyorumkismile eşimle geçen gün kipaya giderken daha sokaktan çıktık indi hadi geç dedi anammm dizlerimin bağı çözüldü kipaya kadar ben kullandım gittiğimiz yolda meleğim sen bilirsin gaziemir kipayı yeşilyurttan oraya kadar:1shok: anayol sabah trafiği karmakarışık yollar ama becerdim vallakaydirigubbakcemile3 eşim sen bu işi hallettin tamamdır dedi :lepi dediyse olmuştur diyorum hayırlısı artık,kazadan sonra üstüne gitmezsem olmıcaktı yoksa arabada yolculuk bile yapamıyodum şimdi daha iyi hissediyorum kendimi zemuszemus neyse size doyum olmaz hepinize a.s.

haklısın zor hayal kırıklığı yaşamak istemiyosun anlıyorum cnm,ama illaki verir doktor inşalah net haberlernide alırız :1hug:

biraz toparlanınca sizde hemen düşünün nazcım yoksa çok zor durumda kalıyo insan.. Allah isteğin vakin sanada versin nazcım tabiki sana da elifim olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile2
günaydınnnn test yaptım 2.çizgi silik :) sanırım hamileyim. inanamıyorum yaa

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işteeee güüünnn aydınlandıııııııııııııııııııııııı:lepi:
İğrenç başlayan sabahıma ışık oldun nurom:lepi:
Ay çok sevindim yaaaaaaaaaa, yemin ederim anlatamammm böyleee :sm_cool:

günaydin takimim.ne güzel bir gün bugün nurom hamileymis yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevindim canim takima bi bebis daha geliyor.sevindirik oldum ay.
nazcim sen zaten zayifsin moralini bozma.bazen olur insana böyle bir gün ama hic degmez bak bebis geliyor.
simerenya mutsuz uyanmis niye kusum asik degilmisin sen aklina yasini getir hemencik gider mutsuzlugun.

ayyy canım beniiimmm Şeniz teyze oluyon hadiiii iyisin.. bundan sonra daha da çıtır olman lazım :mymeka: ben bebişime çıtkırıldım bi teyze isteyom anlıyonmu beni :mymeka:
bu da günün ilk azarıydı :roflol: bu arada sakın facede bununla ilgili bişey yazmayın netleşmedikçe hiçkimseye bişey demicem. keseyi kalp atışını duyalım ondan sonra söylicem simoşum.

sen yaptınmı test derya?

gözün aydın dattlummm allah tamamına erdirsinn Şeniz

günaydın 6 takımmm

Günaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım

Yer onu teyzesi yer :ecrin_bebek: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, yaşaşsın teyze olmak süper bir şeymiş :asigim:

aaaaa yapma simoşum yaaaa.... yasin seni annesiyle tanıştırmak istiyorsa seni hem fiziken hem ruhen seviyor ve eş olarak görüyorki tanıştırmak istiyor.. ayrıca lütfen böyle düşünüp kendini harap etme şimdi bi dişini sıkıp step kursuna yazılsan ve montiye devam etsen kısa zamanda acayip zayıflayacağına inanıyorum ben.. ayrıca etrafındaki fitnelerde kıskançlıktan çatlarlar. onlar seni çekemiyolar bence biliyomusun.. hem gençsin hem zekisin hem yüzün acayip güzel hem cana yakınsın hem esprilisin Şeniz hem bilgisayar mühendisisin Şeniz kızım seni kıskanmıcaklarda benimi kıskancaklar yahuu :roflol: vallahi kendine eziyet ediyosun biliyomusun.. inadına zayıfla inadına.. inadınaa.... çatlat onları simoşum bebeğim yaa.. çatlat o denyolarıı.. :roflol:

sağol birtanem ama hiçbirşeye dermanım yok bugün, öyle bitkinimki, saçımı bile taramadım sabahmafoldumben neyse bugün çok güzel bir haber aldık, bunu gölgelemeyelim, aşerme başlar şimdi inşallah, kalorisiz şeyler aşerelim ama olurmu balım hihoyyyt

hahahahah evet başladı.. nerde kalorisiz şeyler onlara aşeriyorum.. mesela dondurma yiyorum tatlı istiyorum sürekli..

sağol lilyumcum ayyy ben rüyada gibiyim..

olumunekankayizsmileŞeniz

uffffffff simoş yine bunalımdaa :gitme:

ben 105 kilodan 62 kiloya indim simoşum hemde iki doğum yapmışken
çok ta sarkma fiziken iğrenç bir durumum olmadı situn gibiydim
biraz göğüslerimde deforme vardıı oda iki bebişiemzirdiğimdenden olabilir a.s
birde kalça kenarlarımda kolaltlarımda yırtılmalar olduu
sonradan araştırdım lazerle bu yırtıklara tedavi yapılabiliyormuşş
ama uşak ta yaşadığım için o yıllarda bu imkanım olmadı a.s

rahat ol çok ta vucut salmıyor kendini ama hemen vermen lazım yaş ilerledikçe vucudun eski elastiyeti kalmıyor a.s

talım yasin seni böyle beğenmiş neden bunları kafana takıyorsun . madem öyle düşünüyorsun daha çok hırslan incecik çıtır bir gelin ol . spora git platese yazıl plates seni çok güzel toparlar ve sıkılaştırır canım. karamsarlığı bırak ağlamada gelip döverim seni orda klava:kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…