çok sevindim ,çok sevindim ,çok sevindimmmmmmmmmmmmmm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
amin nurom . canım bekleme 1 hafta daha bence gidip kan testi yaptır . ayyyy inanılmaz mutlu oldum . darısı elifimin başına inşallah . zamanı gelincede benim başıma inşallah kızlar .:lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
net olmuyor cnm genelde öyle silik çıkıyor, ikimci çizgi silikte olsa varsa tamamdır :lepi:ama garantiye almak için bir haftayı bekleme git kan testi yaptır varsa en garantilisi o kaydirigubbakcemile5
bizim veli gelmesi yasak sadece görevli bi veli var birde öğretmen artık 4. sınıf oldular almıyolar boshayallersmile bide gittikleri yer baya uzak izmir dışı istesemde gidemem Allaha emanet artık hepsini korusun :Saruboceq:
ayyyy çok sevindim nurommm ne güzel yiğenimiz olacak . akannehir:lepipuyorumnanaktan
kan testi yaptırmamayı düşünüyorum yumukum. Doktor isterse yaptırırım ilkinde de hatta daha düne kadar kan testi yaptırıyodum 1,5 sene boyunca yaptırdım ve bıktım. doktor istemezse yaptırmıcam hiç.
amin nurom . canım bekleme 1 hafta daha bence gidip kan testi yaptır . ayyyy inanılmaz mutlu oldum . darısı elifimin başına inşallah . zamanı gelincede benim başıma inşallah kızlar .:lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydınnnn test yaptım 2.çizgi silik :) sanırım hamileyim. inanamıyorum yaa
kaydirigubbakcemile2
Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işteeee güüünnn aydınlandıııııııııııııııııııııııı:lepi:
İğrenç başlayan sabahıma ışık oldun nurom:lepi:
Ay çok sevindim yaaaaaaaaaa, yemin ederim anlatamammm böyleee :sm_cool:
günaydin takimim.ne güzel bir gün bugün nurom hamileymis yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevindim canim takima bi bebis daha geliyor.sevindirik oldum ay.
nazcim sen zaten zayifsin moralini bozma.bazen olur insana böyle bir gün ama hic degmez bak bebis geliyor.
simerenya mutsuz uyanmis niye kusum asik degilmisin sen aklina yasini getir hemencik gider mutsuzlugun.
ayyy canım beniiimmm Şeniz teyze oluyon hadiiii iyisin.. bundan sonra daha da çıtır olman lazım :mymeka: ben bebişime çıtkırıldım bi teyze isteyom anlıyonmu beni :mymeka:
bu da günün ilk azarıydı :roflol: bu arada sakın facede bununla ilgili bişey yazmayın netleşmedikçe hiçkimseye bişey demicem. keseyi kalp atışını duyalım ondan sonra söylicem simoşum.
günaydin takimim.ne güzel bir gün bugün nurom hamileymis yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevindim canim takima bi bebis daha geliyor.sevindirik oldum ay.
nazcim sen zaten zayifsin moralini bozma.bazen olur insana böyle bir gün ama hic degmez bak bebis geliyor.
simerenya mutsuz uyanmis niye kusum asik degilmisin sen aklina yasini getir hemencik gider mutsuzlugun.
ayyy canım beniiimmm Şeniz teyze oluyon hadiiii iyisin.. bundan sonra daha da çıtır olman lazım :mymeka: ben bebişime çıtkırıldım bi teyze isteyom anlıyonmu beni :mymeka:
bu da günün ilk azarıydı :roflol: bu arada sakın facede bununla ilgili bişey yazmayın netleşmedikçe hiçkimseye bişey demicem. keseyi kalp atışını duyalım ondan sonra söylicem simoşum.
Günaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım
aaaaa yapma simoşum yaaaa.... yasin seni annesiyle tanıştırmak istiyorsa seni hem fiziken hem ruhen seviyor ve eş olarak görüyorki tanıştırmak istiyor.. ayrıca lütfen böyle düşünüp kendini harap etme şimdi bi dişini sıkıp step kursuna yazılsan ve montiye devam etsen kısa zamanda acayip zayıflayacağına inanıyorum ben.. ayrıca etrafındaki fitnelerde kıskançlıktan çatlarlar. onlar seni çekemiyolar bence biliyomusun.. hem gençsin hem zekisin hem yüzün acayip güzel hem cana yakınsın hem esprilisin Şeniz hem bilgisayar mühendisisin Şeniz kızım seni kıskanmıcaklarda benimi kıskancaklar yahuu :roflol: vallahi kendine eziyet ediyosun biliyomusun.. inadına zayıfla inadına.. inadınaa.... çatlat onları simoşum bebeğim yaa.. çatlat o denyolarıı.. :roflol:
sağol birtanem ama hiçbirşeye dermanım yok bugün, öyle bitkinimki, saçımı bile taramadım sabahmafoldumben neyse bugün çok güzel bir haber aldık, bunu gölgelemeyelim, aşerme başlar şimdi inşallah, kalorisiz şeyler aşerelim ama olurmu balım hihoyyyt
sağol lilyumcumayyy ben rüyada gibiyim..
Günaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?