hamilemi gerçekmi.??*amanıııınnnnn yanlış mı okudumm yoksasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hamilemi gerçekmi.??*
günaydınnnn test yaptım 2.çizgi silik :) sanırım hamileyim. inanamıyorum yaa
:1hug:şuan sebebini bilmediğim şekilde ağlıyorum.. çok karışığım..
biraz sabır nazlı zaman ver kendine bu kilolar 1 haftada gelmediki 1 haftada gitsinler ..opuyorumnanaktanbende bugün kendimi çok şişko ve giydiği hiç bir şey yakışmayan yanlardan simitleri göbeği pörtleyen biri olarak görüyorum . ve bu halimden nevret ediyorum . sabah dolabın önünde durdum dolap bana baktı ben dolaba giyecek bişey bulamadım ya uyuz oldum .
Şeniz
günaydın canlarrrrr
çıkma abla yer var burdan ayrıldıgında diyettende kopuyorsun ...bu arada yeri gelmişken nazım şunu diyecem sana kilo verme konusun da çok yavaşım bunun da farkındayımm a.s
inatla takımdan kopmamaya çalışıyorum yaşadığım şu stresli günlerdee a.s
biliyorumki gereken ilgiyide göstermiyorum kopuk kopuğumm olurda takıma daha faydalı olacak biri çıkar alın benim yerime takıma geri dönmek üzere ayrıldı deyiverin banada
ben yine yanınızda olurum sadece listelerinizde olmammm a.s
4kilo 1haftada nurooo. yavaşbenimde dikkat etmem lazım şimdiden 4 kio aldım bilmiyorumkismile 76 yım yani bilmiyorumkismile ama yarın beni sabit yazarsınız. bide şu çayıma bi çare bulmam lazım :) sabahtan beri kaç bardak içtim bilmiyorum.bilmiyorumkismile 1 demlik çayı bitiriyom. sigarayı bıraktım iyi bari o sıkıntım yok :lepi:
dün buraya yazmıştık dimi ha-mi-le-sin diye .....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:evet ablam nuro hamile .
aslında 10 gündür yeni kitapdan tam anlamıyla yapıyorum sıkı şekilde nazlım, kuru yemişi aradan vee gece aralarını mümkün ölcüde (sadece meyve ) yaptım . aşırı iştahında var ama çok dikkat ediyorum ... bence bozmadan yapılıncada kaçamakda olmayınca daha bir etki ediyor .. bu yeni kitap benim için montide yeni bir aşama oldu .hihoyyyt mezra ölcümde incelmiş yani yağdam kaybediyorum . maytabım bel 71 olmuş yetişecem sana hehe ..:roflol:aebenim ablam 62 zincirini kırmana çok sevindim darısı benim başıma genelde 62 ve 57 lerde takılıp kalırım .
evet ablam baya bereketli bir takım olduk tarısı şuanda en çok isteyen elifim , eylül ve tabiki bedişimin başına .... bediş cadı hiç gelmiyor kayıplara karıştı:1hug:
biraz sabır nazlı zaman ver kendine bu kilolar 1 haftada gelmediki 1 haftada gitsinler ..opuyorumnanaktan
Şeniz
çıkma abla yer var burdan ayrıldıgında diyettende kopuyorsun ...
kendinide mehçup hissetme sanki bizler farklı durumdamıyız bir ileri bir geri..:1hug:
4kilo 1haftada nurooo. yavaş
dün buraya yazmıştık dimi ha-mi-le-sin diye .....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay ne güzel bir gün ..:teytey: saglıkla kucagına versin RABBIM darısı diger fıstıklara ....
ay teker teker şişiyorsunuz ya .:roflol: doguranda sırayla geliyor ne bereketli takımız yaf ...:roflol::lepi:
a.svede nevkuşumun .:Saruboceq::1rolleyes:evet ablam baya bereketli bir takım olduk tarısı şuanda en çok isteyen elifim , eylül ve tabiki bedişimin başına .... bediş cadı hiç gelmiyor kayıplara karıştı
Şeniz:1hug:bu arada herkese merhabaaaa a.s.
aslında 10 gündür yeni kitapdan tam anlamıyla yapıyorum sıkı şekilde nazlım, kuru yemişi aradan vee gece aralarını mümkün ölcüde (sadece meyve ) yaptım . Aşırı iştahında var ama çok dikkat ediyorum ... Bence bozmadan yapılıncada kaçamakda olmayınca daha bir etki ediyor .. Bu yeni kitap benim için montide yeni bir aşama oldu .hihoyyyt mezra ölcümde incelmiş yani yağdam kaybediyorum . Maytabım bel 71 olmuş yetişecem sana hehe ..:roflol:
bu arada herkese merhabaaaa a.s.
Günaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım
hoşgeldin sinemim .
aslında 10 gündür yeni kitapdan tam anlamıyla yapıyorum sıkı şekilde nazlım, kuru yemişi aradan vee gece aralarını mümkün ölcüde (sadece meyve ) yaptım . aşırı iştahında var ama çok dikkat ediyorum ... bence bozmadan yapılıncada kaçamakda olmayınca daha bir etki ediyor .. bu yeni kitap benim için montide yeni bir aşama oldu .hihoyyyt mezra ölcümde incelmiş yani yağdam kaybediyorum . maytabım bel 71 olmuş yetişecem sana hehe ..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?