Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar fıstıkla .opuyorumnanaktan 2. gün dür geç geliyorum enişteniz hastada geç gidiyor . yemek yiyip geleyim ...

gözdeeeeee ne oldu gene sana yav gidecek o kilolar yaf bak anlaşmadıkmı senle canım sporda eklersin kilolar gittikçe hiç bişi olmaz zaten fıstık gibisin boş yere kendine eziyet ediyorsun yaaa .BU ADAM SENı ZAYIFKENMı SEVDı BE NEYSEN ÖYLE AŞIK OLMADIMI ......alsanaalsanasmile

bak ne sevinçlı açmıştım pc yi bu sabah bir ilk benim için KKIISSLARRR 62 DEVıRRRDıMMMMMMM :sm_cool::sm_cool:UCUNDANDA OLSA BU SABAH 61 Lı KıLOLARI GÖRDÜMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:

aebenim ablam 62 zincirini kırmana çok sevindim darısı benim başıma genelde 62 ve 57 lerde takılıp kalırım .

şuan sebebini bilmediğim şekilde ağlıyorum.. çok karışığım..
:1hug:
biraz sabır nazlı zaman ver kendine bu kilolar 1 haftada gelmediki 1 haftada gitsinler ..opuyorumnanaktan

günaydın canlarrrrr
Şeniz
çıkma abla yer var burdan ayrıldıgında diyettende kopuyorsun ...
kendinide mehçup hissetme sanki bizler farklı durumdamıyız bir ileri bir geri..:1hug:
4kilo 1haftada nurooo. yavaş
evet ablam nuro hamile .
dün buraya yazmıştık dimi ha-mi-le-sin diye .....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay ne güzel bir gün ..:teytey: saglıkla kucagına versin RABBIM darısı diger fıstıklara ....
ay teker teker şişiyorsunuz ya .:roflol: doguranda sırayla geliyor ne bereketli takımız yaf ...:roflol::lepi:

aebenim ablam 62 zincirini kırmana çok sevindim darısı benim başıma genelde 62 ve 57 lerde takılıp kalırım .
aslında 10 gündür yeni kitapdan tam anlamıyla yapıyorum sıkı şekilde nazlım, kuru yemişi aradan vee gece aralarını mümkün ölcüde (sadece meyve ) yaptım . aşırı iştahında var ama çok dikkat ediyorum ... bence bozmadan yapılıncada kaçamakda olmayınca daha bir etki ediyor .. bu yeni kitap benim için montide yeni bir aşama oldu .hihoyyyt mezra ölcümde incelmiş yani yağdam kaybediyorum . maytabım bel 71 olmuş yetişecem sana hehe ..:roflol:

Son düzenleme:
evet ablam baya bereketli bir takım olduk tarısı şuanda en çok isteyen elifim , eylül ve tabiki bedişimin başına .... bediş cadı hiç gelmiyor kayıplara karıştı

nuroooooo nispet yapmak gibi olmasın ama sen şişcen ben incemmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

bakalım senin neyin olacak hihoyyythihoyyyt

Günün en güzel haberi.
Nurocum çok sevindim canım.yazdıklarını gözyaşlaryla okudum.
Bende çocukları çok seviyorum.evlenmeden önce yeğenlermi büyüttm.sonrada kendimnkileri.
Rabbim aratmasın,isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin

bende akşam bakayım yeni kitaba ablam akapunktur dönüşü bende alayım bulabilirsem inşallah ... Ben dün malesef cozuttum ablam onun için menümü bile yazmıyorum nedense eski istikrarımı yakalayamıyorum ve çokta canım sıkılıyor bu duruma

Gözdemmmmm sen bunalım takılmayı seviyosun kuzucuğummmm, derdin tasan yok kendine dert yaratıyorsun yapma böyle lütfen kendini üzecek şeyler düşünüp üzülmek için yorma beynini.... Seni seven ve sana değer veren bir insan var ve seni her halinle görmüş, seviş ve değer veren biri.... Ailesin ne diyebilirki?

Yada mademki bu kadar tkıyorsun kafana bu sorunu o zaman bu sorunun üzerine git.... Bak biliyorsun benim Sinan'ın bana söylediklerini hemde aileside değil kendisi söyledi ve ben ne yaptım aklımı başıma topladımmmmm ve hiç bir şey beni bu yoldan döndüremedi bitanem..... Lütfen biraz kilo vermeyi istediğin kadarda çaba sarf et... En ufak bir olumsuzluğun seni yolundan döndürmesine asla izin verme bitanem. opuyorumnanaktan

hoşgeldin sinemim .

Hoşbulduk nazcım.... Uzun süredir sizlerle bir arada sohbet edemiyordum sadece menü bildirimi yapıp çıkıyordum. Sınav yaklaştı ya artık milli kütüphanede ders çalışmaya başladım sabah gidip akşam kapanırken çıkıyorum yoksa evde adapte olamıyorum derslerime....

Bu arada akapunktur nasıl gidiyor canım? İştahında azalma var mı?

Simoşum yine bunalımda.
canım simoşum,boşa üzüyorsn kendini.lilymda söylemiş.problem edeck kadar kilon yok.ayrıca gençlik avantajn var.vücudun eski formuna kavuşacktr.helede spor yaparsn.yüzme süper bir seçim.
simoşum senin maddi imkanında var.zayıflarken vücudu toparlayn sistmler var.birkaç yıl önce 2arkadaşm,biri çok kiloluydu,güzellik salonlrndaki LPC diye bir masaj sistemyle zayıfladılar.hiç sarkma sorunlarıda olmadı.araştrırsan kendine uygun bir çözüm bulursun tatlım.
üzme bakiyim kendiniolumunekankayizsmile

yetiş ablam yetiş hatta geç yeterki zayıflayalımda tatlı çekişmeler olsun::))
bende çıkıcam birazdan balkon sandalyelerim eskidi çok bi praktiker yapıcam teyzemlerle kocam depoyu doldurmuş boşaltmak lazım demiii
ordanda sosyete pazarına sosyeteye karışmaya artık akşamgelirim ve inşallah yemekleri yetiştiririm
sabah
2haş.yumurta
peynir
zeytin
domates

öğlen 1
1 palamut
mor lahana salatası
ızgara soğan

akşam 7-8
kurufasulye
salata
yoğurt
umarım yetişir

bu arada dışarsı 50derece falanmı sebzeci geldi çıktım yandım allah 5 dakkada

aebencim çok sevindim 61leri görmene artık tıkır tıkır iner kilon bence
ben şimdi belimi ölçsem 90 falan gelir herhalde zira adet ağrısı fena karnımı şişirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…