resim yükliicem bana bişeyler deyin zayıflamışın kurumuşun iskeletin çıkmış felan deyin işte
tamam. ama harbiden kupkuru kalmışsın hiç yağ neyin kalmamışş ufacık kalmışsın.. sanki makineye atılmışta çekmiş gibisin bu kadar da olmaz maytabım azcıkın kilo al.. biliyorum ne kadar yesende kilo alamıyosun ama bari tatlı matlı ye şeker...
dur da daha yüklemedeim yanlış alarmsempatiksalakcinni
az önce arkadaşım aradı bir arkadaş vardı günümüz aynıydı onunla doğum yapmış dün ben niye doğuramıyorum ya sinirden ağlıyorum inanılmaz sıkıldım artık o kadar zorki ne sancı ne nişan ne başka bişey hiç bi halt yok yaaaa uyku yok oturma yok offffffffffffmafoldumbenmafoldumben
az önce arkadaşım aradı bir arkadaş vardı günümüz aynıydı onunla doğum yapmış dün ben niye doğuramıyorum ya sinirden ağlıyorum inanılmaz sıkıldım artık o kadar zorki ne sancı ne nişan ne başka bişey hiç bi halt yok yaaaa uyku yok oturma yok offffffffffffmafoldumbenmafoldumben
iyi akşamlar hemen atladım son mesajdan ablam gitmeden yazayım diye ...keçi sütü çok yaglı ablam içme ya .. gece meyve yeter...hatta acıkmıyorsan bence onuda yeme ..menün çokkkk güzel afiyet olsun ....Menümü yazaymda bantta yürücm.
KAHVALTI
domates,salatalık
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmk
ÖĞLE
ızgara tavuk
çoban salata üzerine peynir ve haşlnmş yumurta
çok az yoğurt
ARA
taze kayısı
erik
AKŞAM
4kaşık zeytinyağlı taze fasulye
bol yeşillikli domatesli yumurta
salatalık
GECE
keçi sütü
meyve
SPOR
1saat bisiklet
yarm saat yürüyüş
50 mekik
opuyorumnanaktan
valla özke yan gel yat bu günlerini mumla arasın dememedi deme kıs... karnında kalacak deyilye . benim kıs 20 gün sonra dogmuştu akannehiraz önce arkadaşım aradı bir arkadaş vardı günümüz aynıydı onunla doğum yapmış dün ben niye doğuramıyorum ya sinirden ağlıyorum inanılmaz sıkıldım artık o kadar zorki ne sancı ne nişan ne başka bişey hiç bi halt yok yaaaa uyku yok oturma yok offffffffffffmafoldumbenmafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.sŞenizamin gülüm :Saruboceq:
hatta tesettürlü olmama rağmen cemaat ve dini gruplara da karşıyımdır.her zamanda fikrimi savunurum,öncelikle gruplaştıkça siyasileşirsiniz,kendi yaptığınızın doğru olduğunu düşünür illaki diğer gruplarda kusur ararsınız ki bu zaten içinde bulunduğunuz durumla çelişir.ibadet etmek için ne sayıya ne de başınızda size onu yap bunu yap diyen birine ihtiyaç var bence,gönülden olan herşeyi yanlış bile yapsanız kabul eder yüce Rabbimiz.doğrusunu öğrenmek içinde kitaplarımız var insan yeterki istesin..şahsi fikrim tabiki..
vay çok güzeldi... mesajıda öyle .a.sKız, dağda bir dervişle karşılaşır. Derviş: "Nereye gidiyorsun?" diye sorar. Kız: "Uzakta benim yârim var, ona elma götürüyorum." der. Derviş: "Kaç tane elma götürüyorsun?" Kız: "O ne biçim soru, insan "sevdiğine" ikram edeceği şeyi sayar mı?!" der. Derviş başını öne eğer, bir adım geri çekilir ve kızın fark etmeyeceği... şekilde elindeki 99'luk tespihin ipini kopartıp atar, çünkü o hep "saymaktadır..."
ogluş geldi ha gözün aydın opuyorumnanaktansağolasn aebenm.hızır gibi yetiştn valla.
spagetti dursun dolapta.ben proteine yükleniym yine.
hem yarışa girmişiz madem.
ben bu hafta sabit olurum büyük ihtimal.
sürprzde olabilir.inşallh.
oğluş geldi.mesaiyi o devralck.
ben gideeer
opuyorumnanaktan
yumukum k. fileksler şeker yükü bacım ya . geçen gün ta yazdıgında diycektimde almışın alış veriş yapmışın susayım dedim ....bilmiyorumkismileselam kızlar..nasılsınız,geçmişe baktım biraz hamile adayı çok galiba takımda,hayırlısı olsun isteyeni geri çevirmesin Rabbim..:Saruboceq:
bende bugün tam manasıyla diyete başladım takımda olmasamda liste vermek istiyorum bende;
akşam bir kase k-flex+yağsız süt
gece bir kase erik
bu sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
üzerine sürmelik light peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 yeşil biber
maydonoz-roka
1 fincan şekersiz çay
ara:1 fincan limonlu yeşil çay
ara:1 kase erik
akşam için haşlanmış kabak ızgara köfte ve yoğurt düşünüyorum yine yazarım akşam ne yediğimi istikrarlı başladım bu kez :lepi:
geçmişdeydın ya valla görmemişim çıkıyordum gördüm altta ...:1hug:cadı gördünde ne ses etmiyon hıhhhh
geçmişdeydın ya valla görmemişim çıkıyordum gördüm altta ...:1hug:
ebru neden monti linkine yazmıyorsun bacım ..???????????????????
başlamak için ne bekliyorsun ebrum yarın start verilmiştir ben anlamam ... al sana liste takıldıgın yeri monti linkinden .sor bacım daha ne edem ..vereliniortakÖRNEK menüdaha ben montiye başlamadım ki
siz bana diceksiniz ki ebru şu senin beslenme listen bunları yiceksin dışına cıkmayacaksın bende okeylicem
başka türlü olmaz :)
hoşgeldin deryacığım . amanın hamile olabilirmisin . nuromda elifimde hamile kals ane güzel hamileler topiği oluruz. kızlar doğurur arkalarından da ben gelirim . haaa hayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?