Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

resim yükliicem bana bişeyler deyin zayıflamışın kurumuşun iskeletin çıkmış felan deyin işte

tamam. ama harbiden kupkuru kalmışsın hiç yağ neyin kalmamışş ufacık kalmışsın.. sanki makineye atılmışta çekmiş gibisin bu kadar da olmaz maytabım azcıkın kilo al.. biliyorum ne kadar yesende kilo alamıyosun ama bari tatlı matlı ye şeker...

dur da daha yüklemedeim yanlış alarmsempatiksalakcinni

az önce arkadaşım aradı bir arkadaş vardı günümüz aynıydı onunla doğum yapmış dün ben niye doğuramıyorum ya sinirden ağlıyorum inanılmaz sıkıldım artık o kadar zorki ne sancı ne nişan ne başka bişey hiç bi halt yok yaaaa uyku yok oturma yok offffffffffffmafoldumbenmafoldumben

canım bikaç gün daha sabret inşallah hayırlısıyla doğumun olacak oraya giren bebek bigün çıkıyo merak etme orda kalmıyo
doktorun ne diyo takiptemisin
suni sancı vermiyomu
nstye falan giriyon demi

merhaba arkadaşlar akşama giremeyeceğim şimdiden menümü yazayım
sabah
1 k.k.danda az peynir
2 zeytin
şekersiz çay
1 dilim ekmek

öğlen
az yeşil fasülye
salata

akşam
1 kase yayla çorbası
çok az sebzeli makarna
salata

bol bol su ve aralarda elma

valla bu hafta diyet iyi gidiyor gibi 68'e düşmüşüm bile darısı 67'ye

mehtabım bana laf atmışmı diye bakıyom vakyıom bulamıyommmmmmmmmm
hıhhhhhhhhhh
hani resimmmmmmmmmmm
bende koydum gel bak bakemmmmmm kı takıma :)

Menümü yazaymda bantta yürücm.
KAHVALTI
domates,salatalık
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmk
ÖĞLE
ızgara tavuk
çoban salata üzerine peynir ve haşlnmş yumurta
çok az yoğurt
ARA
taze kayısı
erik
AKŞAM
4kaşık zeytinyağlı taze fasulye
bol yeşillikli domatesli yumurta
salatalık
GECE
keçi sütü
meyve
SPOR
1saat bisiklet
yarm saat yürüyüş
50 mekik
opuyorumnanaktan

aaaaaaaa canm cmmmmm özgecimmmm hiç canını sıkma lütfen vakti saati gelince olacakk kimin içinde kalmışki bebek canm lütfen böyle düşünüp içini karartma bellli olmaz bir an lık sancı işi canm
cevremde cooook gübü gecipte doğum yapan var canm benim lütfen böyle düşünüpte kendini germeeeeeeeeee doğumu riske atacak hiç bir şey düşünme kasılma dikkat et kendine bir tanemmmmmm allahım en hayır lı şekilde doğum nasip etsin topla bakiiim kendiniiiiiiiiiiii kızarım haaaaa :umursamaz:
yerimseniben Şeniz Şeniz

iyi akşamlar hemen atladım son mesajdan ablam gitmeden yazayım diye ...keçi sütü çok yaglı ablam içme ya .. gece meyve yeter...hatta acıkmıyorsan bence onuda yeme ..menün çokkkk güzel afiyet olsun ....

ebru hanım süpersiniz gördüm sabah resimlerini birazdaha incelince süper olacak ..zemuszemus
maytap resimmi koydun kıs..

valla özke yan gel yat bu günlerini mumla arasın dememedi deme kıs... karnında kalacak deyilye . benim kıs 20 gün sonra dogmuştu akannehir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.sŞeniz

vay çok güzeldi... mesajıda öyle .a.s
içten gelmedikçe say akşama kadar tesbihler dolusu :1no2:

ogluş geldi ha gözün aydın opuyorumnanaktan
yarında dikkat et bak inecek kilon .
yumukum k. fileksler şeker yükü bacım ya . geçen gün ta yazdıgında diycektimde almışın alış veriş yapmışın susayım dedim ....bilmiyorumkismile
yulafı dene yağsız sütle ... hem daha tok tutar hemde kilo vermende faydası olur...a.s
2. bib de sürülür peynirine . onların laytıbile çok yaglı yağ oranı nedir????? .kızacan şimdi bana kaydirigubbakcemile3 biliyorum ama öyle ekmekle doymuş yağ çok çabuk depo oluyor. ekmekle münkün mertebe az yaglı yemelisin bizim kulandıgımızınyağ oranı %2.5 obile çok ama yok başka birde lorlar var % 1 yağlı o daha uygun ekmekle ....
madem yapıyorsun hatasız yap emeklerin dahada taclansın arkadaşım ..zemuszemusopuyorumnanaktan

geçmişdeydın ya valla görmemişim çıkıyordum gördüm altta ...:1hug:

ebru neden monti linkine yazmıyorsun bacım ..???????????????????

daha ben montiye başlamadım ki
siz bana diceksiniz ki ebru şu senin beslenme listen bunları yiceksin dışına cıkmayacaksın bende okeylicem
başka türlü olmaz :)

daha ben montiye başlamadım ki
siz bana diceksiniz ki ebru şu senin beslenme listen bunları yiceksin dışına cıkmayacaksın bende okeylicem
başka türlü olmaz :)
başlamak için ne bekliyorsun ebrum yarın start verilmiştir ben anlamam ... al sana liste takıldıgın yeri monti linkinden .sor bacım daha ne edem ..vereliniortakÖRNEK menü

meyve yada meyve suyu .
yarım saat sonra ..( çünki meyve ögünler karıştırılmıyor )

kavaltı

tam bugday ekmegi ne kadar yersen .(kızartırsan kanşekeri oranı dahda düşüyor .).
şekersiz marmelatlar ....
zeytin ezmesi ..
yagsız peynir .. yagsız süt .. yogurt ..
salatalık ,domates, maydonoz vs...

veya
yumurta. peynir. yeşilik domates vs.

veya
yulaf ezması sütlü( %0 yağlı)
yeşlik. domates vs.

ÖĞLE
tavuk .balık . kırmızı et . ama yagsız.(BALIK HARİÇ )...
salata .
sebze yemegi .yada çorbası
yogurt .süt türü .....

AKŞAMDA ..( yanlız akşam kırmızı et yok .. ve porsiyonlar kavaltı ve öglene göre daha az olmalı)

tavuk .balık . ama yagsız mutlaka (BALIK yaglı olabilir )...
sebze yemegi yada çorbası
salata
yogurt .süt, peynir ......

veya
baklagil yada spagetti...( az haşlanmış ).
sebze yemegi yada çorbası
salata
yogurt .süt, peynir ......

akşam et yenmeye bilir öglen yenildi ise.....
et yerine yumurtada yenebilir yada birlikte .....

yemeklerden en az 3 saat sonrada meyve yiyebilirsin .. sütte içebilirsin .

çok acıkılırsa ikindi meyve yenebilir.. ama akşamı daha hafif yapmak şartıyla....

Herkese merhabaaaa.... Kendimi çok ama çok iyihissediyorum, bugün erkenden uyandım hastaneye gidip check up yaptırdım tertemiz çıktı bütün değerlerim..... sonra da milli kütüphaneye gidip saatlerce ders çalıştım ve kedimi çok huzurlu hissediyorum.....

Bugün yediklerimide yazayım hemen

12/05/2010

bugün tetkikler için hastaneye aç karnına gitmem gerekiyordu kahvaltıyı geç yaptım o yüzden 2 öğün yemek yedim.....

SAAT 12.30

Domates
Salatalık
1 kk light peynir
4 tane light zeytin
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ARA:1 elma

SAAT 19.30

Yağsız et sote
2 bardak light yoğurtla yapılmış ayran

hoşgeldin deryacığım . amanın hamile olabilirmisin . nuromda elifimde hamile kals ane güzel hamileler topiği oluruz. kızlar doğurur arkalarından da ben gelirim . haaa hayyyy

Yaaaa hamişler topiğimi olacağızzzz ben bırakam ki siziiii o zaman benimide acilen evlenim hamile kalma mı lazım yaniiiiiidelikafadulden

Acıyın banaaaaaa önümde sınavım var daha çocuk yapamam ben.... Önce kariyer kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…