Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

galiba ama ben daha test yapmadim.pazartesi yaparim artik.
Şeniz

hoş geldin nihayet herüfü postaladınmı .kaydirigubbakcemile5

neyyyyyy..:1ninca:
valla ablam gitti bugün diye seviniyordum yarin almanlarin tatili vrmis heryer kapali yarin babalar günüymüs burda.
Allah bagislasin hepsini sana ablam
test yapan yapana maşallah

2 gün sonra bende yapayım bir test adet olmazsam maksat heyecan olsun kaydirigubbakcemile3

kocişi kandırayım adamın yüreğine iner valla :roflol: :roflol:
hahahhaahhahahahaha korkut azcik alissin simdiden
Canım Çok sıkılıyor . AkŞama mİsafİrlerİm var . Ben akŞamdan tatlılarımı yaptım . Kaynanamda yemeklerİ yapacak . Ben eve gİdİnce salatamı yaparım soframı kurarım artık .

güzel yazi canim anlamid daha güzel
hayirlisi canim
cok güzel yazilar buluyosunuz kizlar
canim benim oglum 5 gün gecmisti gününü dogdugunda.gecti diye nerdeyse esim dogurtacakti beni hergün yürüyüse cikartiyor dag tepe tirmaniyordum.her gece sicak suya girip yarim saat duruyordum.bide 10 katta oturuyorum merdiven cikardiyordu cocuk dogsun diye ne günlerdi ya.

ben koca istirem babooo hahahah

Günaydın yavru ceylanlar bayanssulusmile
12/05/2010
08:00
1 Haşlanmış Yumurta
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Parça Peynir
2 Domates
12:00
1 Kase Ezogelin Çorba
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
1 Parça Hindi-onuda azıcık didikledim
18:00
1 Parça Peynir
Olmadııııı biliyorum akşam midem bulanıyordu hiçbirşey istemedi canım erkenden de uyudum zaten, canım sıkılıyor bu ara hiç keyfim yok gibi :1closedeyes:

günaydın kuşum . sabah kahvaltısı olmamış gözdem ekmekle yumurta yemiyoruz canım .

bende bugün kendimi çok şişko ve giydiği hiç bir şey yakışmayan yanlardan simitleri göbeği pörtleyen biri olarak görüyorum . ve bu halimden nevret ediyorum . sabah dolabın önünde durdum dolap bana baktı ben dolaba giyecek bişey bulamadım ya uyuz oldum .

yağsız peynrde aldım cnm kızmak ne kelime birbirimize blgi veriyoruz daha iyisini yapalım diye saol cnmolumunekankayizsmile
günaydınnnn test yaptım 2.çizgi silik :) sanırım hamileyim. inanamıyorum yaa

şuan sebebini bilmediğim şekilde ağlıyorum.. çok karışığım..

nuro adına çok mutlu oldum Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat versin Rabbim bende kızıma hamile kaldığımda testte iki çizgi silik çıkmıştı o gün nerdeyse ağlamakla geçmişti :teselli: mutluluk gözyaşları bunlar Rabbim meleğede nasip etsin inşallah :Saruboceq:

günaydın hepinize..bende kızımı geziye yolladım geldim bilmiyorumkismile ilk gezisi akşam 5-6 gibi döncekler aklım onda bugün geçmek bilmez artıkboshayallersmile

nurocum seinin adına çok sevindim canım
demiştik ama hehehhe ağızımda tat yok diyince tamanm dedim hamile bu kız
Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin
karışık olman son derece doğal hormonların oyun oynuyor sana canım çık şöyle dışarı yürüyüş yap biraz kendine gelirsin

sağol yumukum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur.Ama inanamıyorum 1 hafta sonra tekrarlayıp net 2. çizgiyi görünce tamam dicem inşallah :) Allah meleğe ve isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler versin :Saruboceq:

yumukum hayırlısıyla gelir kuzun merak etmecanım bende geçen devakvaryuma yolladım ama dayanamadım bende gittimpeşinden ilk gezisinde yanında olmak istedim

amin nurom . canım bekleme 1 hafta daha bence gidip kan testi yaptır . ayyyy inanılmaz mutlu oldum . darısı elifimin başına inşallah . zamanı gelincede benim başıma inşallah kızlar .:lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

neden idrar tahlilinde ısrar ediyosun nurocum kan testi yaptırsana hemen idrarda çıkmadan kanda çıkıyo hem kaç haftalık olduğunu öğrenirsin 48 saatte 2ye katlar değer 1000 olmadan ultrasonda gözükmez ona göre doktora gidersin pıtırcığı görmeye

yaptım yaptım 1 saat tempolu yürüdüm :))) kayganama söylemedim ama yürüyüşe çıkacaktık bugün sabah geldi çağırdı beni bende hemen test yaptım 5 dk baktım 2.çizgi silik ama emin olamadım kiti cebime attım yürüyüşe çıktım arada çıkarıp baktım kayganam görmeden :) eve geldim emin oldum 2. çizgiden.. dün 1 koca kutu dondurmayı yedim ve boğazlarım şişmiş bugün.. acayip iştahım var ve tatlı tuzlu acı ekşi demeden arka arkaya yiyebiliyorum bilmiyorumkismile

net olmuyor cnm genelde öyle silik çıkıyor, ikimci çizgi silikte olsa varsa tamamdır :lepi:ama garantiye almak için bir haftayı bekleme git kan testi yaptır varsa en garantilisi o kaydirigubbakcemile5

yumukum hayırlısıyla gelir kuzun merak etmecanım bende geçen devakvaryuma yolladım ama dayanamadım bende gittimpeşinden ilk gezisinde yanında olmak istedim

bizim veli gelmesi yasak sadece görevli bi veli var birde öğretmen artık 4. sınıf oldular almıyolar boshayallersmile bide gittikleri yer baya uzak izmir dışı istesemde gidemem Allaha emanet artık hepsini korusun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…