galiba ama ben daha test yapmadim.pazartesi yaparim artik.Naz naber tatlım.
Bu sabah bende test yaptm.ohhh negatif çıktı şükür.
Kocam pek üzüldüsırnaşık şey
Deryaaa sendemi bacım.kulübe hoşgeldinyerimseniben
Nurocum bence sen hamilesin.inşallahşakkıdı
valla ablam gitti bugün diye seviniyordum yarin almanlarin tatili vrmis heryer kapali yarin babalar günüymüs burda.Şeniz
hoş geldin nihayet herüfü postaladınmı .kaydirigubbakcemile5
neyyyyyy..:1ninca:
Allah bagislasin hepsini sana ablamkaydirigubbakcemile3bu iş şöyledir nurom istersin olmaz istemessin başında biter aynen böyle ..:roflol:bende ilk bebişim için dr. gitmiştim ... hemde 5 aylık evliydim .aman ALLAHIM .:1shok:HERÜF DURMADI BEN BEBE İSTİYOM DİYE .... sonrada büyük kızın öyle bir bebeydiki amannn (şimdi tam tersi ama .) bi sonrakini 5 sene sonra yaptım oda herüfün zoruyla .... oglanda pat diye geldi habersizce ... küçük kızım 8 aylıktı hap içmeye başlayım dedim (eşim korunuyordu guya ) test yaptırdım . amanın eve nasıl geldigimi bilmiyorum ...bilmiyorumkismile çok aglamıştım ama düşünün 7 yaşında ilkokula giden kızım.. 8 aylık agi agi diyen küçüm kızım :ecrin_bebek:vede karnımda bebeşim ..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu- çok agladım ama hiç aldırmaya yeltenmedim rabbım tosunumu verdi birini emzirirken digerini ayagımda salladım hey gidi günler ....
ama şimdide iyki dogurmuşum diyorum ..opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3seninde test günleri gelecek nazlım uzakda deyil merak etme ..:lepi:
hahahhaahhahahahaha korkut azcik alissin simdidentest yapan yapana maşallah
2 gün sonra bende yapayım bir test adet olmazsam maksat heyecan olsun kaydirigubbakcemile3
kocişi kandırayım adamın yüreğine iner valla :roflol: :roflol:
Canım Çok sıkılıyor . AkŞama mİsafİrlerİm var . Ben akŞamdan tatlılarımı yaptım . Kaynanamda yemeklerİ yapacak . Ben eve gİdİnce salatamı yaparım soframı kurarım artık .
güzel yazi canim anlamid daha güzelKız, dağda bir dervişle karşılaşır. Derviş: "Nereye gidiyorsun?" diye sorar. Kız: "Uzakta benim yârim var, ona elma götürüyorum." der. Derviş: "Kaç tane elma götürüyorsun?" Kız: "O ne biçim soru, insan "sevdiğine" ikram edeceği şeyi sayar mı?!" der. Derviş başını öne eğer, bir adım geri çekilir ve kızın fark etmeyeceği... şekilde elindeki 99'luk tespihin ipini kopartıp atar, çünkü o hep "saymaktadır..."
hayirlisi canimbiraz geç kahvaltı yaptım canım ama acıkırsam bi kase kfelx falan yerim,kayınvaldenle aynı evde zor olmuyomu canım ya,tabi yalnızsa ve bu şekilde olması gerekiyosa normalde benimki pek anlaşılcak gibi değil gözüm çok korkuyo bu yüzden kaydirigubbakcemile3 bizim evde yazın mütahite veriliyo ben kendi evime taşınıyorum kayınvaldem başladı şimdiden ben ev olana kadar senin yanında kalırım ayaklarına :bbo: 5 tane evlat 3 geliniz neden ben anlamıyorum valla yani saygılı olunca da böyle oluyo diğerlerini hiç istemiyo bakalım hayırlısı
cok güzel yazilar buluyosunuz kizlar" crisan t'aime. crisan adlı genç bir köylü, toprak ağası pozisyonunda zengin bir adamın kızına deli gibi aşık olur. kız da buna aşıktır, fakat babası vermez tabi ki, çocuğun bir daha eve girmesini de yasaklar. sonraki günlerde crisan kızı görmek için envai çeşit yol dener fakat kıza ulaşamaz. kız da crisan'ın eve gelemeyişinin nedenini bilmediğinden, onu unuttuğunu sanıp çok üzülür, yataklara düşer. böyle olunca hizmetçisi crisan'ı bulur, durumu anlatır. onu eve sokamayacağını, fakat mesajlarını götüreceğini söyler. fakir ve romantik crisan da sevgilisi için her gün ormandan çiçek toplar, kasımpatıdır topladığı çiçekler, ve bunlara bir not iliştirir: crisan t'aime. crisan seni seviyor."
nikimin altındaki 3 kalp ve krizantem yazısını görünce bu çok sevdiğim çiçeğin öyküsünü paylaşayım dedim bende..opuyorumnanaktan
canim benim oglum 5 gün gecmisti gününü dogdugunda.gecti diye nerdeyse esim dogurtacakti beni hergün yürüyüse cikartiyor dag tepe tirmaniyordum.her gece sicak suya girip yarim saat duruyordum.bide 10 katta oturuyorum merdiven cikardiyordu cocuk dogsun diye ne günlerdi ya.az önce arkadaşım aradı bir arkadaş vardı günümüz aynıydı onunla doğum yapmış dün ben niye doğuramıyorum ya sinirden ağlıyorum inanılmaz sıkıldım artık o kadar zorki ne sancı ne nişan ne başka bişey hiç bi halt yok yaaaa uyku yok oturma yok offffffffffffmafoldumbenmafoldumben
Yaaaa hamişler topiğimi olacağızzzz ben bırakam ki siziiii o zaman benimide acilen evlenim hamile kalma mı lazım yaniiiiiidelikafadulden
Acıyın banaaaaaa önümde sınavım var daha çocuk yapamam ben.... Önce kariyer kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ben koca istirem babooo hahahah