hahahahah evet başladı.. nerde kalorisiz şeyler onlara aşeriyorum.. mesela dondurma yiyorum tatlı istiyorum sürekli..
olumunekankayizsmileŞeniz
uffffffff simoş yine bunalımdaa :gitme:
ben 105 kilodan 62 kiloya indim simoşum hemde iki doğum yapmışken
çok ta sarkma fiziken iğrenç bir durumum olmadı situn gibiydim
biraz göğüslerimde deforme vardıı oda iki bebişiemzirdiğimdenden olabilir a.s
birde kalça kenarlarımda kolaltlarımda yırtılmalar olduu
sonradan araştırdım lazerle bu yırtıklara tedavi yapılabiliyormuşş
ama uşak ta yaşadığım için o yıllarda bu imkanım olmadı a.s
rahat ol çok ta vucut salmıyor kendini ama hemen vermen lazım yaş ilerledikçe vucudun eski elastiyeti kalmıyor a.s
talım yasin seni böyle beğenmiş neden bunları kafana takıyorsun . madem öyle düşünüyorsun daha çok hırslan incecik çıtır bir gelin ol . spora git platese yazıl plates seni çok güzel toparlar ve sıkılaştırır canım. karamsarlığı bırak ağlamada gelip döverim seni ordaklava:kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
yani eğer olursa bunu estetikle toplatırsınmı diyorsun ablacığım fisfisfis
bu arada yeri gelmişken nazım şunu diyecem sana kilo verme konusun da çok yavaşım bunun da farkındayımm a.s
inatla takımdan kopmamaya çalışıyorum yaşadığım şu stresli günlerdee a.s
biliyorumki gereken ilgiyide göstermiyorum kopuk kopuğumm olurda takıma daha faydalı olacak biri çıkar alın benim yerime takıma geri dönmek üzere ayrıldı deyiverin banada
ben yine yanınızda olurum sadece listelerinizde olmammm a.s
ablam bizimle burda olursun biliyorum . ama listede olmayınca yine kendini salarsın . kararı sana ve takımdaki kızlara bırakıyorum . siz nasıl isterseniz öyle yaparım .
şuan sebebini bilmediğim şekilde ağlıyorum.. çok karışığım..
yok canim ben daha yapmadim pazartesi yapacam insallah bisey yoktursen yaptınmı test derya?
hosgeldin ablacimgözün aydın dattlummm allah tamamına erdirsinn Şeniz
günaydın 6 takımmm
yok canim aglama.bakalim annesi nasil belki oda kiloludur.hem yasin sevip begenmis bence annesi kilolusund diye seni begenmiyecekmi senin huyun yeter canim.moralini bozma bosuna.hem gidiyor o kilolar canim.ama huy ayni kalir.kadin da olgun görmüs gecirmis birisidir.anlar hayatimGünaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım
massallah ablamaolumunekankayizsmileŞeniz
uffffffff simoş yine bunalımdaa :gitme:
ben 105 kilodan 62 kiloya indim simoşum hemde iki doğum yapmışken
çok ta sarkma fiziken iğrenç bir durumum olmadı situn gibiydim
biraz göğüslerimde deforme vardıı oda iki bebişiemzirdiğimdenden olabilir a.s
birde kalça kenarlarımda kolaltlarımda yırtılmalar olduu
sonradan araştırdım lazerle bu yırtıklara tedavi yapılabiliyormuşş
ama uşak ta yaşadığım için o yıllarda bu imkanım olmadı a.s
rahat ol çok ta vucut salmıyor kendini ama hemen vermen lazım yaş ilerledikçe vucudun eski elastiyeti kalmıyor a.s
aynen öyle diyorummm akıllı kızlara bayılırımmm aklinialirimsmile
göğüslerde kolların kiloluysa kolarda birde kalça yada karında yırtıklar oluyor
göğüs kolay
diğerlerininde lazerle tedavisi var
sen zayıflada iş oraya kalsınn kalanlar basit yaniii a.s
bu arada 40 lı 50 li yaşlarda değilsinki pörsük pörsük eriyesin mümkün değil bu doğa konununa aykırı
,sadece yırtıklar olacak oda lazerle geçecek Şeniz
ye tatlıyı doğur hakkıyı hesaaaaaaaaaaaabıııııı ozaman sempatiksalakcinni
diyabet dondurmalardan yeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
ye tatlıyı doğur hakkıyı hesaaaaaaaaaaaabıııııı ozaman sempatiksalakcinni
diyabet dondurmalardan yeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
kuzuşum böylede gitmiyor işte bir ileri iki geri çok mahçup oldum vallaa a.s
geçen biri yer arıyodu yakın arkadaşınızdı yazık kızlara hevesliler girsin a.s
ondan diyorummm takım 7 8 kişi olsa diyecem zaten yer var ha çıkmışım ha çıkmamışımm
ama münasip biri gelirse alın benim yerime ne zaman isterseniz onu diyorum benn a.s
ammann akşam 10da bizim bakkalda ne arar diyabet dondurma :)
ablam yakında sinemle maytap mezun olur . nurocuğumda hamile zaten geri dönmek üzere ayrılır canım listeden doğumdan sonra aramıza geri döner . yani yine takımda boşyerimiz açılmış olacak . ben çıkmanı istemem ablam ama yinede sen nasıl rahat hisedeceksen kendini onu yaparım ablam .
benim alt kat komşum hamile kaldığını anladığı an ilk işi bir mutfak tartısı almıştı nuromm a.s
meyvasını sebzesini 9 ay her ne yiyecekse tartıylaölçerek yemiştii a.s
saatini kurup gece sütüne bile kalkıyordu gece yarısııı :roflol:
9 kiloylada doğum yaptııı
dondurmayı seviyorsan ye dondurmayııı soğuk şekerli süt tte içç bebeğe en faydalı gıdalarrr a.s
ablam yakında sinemle maytap mezun olur . nurocuğumda hamile zaten geri dönmek üzere ayrılır canım listeden doğumdan sonra aramıza geri döner . yani yine takımda boşyerimiz açılmış olacak . ben çıkmanı istemem ablam ama yinede sen nasıl rahat hisedeceksen kendini onu yaparım ablam .
nurocum mezuniyetine 2 kilo kala
aaaa hamilemisin:1shok:delikafaduldenalkisalkisalkis
Günaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?