Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada yeri gelmişken nazım şunu diyecem sana kilo verme konusun da çok yavaşım bunun da farkındayımm a.s

inatla takımdan kopmamaya çalışıyorum yaşadığım şu stresli günlerdee a.s

biliyorumki gereken ilgiyide göstermiyorum kopuk kopuğumm olurda takıma daha faydalı olacak biri çıkar alın benim yerime takıma geri dönmek üzere ayrıldı deyiverin banada
ben yine yanınızda olurum sadece listelerinizde olmammm a.s

hahahahah evet başladı.. nerde kalorisiz şeyler onlara aşeriyorum.. mesela dondurma yiyorum tatlı istiyorum sürekli..

ye tatlıyı doğur hakkıyı hesaaaaaaaaaaaabıııııı ozaman sempatiksalakcinni
diyabet dondurmalardan yeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus

yani eğer olursa bunu estetikle toplatırsınmı diyorsun ablacığım fisfisfis

tamam ağlamayacağım nazlım , spor işini bir araştırayım ben, yüzme en mantıklısı gibi geliyor bana bilmiyorumkismile

yani eğer olursa bunu estetikle toplatırsınmı diyorsun ablacığım fisfisfis

aynen öyle diyorummm akıllı kızlara bayılırımmm aklinialirimsmile

göğüslerde kolların kiloluysa kolarda birde kalça yada karında yırtıklar oluyor
göğüs kolay
diğerlerininde lazerle tedavisi var
sen zayıflada iş oraya kalsınn kalanlar basit yaniii a.s

bu arada 40 lı 50 li yaşlarda değilsinki pörsük pörsük eriyesin mümkün değil bu doğa konununa aykırı
,sadece yırtıklar olacak oda lazerle geçecek Şeniz

ablam bizimle burda olursun biliyorum . ama listede olmayınca yine kendini salarsın . kararı sana ve takımdaki kızlara bırakıyorum . siz nasıl isterseniz öyle yaparım .

ayyyy valla nurom çok heyecanlıyım şuanda içim içime sığmıyor. çokkk ama çokkkk sevindim senim adına ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım . kız birbirimize yakın oturuyor sayılırız . canın bişey isterse ben yapıp getirim sana ...

ablam bizimle burda olursun biliyorum . ama listede olmayınca yine kendini salarsın . kararı sana ve takımdaki kızlara bırakıyorum . siz nasıl isterseniz öyle yaparım .

kuzuşum böylede gitmiyor işte bir ileri iki geri çok mahçup oldum vallaa a.s

geçen biri yer arıyodu yakın arkadaşınızdı yazık kızlara hevesliler girsin a.s
ondan diyorummm takım 7 8 kişi olsa diyecem zaten yer var ha çıkmışım ha çıkmamışımm
ama münasip biri gelirse alın benim yerime ne zaman isterseniz onu diyorum benn a.s

şuan sebebini bilmediğim şekilde ağlıyorum.. çok karışığım..

sen yaptınmı test derya?
yok canim ben daha yapmadim pazartesi yapacam insallah bisey yoktur
gözün aydın dattlummm allah tamamına erdirsinn Şeniz

günaydın 6 takımmm
hosgeldin ablacim
yok canim aglama.bakalim annesi nasil belki oda kiloludur.hem yasin sevip begenmis bence annesi kilolusund diye seni begenmiyecekmi senin huyun yeter canim.moralini bozma bosuna.hem gidiyor o kilolar canim.ama huy ayni kalir.kadin da olgun görmüs gecirmis birisidir.anlar hayatim
massallah ablama

ablam yakında sinemle maytap mezun olur . nurocuğumda hamile zaten geri dönmek üzere ayrılır canım listeden doğumdan sonra aramıza geri döner . yani yine takımda boşyerimiz açılmış olacak . ben çıkmanı istemem ablam ama yinede sen nasıl rahat hisedeceksen kendini onu yaparım ablam .

ammann akşam 10da bizim bakkalda ne arar diyabet dondurma :)

benim alt kat komşum hamile kaldığını anladığı an ilk işi bir mutfak tartısı almıştı nuromm a.s

meyvasını sebzesini 9 ay her ne yiyecekse tartıylaölçerek yemiştii a.s

saatini kurup gece sütüne bile kalkıyordu gece yarısııı :roflol:
9 kiloylada doğum yaptııı

dondurmayı seviyorsan ye dondurmayııı soğuk şekerli süt tte içç bebeğe en faydalı gıdalarrr a.s

takımda ter olduğu sürece tamammm
ama ne zamanki yer kalmadı çok içinize sinen bir arkadaşınız geldi kuzummm
hiç tereddüt etmeden gideyim ben olurmuu
öyle rAHAT EDECEM DİĞER TÜRLÜ ÜZÜLÜYORUM ÜÇ KİLO İÇİN AYLARDIR İŞGAL EDİYORUM BURAYIII a.s

benimde dikkat etmem lazım şimdiden 4 kio aldım bilmiyorumkismile 76 yım yani bilmiyorumkismile ama yarın beni sabit yazarsınız. bide şu çayıma bi çare bulmam lazım :) sabahtan beri kaç bardak içtim bilmiyorum.bilmiyorumkismile 1 demlik çayı bitiriyom. sigarayı bıraktım iyi bari o sıkıntım yok :lepi:

nurocum mezuniyetine 2 kilo kala

gözdem yinemi başladın sen:mymeka: yok bu kız adam olmaz anacım hadi ilki ayrıldı anladık iyide bu istiyo şimdi niye üzülüyosun,derdi vücut şekil fiziki güzellik olsaydı gider kendine manken gibi ama içi boş birini bulurdu bir kere senin yüzünün güzelliği kalbinin temizliği zekan bunlar hepsine yeter merak etme o manken gibi olanlar ilerde tosun gibi oluyolar ahanda ben 51 kiloydum yavrum 36 beden noldu bak şimdi 80lere geldim,sen şimdi azmedip fıstık gibi olcaksın,gelinliğinin içinde kuğu gibi görünceksin opuyorumnanaktanayrıca ailesiyle evlenmiyosun sen bitanem beğenen beğenir beğenmeyen kendi bilir sen sevdiğin adama bak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…