Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım . Az gibi geldi bana. Fazla spor yapmasaydın canım yorma kendini.

Çok yorgunum bir yerde sızıp kalsam
Artık bu karantinada çok sıkmaya başladı
Havalar ısınıyor
Hic sorma yaaa evde olmak sikmaya basladi
Disardaki insanlarida gordukce moralim bozuluyor herkes keyfi geziyor
Guzel eksiler gelmiş yine
Menünde sporunda cok guzel canim
Benimde uykum geldi. Allah rahatlık versin. İyi geceler herkese... ❤
Iyi geceler canim ❤
Iyi geceler herkese
Iyi geceler ablacim ❤

Hic sorma yaaa evde olmak sikmaya basladi
Disardaki insanlarida gordukce moralim bozuluyor herkes keyfi geziyor

Guzel eksiler gelmiş yine
Menünde sporunda cok guzel canim

Iyi geceler canim ❤

Iyi geceler ablacim ❤
Bende bugün dışarı çıktım kayinvalideme gittim gorumcemle Nescafe içtim geri geldim valla kızmayın çok bunaldım evde

Güzel canım afiyet olsun

Menün güzel canım Spor konusunda bana da büyük geliyolar merak etme

Afiyet olsun canım. Baya az yiyosun. Aralıksız mı oruç tutuyosun borçlar mı?

Bende bugün dışarı çıktım kayinvalideme gittim gorumcemle Nescafe içtim geri geldim valla kızmayın çok bunaldım evde

Bende eşime dedim yarın pazara gidecem biraz nefes almam lazım diye. Kızıyo nefes alacaksan başka biyere git pazara gidilirmi diye. Ama sebze falan almak istiyorum. Takarım maskemi eldivenimi giderim

Kimseyle gorusmuyorlarsa gidilip gelinebilir canim da
Bugun bizim burasi cok kalabalikti herkes sokaktaydi
Kayın valide 1 aydır dışa çıktığı yok gorumcemin iş yeride tatile girdi markete ciksada eldiven maskesiz.cikmiyor 1 aydır hatta beni gören uzaylı görmüş gibi bakıyorlar diyo banada niye gelirken maske takmadin dedi hava almaya çıktım zatı ne maskesi dedim

Yinede dikkat et canim gidip gelirken
Maskeleriniz geldi mi

Bende eşime dedim yarın pazara gidecem biraz nefes almam lazım diye. Kızıyo nefes alacaksan başka biyere git pazara gidilirmi diye. Ama sebze falan almak istiyorum. Takarım maskemi eldivenimi giderim
İhtiyaç için mecbur gidiliyor.ama markete gitsen dahami iyi olur acaba bencede pazar çok kalabalık ortam sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…