Gelmedi eşim maske aldı siyah olanlardan markete giderken takıyorum eldiven maske ama bugün yol boyu takmadım kapalı alanlarda kullanın dedi zatı dışarda pek kimse yoktu olanlarda maskeliydi ama çenelerine indirmisler ağızları açıktıYinede dikkat et canim gidip gelirken
Maskeleriniz geldi mi
Maske kullanmasini bile beceremiyoruz deseneGelmedi eşim maske aldı siyah olanlardan markete giderken takıyorum eldiven maske ama bugün yol boyu takmadım kapalı alanlarda kullanın dedi zatı dışarda pek kimse yoktu olanlarda maskeliydi ama çenelerine indirmisler ağızları açıktı
İhtiyaç için mecbur gidiliyor.ama markete gitsen dahami iyi olur acaba bencede pazar çok kalabalık ortam sıkıntı olur
Açık havada bende takma taraftarı değilim beyaz maske çok tuhaf kokuyor geçen markete giderken taktım migdem bulandı nedense eşim siyah aldı 5 tane ikisi sana 3 bana dedi onu henüz takmadımMaske kullanmasini bile beceremiyoruz desene
Gözlerim kaydi artik yorgunluk tan bebe anca uyudu simdi uyurum bende
Git yat git bizim eşkiyalar hala.ayakta aciktik dediler.bi bagirdim mutfa terk ettilerGözlerim kaydi artik yorgunluk tan bebe anca uyudu simdi uyurum bende
Hoş geldin niye geldin maksadin ne gece geceBen geldim
soru getirdim yarın ki ödevHoş geldin niye geldin maksadin ne gece gece
11 tane buldum 2 si yok
bende 11 tane buldum 2 tanesi saçma zaten boşver sen bir dahisin11 tane buldum 2 si yok
Anammmm kimleri goruyorummmmmKızlar
Ayyyyy tişikkirlerbende 11 tane buldum 2 tanesi saçma zaten boşver sen bir dahisin
Hoş geldin ne iyi ettin nasilsin görüşmeyeliHesabim pasifti ancak geldim
Kiz özledin mi beniAnammmm kimleri goruyorummmmmkız sen nerelerdesin
Dersimi iyi calismisimmi ortmenimsoru getirdim yarın ki ödev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?