Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yurt dışını tutturdum en azından sizin oralarda karantina ne durumda sen nasılsın niye öyle saldın kendini anlat bakalım
Yılbaşında gelenler oldu her gelen 15 gün kaldı sonra biraz dikkat ettim yine kalıcı gelen oldu ayıptır söylemesi bende musafir olunca her türk kadını gibi her gün bir çeşit pasta kurabiye hamur işleri hamurlu yemekler falan aldım böyle

Yurt dışını tutturdum en azından sizin oralarda karantina ne durumda sen nasılsın niye öyle saldın kendini anlat bakalım
Dışarı çıkamıyoruz Canim evdeyiz Rabbim inşallah tez zamanda tüm dünyadan kaldırır bu hastalığı sen nasılsın cnm

Dışarı çıkamıyoruz Canim evdeyiz Rabbim inşallah tez zamanda tüm dünyadan kaldırır bu hastalığı sen nasılsın cnm
Hamdolsun canım bende iyiyim çocuklar evde iş güç ders yemek sil süpür sofra kur topla derken vakit geçiyor aynen kaldığımız yerden devam ediyor hayat çok şükür seni gördüm çok sevindim ama

Güzel canım afiyet olsun

Menün güzel canım Spor konusunda bana da büyük geliyolar merak etme

Afiyet olsun canım. Baya az yiyosun. Aralıksız mı oruç tutuyosun borçlar mı?
Borcum yok 3 aylar diye sevabına tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…