Iyiyim Canim çok şükür cocuklarls uğraşıyorumHoş geldin ne iyi ettin nasilsin görüşmeyeli
Özledik tabi yaaa hoş sefa getirdin kaç kiloyla gitmiştin kiKiz özledin mi benivalla hesabim olmuyordu az önce bi deneyeyim dedim oldu iyikide oldu bu bir işaret çünkü 76 kilo oldum geri dönüşüm muhteşem
En son 68 de oldum ama tekrar aldımÖzledik tabi yaaa hoş sefa getirdin kaç kiloyla gitmiştin ki
Sen yurt disindaydin.degilmi öyle hatırlıyorum kibrismiydiIyiyim Canim çok şükür cocuklarls uğraşıyorum
Bendr sizi çok özledim Canim benim burası çok iyiydiÖzledik tabi yaaa hoş sefa getirdin kaç kiloyla gitmiştin ki
Hiç iyi etmemissin kilomuz yakın birlikte veririz gelicenmi artık aramızaEn son 68 de oldum ama tekrar aldım
Almanya bitanemSen yurt disindaydin.degilmi öyle hatırlıyorum kibrismiydi
Yurt dışını tutturdum en azındanAlmanya bitanem
Yılbaşında gelenler oldu her gelen 15 gün kaldı sonra biraz dikkat ettim yine kalıcı gelen oldu ayıptır söylemesi bende musafir olunca her türk kadını gibi her gün bir çeşit pasta kurabiye hamur işleri hamurlu yemekler falan aldım böyleYurt dışını tutturdum en azındansizin oralarda karantina ne durumda sen nasılsın niye öyle saldın kendini anlat bakalım
Dışarı çıkamıyoruz Canim evdeyiz Rabbim inşallah tez zamanda tüm dünyadan kaldırır bu hastalığı sen nasılsın cnmYurt dışını tutturdum en azındansizin oralarda karantina ne durumda sen nasılsın niye öyle saldın kendini anlat bakalım
Hamdolsun canım bende iyiyim çocuklar evde iş güç ders yemek sil süpür sofra kur topla derken vakit geçiyor aynen kaldığımız yerden devam ediyor hayat çok şükür seni gördüm çok sevindim amaDışarı çıkamıyoruz Canim evdeyiz Rabbim inşallah tez zamanda tüm dünyadan kaldırır bu hastalığı sen nasılsın cnm
GünaydınGünaydın canlar
Borcum yok 3 aylar diye sevabına tutuyorum.Güzel canım afiyet olsun
Menün güzel canımSpor konusunda bana da büyük geliyolar merak etme
Afiyet olsun canım. Baya az yiyosun. Aralıksız mı oruç tutuyosun borçlar mı?
Hosgeldin canım ❤Kızlar
Gunaydin canim ❤Günaydın canlar
Günaydın canim ❤Günaydınlar
Günaydın canim ❤Günaydın ❤
Günaydın canim ❤Günaydınnn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?