Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şuanda iyi gidiyor daha 2 seans gittim . Bugün 3. Seansa gideceğim . Iştahımda azda olsa eskisine göre azalma var . Sende iştah azalması tamamen kaçıncı seanstan sonra başladı canım .

Aebencim yeni kitap çokmu farklı.eskileri unutalımmı yaneekafamçokkarıştı
Eski kitabı zor buldum .şimdi yenisini araştrym bari.gitti gidiyordanmı aldın datlım.
Zahmet olmzsa kitabn adını bir daha yazarmsnyerimseniben

BU SABAHKİ SUÇLULUK DUYGUN AYNA KARŞISINDA ANLAŞILDI ...alsanaalsanasmile
NEDEN NAZLIM AKURUNKDURDAMİ İŞTEHINI KESMEDİ YOKSA SEN KİLO VERMEYİ YETERİNCE İSTEMİYORMUSUN ???lmaz:
İNAN AKŞAM KARNIM GURULDAYARAK YATTIM YETER ARTIK YEDİKDE NE OLDU DEDİM KENDİ KENDİME . BIRAZ İSTİKRAR ..:1no2:
a.s

şuanda iyi gidiyor daha 2 seans gittim . Bugün 3. Seansa gideceğim . Iştahımda azda olsa eskisine göre azalma var . Sende iştah azalması tamamen kaçıncı seanstan sonra başladı canım .

Ben ilk seanstan itibaren ertesi gün yaşadım iştah kapanmasını ama bazen öyle bir an geliyorki nazcım gün boyu hiç birşey yemesen açlık yemek aklına gelmez öyle anlarda bile zorlayarakta olsa öğünlerini ye atlama sakın.... İşte bu şekilde öğün atlanırsa hızlı kilo veriliyormuş ve sürekli aç kadığın için akapunkturu bırakınca kaybolan tokluk hissine yenik düşüp eskisi gibi yiyip daha fazla kilo alıyormuşsun...

Akapunktur boyunca tek hedefin kendine o tokluk hissiyle birlikte bir yeme alışkanlığı kazandırmak olsun....

ben bilmiyorum ne dedi sinan çok merak ettimsempatiksalakcinni

YOK ABLAM FARKLI DEYıL AMA O BıRAZ KARIŞIKTI BU KıTAP BıRAZ ÖZET HALıNDE VEDE SONRADAN YAZILDIGI ıÇıN DAHA BıR KESıN DıLLE ANLATILMIŞ ... ÖNCEKı KıTAPDA MESELE BAKLAGıLLE ET TÜRÜNÜ BıRAZ KARIŞIKTI AMA 2. KıTAPTA BERABER YASAKLAMIŞ ...
KURU YEMıŞı 2. KıTAPDA ARALARDA YEMEYıN DEMıŞ BEN BUNU ÇOK YAPIYORDUM ...
BU KıTAPDA BAŞKA BıLGLERDE VAR SADECE KADINA ÖZEL KADININ EGEGENLıKTEB MENOPOZA KADAR Kı BESLENMESıNı DURUMUNU ELE ALMIŞ O YÜZDEN ALMANIZI ÖNERıRıM FıYATı 12 TL CIVARINDA DAHADA UYGUN OLAN YERLER VAR BEN 7.5 LR ALMIŞTIM . VE BASKISIDA VAR HENÜZ KıTAPÇILARDA .. ÖNCEDEN FARK ETMEMıŞıM GEÇENLERDE MONTıNıN KıTAPLARINI ıNCELERKEN ıÇıNE BAKTıN BıRAZ VE ıYKıDE ALMIŞIM DıYORUM ....

KADINA ÖZEL ...
EGENLıKDEN MENOPOZA ... MONTıGNAC...

Son düzenleme:
ben bilmiyorum ne dedi sinan çok merak ettimsempatiksalakcinni

Anlatayım hemen.... Sinan benim erkek arkadaşım oluyor... Halada öyle, bendekide ne sevgiymiş bende anlayamadım....

Bir gün eski resimlerimize bakıyorduk biz ilk çıkmaya başladığımızda daha zayıftım ben... Resimlerin birine baktı baktı aşkım ya sana ne olmuş böyle dedi inanılmaz kilo aldın yokuştan aşağıya inerken dokunsam yuvarlanırsın artık dedi.... O anda dünyam başıma yıkıldı resmen... Ayrılmayı o kadar çok istedimki... Çünkü kendimi aşağlanmış, iğrenç ve çok çirkin olarak hissediyordum ama sevdiğim için diyemedim...

Sonra oturdum düşündüm ve kilo vermeye karar verdim şansımda yaver gitti ben diyete başladığım dönemde Sinan işi nedeniyle Çine gitti... Halada Çinde yakşık 10 gün sonra temelli gelecek buraya diyet döneminde sadece 1 kez geldi ankaraya ve beni görünce şok geçirdi....

Kalbim hala Sinana karşı çok kırgın ama seviyorum işte....

Benim kilo vermeye karar verme hikayemde böyle canım benim.

ben bulamadımmaalesef kitbı herhalde nettten alıcam 75mi anlamadım 7.5mu bizede alsana kuzu karşı ödemeli postalasempatiksalakcinni

bi laaboya gittim çıkarken bi tartıliim dedim anam oda ne şişim felan diyorum ama karnımda çooook tok höküz gibi yedim öğlen 57 çıktım tam tamına
ben adetin ilk 2-3 günü wc çıkamam bağırsaklarım çok güzel çalışır ama çıkamam zorlayamam kasıklarım ağrıdığından dolayı sabah wcde çıkamadım yarın sabah düzene girsede güzeeeel bi bildirim yapsam çok sevinicem

:1hug: AFİYET OLSUN İYİ GEZMELER...VE ALIŞVERİŞLER..opuyorumnanaktan
BENDE BEKLİYORUM REGLİ BUGÜN YARIN.:hulya:

AY BANA HERKES ABLA DİYOR SENDEMİ LEN YIKARIM BURALALRI LAAA alsanaalsanasmile:roflol:

tamam canım sağol .

ablam akapunktur iştahımı kapattı öyle çok yemeyorum ama yediklerim azda olsa zararlı şeylerdi ....

:lepi:
BENıM ALDIGIM KıTAPCIDA TEK VARDI MAYTABIM 11 LR DI ODA TANIDIKTI 7.5 lr .ALDIM ..(bende pazarlıkta senden geri kalmam yane.).
DıGER BıR KıTAPCIYA SORDUM 12. LR DEDı..
nette baktım şimdi 9.5 lr..diyor ..

Son düzenleme:
aaaaahhhhh ahhhhhh :mymeka:bu erkekler tam sopalık alsanaalsanasmile
benimkide nişanlıyken sivilcelerim için bunlar hiç geçmiicekmi onlarla yaşamayı öğrenmemiz lazım dedi bana o kadar üzülmüştümki bende ayrılcktım nerdeyse çok aşağılamıştı beni bu laf şimdi 2-3 ayda bir burnunun üzerinde sivilce çıkıyo Allahın sopasımı var bende temcit pilavı gibi aynı lafı şakıyıp duruyorum ohhh diyorum kapakkk

:1hug: AFİYET OLSUN İYİ GEZMELER...VE ALIŞVERİŞLER..opuyorumnanaktan
BENDE BEKLİYORUM REGLİ BUGÜN YARIN.:hulya:

AY BANA HERKES ABLA DİYOR SENDEMİ LEN YIKARIM BURALALRI LAAA alsanaalsanasmile:roflol:

anam ne bilem nazlı abla diyoya aynı yaştayız acabasaygısızlık olarak algılanırmı diye arada abla diyom arada aeben
aslında hiç yoktur öyle saygılarım büyük abimle aramda 7 ortancayla 2 yaş var ama onlara hiç abi demedim haketmedilerde zaten
sen takılma bana ben yeri geldiğinde abla yeri geldiğinde kardeş derim sana:roflol:

Umarım ilerde benimde elimde öyle bir koz olur.... Ama ömür boyu affedebileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum....

Ne yapayım çok korkuyorum eyvahedigeldismile

tebrikler ablacığım adına çok sevindim alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:benimkide göbüşünmü çıktı demişti bana nışanlıyken ....sempatiksalakcinni
şimdi kendi göbüşlü oldu geçenlerde diyor 7 aylık oldum diye .:roflol::roflol::roflol: ohh diyerum içimden . ayne fena karularız ....:roflol::roflol:
sen aebende yav sende dersen kendimi yaşlı hisedecem iyce .sırnaşık şey hatta bende eddoras ablaya abla demeye çekiniyorum aslında . fazlada büyük deyil benden .

Kıslar ablam aradı az önce ailem düzcede bu arada.annemide alıp bana geliolr yarın.
Annem yanımd akalck 1ay kadar.kalp ve şeker hastası.biraz bakıma ihtiyacı var.
Bu arada kendime bakableckmiym onu bilmiyorm.
Her gün yazamazsam mazur görün beni lütfen:hulya:
çünkü evde herkes yemek konusnda ayrı teldn çalıyo.şimdi malum annmde şeker hastası az ve sık yicek.hayırlısı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…