- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Evet canım Doğru hatırlıyorsun kilom yokYanlısı orda yapiyosun Canim,aç bırakarak kendini cezalandırdı yosun tamam onlar spor yapabiliyordu sen yapamiyosun diye AC kalma zaten fazla kilon yoktu sanirsam
afiyet olsun canım14 Nisan Salı
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2619860
Akşam 19.30
Eki Görüntüle 2619861
40 dk tempolu yürüyüş = 100p
Yok çok açtım öğleni zor bekledim akşam da doymadım Spor da yapamayınca göbüş de gitmiyor . Rakiplerim çok dişli onların menüleri ve sporları karşısında utanıyorum bari fazla yemeyeyim diyorum.
Arkadaşıma katılıyorum cnmYanlısı orda yapiyosun Canim,aç bırakarak kendini cezalandırdı yosun tamam onlar spor yapabiliyordu sen yapamiyosun diye AC kalma zaten fazla kilon yoktu sanirsam
Ama sen benden daha az yemişsin kiArkadaşıma katılıyorum cnm
Aç kalınca vücut yağı depolar
Çünkü enerjiye ihtiuacı var
Ne yiyeceğini bilmiyorsan sana bir örnek menü hazırlayalım
sabah iyi canım14 nisan
Sabah:kahve sürme peynirli ekmek domates yeşil biber
Ara:bir mandalina 1 bardak süt 2 ceviz
Aksam:2 tabak nohut yemeği kuru soğan
Su:2 litre ye yakın
Spor yok
@Youlost16Zipzip-
Afiyet olsun canım ekmeğin miktarını yazmamışsın umarım fazla değildir14 nisan
Spor yok
@Youlost16Zipzip-
Afiyet olsun canım mantar da güzel görünüyor14 Nisan Salı
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2619860
Akşam 19.30
Eki Görüntüle 2619861
hiç unuturmuyum sizi sevdiceklerim♡Hoş geldin kuzum.
Unutmamişsin bizi...
Biz de seni unutmadık...
Cnm bn tam tersini yapmaya çalışıyorum sabah öğlen sıkı akşam hafifAma sen benden daha az yemişsin ki
Bir tabak sade nohut yedim, tarçınlı su yaptım içtim canım bu akşam , supangle şeker orucundan çıktım ya ödül verdim kendimeSupangle yemissin keske cuma yeseydin,ekmek yemediysen lavaş tamam 2tanede kapatsaydin,nohut normal bir yemek sadece sisersin cumaya toparlarsin inşallah ödem atıcı birseyler ic yeee bence bozdum diye devam etmemek olmaz canim üzülme bidaha yapmazsin
Hmm. Menü , spor, su tek kelimeyle şahane. Sporlarını yine beğenmedim14nisan sali
Sabah 09.30 çeyrek dilim ekmek,1yumurta,2catal peynir,1kasik lor,10tane çilek,Yeşilçay
Ara sütlü kahve
Öğle 13.00 1tabak yesil mercimek,3kasik yogurt
Ara turk kahve,yarim muz,1bitter
Aksam 18.30 1tabak yoğurtlu kabak
3buçuk litre su,madensuyu,Yeşilçay
240squat#40
90dk boosted#1350
120 mekik#20
2dk plank#40
200hh#1200
300ipatlama#60 2710puanZipzip-
Sporlar40 dk eliptik 160 puan
120 mekik 20 puan
150 haftanın hareketi 900
5 saat ev isi 150 puan
Toplam 1230 puanZipzip-
Afiyet olsjn canım. Menün çok güzel.14 nisan
Sabah
1 dilim pide
1 h.yumurta
5 zeytin
Peynir
2 kupa cay
Akşam 6.30
1 kabak 3 sogan dolması
1 kase çorba
Salata
Su 2.5 lt
40 dk eliptik
150 haftanın hareketi ( adı zor yazamıyorum)
120 mekik
5 saat temizlik
Azrayla yemekleriniz aynı. Ben hiç kabak soğan dolması yemedim. Tadını merak etdim. Bizim buralarda kabak tüketilmez. İnsanlar daha yeni yeni kabaklı yemekler yapıyor. Afiyet olsun canım.14 Nisan salı menüsü
Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2619793
Ara öğün saat 15.00
Yarım ayva
Akşam yemeğiEki Görüntüle 2619794
2 lt su tamamlanacak
30 dk Leslie boosted=450
30 dk plates =90
Toplam 540
Afiyet olsun canım.14 nisan
Spor yok
@Youlost16Zipzip-
Afiyet olsun canım.14 Nisan Salı
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2619860
Akşam 19.30
Eki Görüntüle 2619861
Sabah az yemişsin. Öğlen iyi ama akşam yine sadece salata. Suda az sporda yok bu menüyle doydunmu? . Afiyet olsun.Afiyet olsun canım 52 ye ulaşman hiç de uzak değil bu menü ve sporla. Harikasın valla. Bir menü dw
14 nisan
Sabah 08.45 peynir domates
Saat 12.13 çorba fırında 3 tane köfte yanında 2 küçük dilim patates, yağsız salata
Akşam 18.30 yoğurtlu az peynirli salata, kuruyemiş
1,6 lt su
happy_mom_
Afiyet olsun.Güzel bir menü . Cips cıssss uzak duralım lütfen.14 nisan menüsü
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta,,1 dilim beyaz peynir,,1 dilim tulum peynir,,, 1 salatalık
Ara sade kahve
Öğle 14.00
Yarım karnıyarık,,,2 kaşık bulgur pilavı,,,1 domates,,,1 yeşil biber
Ara 1 bardak acılı şalgam
Akşam 18.30
2 fırında tavuk baget,,,2 dilim patates,,,1 tqbak salata
Su 3 litre
Şimdi kızım cips yiyordu 2 tane alıp koşarak kendimi yatağa attımdaha fazla yememeliyim
Keşke bugun vermeseydin onu sabretseydinBir tabak sade nohut yedim, tarçınlı su yaptım içtim canım bu akşam , supangle şeker orucundan çıktım ya ödül verdim kendime
Üşüttüm mü cnm acaba iyi misin kızKızlar dolmalarda kimin gözü kaldı ya şuan migdem felaket namazi zor bitirdim oturarak kıldım gittim hepsinicikardim nasıl bir migdem bulandı anlatamam şimdide boğazım açıyor
Bugün değil onu dün yedim canım supangle yi,bazlama yedim diye ekmek yemedim evetKeşke bugun vermeseydin onu sabretseydin
Ben şimdi gördüm. Hemen etki edermi?Kızlar dolmalarda kimin gözü kaldı ya şuan migdem felaket namazi zor bitirdim oturarak kıldım gittim hepsinicikardim nasıl bir migdem bulandı anlatamam şimdide boğazım açıyor
Valla ben soğan sevmem gözümde kalmadı ama kabak severim mideni yakmıştır belkiii allah allah hemen de suclaKızlar dolmalarda kimin gözü kaldı ya şuan migdem felaket namazi zor bitirdim oturarak kıldım gittim hepsinicikardim nasıl bir migdem bulandı anlatamam şimdide boğazım açıyor
Geçmiş olsun bu aradaKızlar dolmalarda kimin gözü kaldı ya şuan migdem felaket namazi zor bitirdim oturarak kıldım gittim hepsinicikardim nasıl bir migdem bulandı anlatamam şimdide boğazım açıyor
Sana gore sporlu benim yaptigim senceHmm. Menü , spor, su tek kelimeyle şahane. Sporlarını yine beğenmedimemzirirken yeşil çay içmenin bir sakıncası yokmu?
Sporlar
Afiyet olsjn canım. Menün çok güzel.
Azrayla yemekleriniz aynı. Ben hiç kabak soğan dolması yemedim. Tadını merak etdim. Bizim buralarda kabak tüketilmez. İnsanlar daha yeni yeni kabaklı yemekler yapıyor. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Sabah az yemişsin. Öğlen iyi ama akşam yine sadece salata. Suda az sporda yok bu menüyle doydunmu? . Afiyet olsun.
Afiyet olsun.Güzel bir menü . Cips cıssss uzak duralım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?