- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canim neden aksam yemeginde 1tabak erişte tercih ettin acep,Bugün ki menüm kızlar
Sabah
Aç karnına bir bardak limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta haşlama
Salatalık
Dometes
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tatlı kaşığı labne
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı schmad
Çay
1 dilim ekmek
Ara
Kahve şekersiz sütsüz
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 tabak erişte pilavi
Yoğurt
Spor
400 ip atlama
10 tiffany rothe
Su 1.5 lt
Bugün spor çok yapacaktım temizlik yaptim çok yoruldum yapamadim daha
Ekmek bal pekmez çikolata erişteBugün ki menüm kızlar
Sabah
Kahvaltı
2 yumurta haşlama
Salatalık
Dometes
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tatlı kaşığı labne
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı schmad
Çay
1 dilim ekmek
Ara
Kahve şekersiz sütsüz
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 tabak erişte pilavi
Yoğurt
Spor
400 ip atlama
10 tiffany rothe
Su 1.5 lt
Evet evet evet daha nediyim yavvvvBir daha soyleee
Tez tellallar çağırıla, ülkenin dört yanına haber salınaEvet evet evet daha nediyim yavvvvkocama bukadar evet demedim
Pekmez, bal, çikolata, erişte hemde pilavlı.Bugün ki menüm kızlar
Sabah
Kahvaltı
2 yumurta haşlama
Salatalık
Dometes
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tatlı kaşığı labne
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı schmad
Çay
1 dilim ekmek
Ara
Kahve şekersiz sütsüz
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 tabak erişte pilavi
Yoğurt
Spor
400 ip atlama
10 tiffany rothe
Su 1.5 lt
Maaşallah canım ne diyim ben sana Allah nazarlardan korusun inşallah14 nisan
İftar- 1 kase yoğurt çorbası, Menemen, 1 kase çoban salatası
Su - 3 litre
Spor
1 saat leslie 900 pn
200 hf haraketi 1200
2400 zıplama 300 pn
Toplam 2400 p
Zipzip-
H hasbeenandgone
selensu82
Hoşgeldin tekrardan canim,ben filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim bursada yasiyorum cokkkk memnun olduk iykiii aramizdasin hedefine hepbirlikte ulaşırız haftanın hareketleri var sayfada her hafta hareket belirleyip yapiyoruz istedigin sporu yapabilirsin yeterki basla burda menuyle sporlari paylaşıp degerlendiriyoruzTekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
Ay erişte değil şehriye düzelteyimAfiyet olsun canim neden aksam yemeginde 1tabak erişte tercih ettin acep,
Erişte pilavi yani sadece erişte diyoo dogru anladin dime momPekmez, bal, çikolata, erişte hemde pilavlı.Sence biraz çok olmamışmı. Yani çeşit çok ama diyete uygun gibi gelmedi bana. İlk defa bugün menü yazdın galiba. Dün yazdıysan kusira bakma görmedim. İnşallah zamanla menüden fazlalıkları çıkarıp yerine sağlıklı birşeyler yersin. Afiyet olsun canım.
Ortim benim farkın ortada misafirperverliğini göstermiş sinHoşgeldin tekrardan canim,ben filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim bursada yasiyorum cokkkk memnun olduk iykiii aramizdasin hedefine hepbirlikte ulaşırız haftanın hareketleri var sayfada her hafta hareket belirleyip yapiyoruz istedigin sporu yapabilirsin yeterki basla burda menuyle sporlari paylaşıp degerlendiriyoruz
Hepimiz fit hatunlar olalım. Hazır evdeyiz dünya normale dönünce evden bir çıkalım herkes tombişleşmişken biz erimiş olalım. İradeli hatunlar olarak.Hoşgeldin tekrardan canim,ben filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim bursada yasiyorum cokkkk memnun olduk iykiii aramizdasin hedefine hepbirlikte ulaşırız haftanın hareketleri var sayfada her hafta hareket belirleyip yapiyoruz istedigin sporu yapabilirsin yeterki basla burda menuyle sporlari paylaşıp degerlendiriyoruz
Pekmez, bal, çikolata, erişte hemde pilavlı.Sence biraz çok olmamışmı. Yani çeşit çok ama diyete uygun gibi gelmedi bana. İlk defa bugün menü yazdın galiba. Dün yazdıysan kusira bakma görmedim. İnşallah zamanla menüden fazlalıkları çıkarıp yerine sağlıklı birşeyler yersin. Afiyet olsun canım.
Şehriye kizlar ben yalnış yazdım k.bakmayinErişte pilavi yani sadece erişte diyoo dogru anladin dime mom
Gitsene kiz ben burdayim merak etmeBende gidemiyorum
Bundan sonra etiketlerim bak yakanda olurum ona goreOrtim benim farkın ortada misafirperverliğini göstermiş sinuzat yakani çeyrek takcam
Amin canim inşallah dünya şu illetten kurtulsunda normale dönelim artik allahin izniyle,hergun menunu paylasirsin hep birlikte yorumlarizHepimiz fit hatunlar olalım. Hazır evdeyiz dünya normale dönünce evden bir çıkalım herkes tombişleşmişken biz erimiş olalım. İradeli hatunlar olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?