Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim neden aksam yemeginde 1tabak erişte tercih ettin acep,

Ekmek bal pekmez çikolata erişte
Çok olmuş hepsi bence

İİyi uykular kızlar bn de kitap okuyayım

Tekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ:
şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak

İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.

Pekmez, bal, çikolata, erişte hemde pilavlı. Sence biraz çok olmamışmı. Yani çeşit çok ama diyete uygun gibi gelmedi bana. İlk defa bugün menü yazdın galiba. Dün yazdıysan kusira bakma görmedim. İnşallah zamanla menüden fazlalıkları çıkarıp yerine sağlıklı birşeyler yersin. Afiyet olsun canım.

Hoşgeldin tekrardan canim,ben filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim bursada yasiyorum cokkkk memnun olduk iykiii aramizdasin hedefine hepbirlikte ulaşırız haftanın hareketleri var sayfada her hafta hareket belirleyip yapiyoruz istedigin sporu yapabilirsin yeterki basla burda menuyle sporlari paylaşıp degerlendiriyoruz

Erişte pilavi yani sadece erişte diyoo dogru anladin dime mom

Ortim benim farkın ortada misafirperverliğini göstermiş sin uzat yakani çeyrek takcam

Hepimiz fit hatunlar olalım. Hazır evdeyiz dünya normale dönünce evden bir çıkalım herkes tombişleşmişken biz erimiş olalım. İradeli hatunlar olarak.

Erişte pilavi yani sadece erişte diyoo dogru anladin dime mom
Şehriye kizlar ben yalnış yazdım k.bakmayin

Ortim benim farkın ortada misafirperverliğini göstermiş sin uzat yakani çeyrek takcam
Bundan sonra etiketlerim bak yakanda olurum ona gore yiyemezsin sadece cuma yiceksin tamammi sayi sen kaç kiloydun bakem

Hepimiz fit hatunlar olalım. Hazır evdeyiz dünya normale dönünce evden bir çıkalım herkes tombişleşmişken biz erimiş olalım. İradeli hatunlar olarak.
Amin canim inşallah dünya şu illetten kurtulsunda normale dönelim artik allahin izniyle,hergun menunu paylasirsin hep birlikte yorumlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…