- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Sana gore sporlu benim yaptigim senceSana gore sporlu benim yaptigim senceartik dana kadar oldu yeterdaaaa 2tane gunde tuketiyorum canim,bazen rezene biberiye falanda iciyorum iyigeliyo
Menun guzel ama artik spor yapma yavrum yoruluyosundur sen yeter bebenle ilgilen14 nisan
İftar- 1 kase yoğurt çorbası, Menemen, 1 kase çoban salatası
Su - 3 litre
Spor
1 saat leslie 900 pn
200 hf haraketi 1200
2400 zıplama 300 pn
Toplam 2400 p
Zipzip-
@hasbeenandgone
selensu82
Spormu olcakti iste telefon 5senelik olunca otomatik çevirisi altüst olmusSana gore sporlu benim yaptigim sence
Bu cümleyi tercüme et
Yeterince ilgileniyorum canım. Sen merak etmeMenun guzel ama artik spor yapma yavrum yoruluyosundur sen yeter bebenle ilgilen
Hmm tamam anladım şimdi. Neden öyle diyosun çok güzel spor yapmışsın. Takılıyorum sana. Ama takdir ediyorum .Spormu olcakti iste telefon 5senelik olunca otomatik çevirisi altüst olmus
Gayet güzel cnm14 nisan
İftar- 1 kase yoğurt çorbası, Menemen, 1 kase çoban salatası
Su - 3 litre
Spor
1 saat leslie 900 pn
200 hf haraketi 1200
2400 zıplama 300 pn
Toplam 2400 p
Zipzip-
@hasbeenandgone
selensu82
Hmm. Menü , spor, su tek kelimeyle şahane. Sporlarını yine beğenmedimemzirirken yeşil çay içmenin bir sakıncası yokmu?
Sporlar
Afiyet olsjn canım. Menün çok güzel.
Azrayla yemekleriniz aynı. Ben hiç kabak soğan dolması yemedim. Tadını merak etdim. Bizim buralarda kabak tüketilmez. İnsanlar daha yeni yeni kabaklı yemekler yapıyor. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Sabah az yemişsin. Öğlen iyi ama akşam yine sadece salata. Suda az sporda yok bu menüyle doydunmu? . Afiyet olsun.
Afiyet olsun.Güzel bir menü . Cips cıssss uzak duralım lütfen.
Sen burdasın canım gel orti olalimValla ben soğan sevmem gözümde kalmadı ama kabak severim mideni yakmıştır belkiii allah allah hemen de sucla
Vallq yalan değil.. acaip ödemliyim o yüzden tartılamıyorum.. uyanınca ellerim öyle şiş ki kapatamıyorum.. stres olsa gerekhippo yalan söyleme su mübarek 3 aylarda
Bunu burdanda yazardın neden tartilmiyorsun son zamanlarda cabuk bana özel yazz
Gulumseyi mutlu etme
Benim ortilerim beni hep terkediyokiii 2tane eskittimSen burdasın canım gel orti olalimsahibinden az kullanılmış
Bende seniHmm tamam anladım şimdi. Neden öyle diyosun çok güzel spor yapmışsın. Takılıyorum sana. Ama takdir ediyorum .
Gecen hafta temizlikte benim öyle oldu yüzümü yıkarken bu eller benimmi diye bakıyordum anlıyorum seni neyse sıkma canını hepimiz aynı durumdayız corona bizi çok etkiledi evde herkesin psikolojisi yerle birVallq yalan değil.. acaip ödemliyim o yüzden tartılamıyorum.. uyanınca ellerim öyle şiş ki kapatamıyorum.. stres olsa gerek
Aaaa okadarmiyaaa gecmis olsun üzüldüm bak simdiKızlar ben yatıyorum belki uyurum geçer çok halsizim gecemiz hayır olsun ins Allah sabah görüşürüz Allah'a emanet olun hoşçakalın
Onlar aşk evliliği idi ben mantık öyle düşünBenim ortilerim beni hep terkediyokiii 2tane eskittim
Tamamyaaa kabul ediyorum evet evet evetOnlar aşk evliliği idi ben mantık öyle düşün
Bir daha soyleee
Bir daha soyleee
Ya bı susun.gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?