Acım ben doymuyom bi tabakla canim neyseki yaptim sporumusabah iyi canım
Akşam 2 tabak nohutneden yedin canım 1 tabak bile çok bence nohut için
Sporsuz olmuyor
Tamam canım hergun birbirimize menü yazalim açken 64,5 65 arası gidip geliyordum ilk hedef 60Bundan sonra etiketlerim bak yakanda olurum ona goreyiyemezsin sadece cuma yiceksin tamammi sayi sen kaç kiloydun bakem
Bende nohut yedim bu akşam bir tabak, baklagiller den bişi olmaz bence masum geliyo fasulye nohut banaAcım ben doymuyom bi tabakla canim neyseki yaptim sporumu
Tamam canimTamam canım hergun birbirimize menü yazalim açken 64,5 65 arası gidip geliyordum ilk hedef 60
Çok azimli olcaz ikimizide inşallah 73 ten bu kiloya düştüm genel olarak iyiyim ama iki kere ayar kaçırdım birde nazar degdiriyorlar irademeTamam canim
Yanina salata,yoğurt gibi seyler ekle sen olmazmi 2tabak çok gercektenAcım ben doymuyom bi tabakla canim neyseki yaptim sporumu
Ben spor yapiyorum kaçamak bile yok yapmiyorum yaparsam gerisi gelicek biliyorum sadece cuma günü yiyorum tartışan sonra istediğim şeyi çocuklara istedikleri ni yapip yediriyorum kendim bakiyorumKızlar evde genelde ne yapıyorsunuz bu surede
İnşallah bende buhafta 1bucuk hedef koydum bakalim kismet gecen hafta sabittim cok uzuldumÇok azimli olcaz ikimizide inşallah 73 ten bu kiloya düştüm genel olarak iyiyim ama iki kere ayar kaçırdım birde nazar degdiriyorlar irademe
Füze atsaydin gülümse kökten biterdik...Kızlar dolmalarda kimin gözü kaldı ya şuan migdem felaket namazi zor bitirdim oturarak kıldım gittim hepsinicikardim nasıl bir migdem bulandı anlatamam şimdide boğazım açıyor
Evet salata eklemem lazım doğru diyosunYanina salata,yoğurt gibi seyler ekle sen olmazmi 2tabak çok gercekten
Hoşgeldin cnm.. bende hareketsiz geçen bir hamilelik ve ikinci doğumla birlikte 102 kilo ile başladığım diyet serüvenimde 64 kilolara düştüm.. boyum 175.. Şimdi 75 kilolardayım ama olsım geri 68 olmak istiyorumTekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?