Karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama daha iyi olabilir bugünBugün ki menüm kızlar
Sabah
Aç karnına bir bardak limonlu su
Kahvaltı
2 yumurta haşlama
Salatalık
Dometes
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tatlı kaşığı labne
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı schmad
Çay
1 dilim ekmek
Ara
Kahve şekersiz sütsüz
2 parça bitter çikolata
Akşam
1 tabak erişte pilavi
Yoğurt
Spor
400 ip atlama
10 tiffany rothe
Su 1.5 lt
Bugün spor çok yapacaktım temizlik yaptim çok yoruldum yapamadim daha
Hoşgeldin canımTekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
Bende onu yazacaktım sana menuleri burda paylasiyoruzDün hiç kimse menü paylaşmamış
Sende menumu ariyodun yorumlamak icinDün hiç kimse menü paylaşmamış
Aaaa nedenBende onu yazacaktım sana menuleri burda paylasiyoruz
Yok menü paylaşmak için girdimde en son 12 nisanda menü paylaşılmış bu işte bir tuhaflık var dedimSende menumu ariyodun yorumlamak icin
Sende demekki cokkkk gunler olmus paylasmayaliYok menü paylaşmak için girdimde en son 12 nisanda menü paylaşılmış bu işte bir tuhaflık var dedim
Hosgeldin canim aramizaTekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
Tamam canimHayırlı geceler takımım ben net paketim olmadığı için yazamıyorum kusura bakmayın hepinize bol eksili günler diliyorum ❤Zipzip- cuma günü tartımı yazarım insallah artık dayanamadık eve net bağlattık ama gelmesi 1-2 haftayı bulurmuş
Gunaydin canim ❤Günaydınnnn.... ❤
Gunaydin canim❤Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın ❤
Günaydın canim ❤Günaydın kizlarrr
Ordan yazmak alintilamak zor oluyor dediler burdan yaziyoruz canimAaaa neden
Dunku menun cook güzeldi aslinda wc sorunun var mi canimNeden tartida pazartesi günü ayni kiloyla cikiyorum halaaa cozemedim dahaaaa neyapmam lazim kafayi yicem karnimdada bir öbek var sanki yardimZipzip-
Var 3gunde bir cikiyorum zaten hedef koyuyorum kendime onu göremeyince sinir oluyorum ya o beni üzüyor bakalim cumaya nolcakDunku menun cook güzeldi aslinda wc sorunun var mi canim
Çok güzel tesbit vallaSende demekki cokkkk gunler olmus paylasmayali
Patlasmadiysan tabiki bir sebebi vardir yaaa hastaydin,yaaaa çokkkk yedinnn,yada sayfayi bulamadinÇok güzel tesbit valla
Wc kaynaklidir o zaman canim bozma moralini en azindan gecen cumaya gore eksidesinVar 3gunde bir cikiyorum zaten hedef koyuyorum kendime onu göremeyince sinir oluyorum ya o beni üzüyor bakalim cumaya nolcak
Beslenme değişikliğine mi gitsen acabaNeden tartida pazartesi günü ayni kiloyla cikiyorum halaaa cozemedim dahaaaa neyapmam lazim kafayi yicem karnimdada bir öbek var sanki yardimZipzip-
Ayaklarim agriyo acaba spordan kaynaklı da olabilir mi ki onu merak ediyorumWc kaynaklidir o zaman canim bozma moralini en azindan gecen cumaya gore eksidesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?