- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Gözdemmmmm sen bunalım takılmayı seviyosun kuzucuğummmm, derdin tasan yok kendine dert yaratıyorsun yapma böyle lütfen kendini üzecek şeyler düşünüp üzülmek için yorma beynini.... Seni seven ve sana değer veren bir insan var ve seni her halinle görmüş, seviş ve değer veren biri.... Ailesin ne diyebilirki?
Yada mademki bu kadar tkıyorsun kafana bu sorunu o zaman bu sorunun üzerine git.... Bak biliyorsun benim Sinan'ın bana söylediklerini hemde aileside değil kendisi söyledi ve ben ne yaptım aklımı başıma topladımmmmm ve hiç bir şey beni bu yoldan döndüremedi bitanem..... Lütfen biraz kilo vermeyi istediğin kadarda çaba sarf et... En ufak bir olumsuzluğun seni yolundan döndürmesine asla izin verme bitanem. opuyorumnanaktan
bence sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun gözde bu huyunda sürekli var ...terazinin bi bu kefesindesin bi öbür kafesinde ...:mymeka:artık angara gelince seni iyce sopalamak lazım .:roflol:Ne yapayım çok korkuyorum eyvahedigeldismile
saggol ablası darısı sizlerde ..yerimsenibentebrikler ablacığım adına çok sevindim alkisalkisalkis
Ah sinemciğim canımsın ama inan bunalım takılmayı sevmiyorum aslında öyle pozitif biriyimdir ki
geçmiş olsun annene ..a.s.. tabi idare ederiz canım ama fazla kopma burdan sen zararlıçıkarsın ..:1hug:Kıslar ablam aradı az önce ailem düzcede bu arada.annemide alıp bana geliolr yarın.
Annem yanımd akalck 1ay kadar.kalp ve şeker hastası.biraz bakıma ihtiyacı var.
Bu arada kendime bakableckmiym onu bilmiyorm.
Her gün yazamazsam mazur görün beni lütfen:hulya:
çünkü evde herkes yemek konusnda ayrı teldn çalıyo.şimdi malum annmde şeker hastası az ve sık yicek.hayırlısı bakalm
sen yapıyorsun hıh hüsnükuruntulu seni...Ah sinemciğim canımsın ama inan bunalım takılmayı sevmiyorum aslında öyle pozitif biriyimdir ki
Simoşum yine bunalımda.
canım simoşum,boşa üzüyorsn kendini.lilymda söylemiş.problem edeck kadar kilon yok.ayrıca gençlik avantajn var.vücudun eski formuna kavuşacktr.helede spor yaparsn.yüzme süper bir seçim.
simoşum senin maddi imkanında var.zayıflarken vücudu toparlayn sistmler var.birkaç yıl önce 2arkadaşm,biri çok kiloluydu,güzellik salonlrndaki LPC diye bir masaj sistemyle zayıfladılar.hiç sarkma sorunlarıda olmadı.araştrırsan kendine uygun bir çözüm bulursun tatlım.
üzme bakiyim kendiniolumunekankayizsmile
amin ...:1hug:Aebencm tebrkler canm.zincirlerini kırdın sonunda.
darısı başıma
ben yolladım kabul ettinmi cadı
:)) ben kız çocuklarını seviyorum ama erkek çocuklar çok yabancı geliyo sebebi de ablamın 2 kızı olması bizim de 3 kız kardeş olmamışdan olabilir :)) ama sanki oldum olası benim oğlum olacak gibi geliyo.. sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsunda kız erkek farketmez inanki nasıl olsa ikisi de yok :))nuroooooo nispet yapmak gibi olmasın ama sen şişcen ben incemmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bakalım senin neyin olacak hihoyyythihoyyyt
Günün en güzel haberi.
Nurocum çok sevindim canım.yazdıklarını gözyaşlaryla okudum.
Bende çocukları çok seviyorum.evlenmeden önce yeğenlermi büyüttm.sonrada kendimnkileri.
Rabbim aratmasın,isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın canım çok sevindim senin adına.darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.ben hep tek çizgiyi gördüm şimdiye kadar.
:1hug:
biraz sabır nazlı zaman ver kendine bu kilolar 1 haftada gelmediki 1 haftada gitsinler ..opuyorumnanaktan
Şeniz
çıkma abla yer var burdan ayrıldıgında diyettende kopuyorsun ...
kendinide mehçup hissetme sanki bizler farklı durumdamıyız bir ileri bir geri..:1hug:
4kilo 1haftada nurooo. yavaş
dün buraya yazmıştık dimi ha-mi-le-sin diye .....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay ne güzel bir gün ..:teytey: saglıkla kucagına versin RABBIM darısı diger fıstıklara ....
ay teker teker şişiyorsunuz ya .:roflol: doguranda sırayla geliyor ne bereketli takımız yaf ...:roflol::lepi:
nurooo sana faceden istek gönderdim
bende kabul ettim çıkma teklifini opuyorumnanaktan
bu arada sakın FACE den tebrik bebiş falan yazmayın kocam bile bilmiyo daha. öldürürler beni sen bize söylemedin biz milletten duyuyoz diye :bbo: sakın heeee vereliniortak
yok be yazılır mı hiç süprizi bozarmıyız hiç ama nasıl söylediğini yaz sonra tamam mı ne mutlu ya inşallah minik kalbini de görürsün meleğinin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selamın aleyküm:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?