Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah sinemciğim canımsın ama inan bunalım takılmayı sevmiyorum aslında öyle pozitif biriyimdir ki

Ne yapayım çok korkuyorum eyvahedigeldismile
bence sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun gözde bu huyunda sürekli var ...terazinin bi bu kefesindesin bi öbür kafesinde ...:mymeka:artık angara gelince seni iyce sopalamak lazım .:roflol:
tebrikler ablacığım adına çok sevindim alkisalkisalkis
saggol ablası darısı sizlerde ..yerimseniben

Ah sinemciğim canımsın ama inan bunalım takılmayı sevmiyorum aslında öyle pozitif biriyimdir ki

Biliyorum canım benim ne kadar pozitif bir insan olduğunu ama kafana herşeyi takmayı seviyorsun, herşeyden çok çabuk demorlize oluyorsun.... Eğer canını sıkan birşeyler varsa bunların üzerine git pes edip kendini koyuverme bitanemmmm

geçmiş olsun annene ..a.s.. tabi idare ederiz canım ama fazla kopma burdan sen zararlıçıkarsın ..:1hug:
sen yapıyorsun hıh hüsnükuruntulu seni...klava:

Sağol ablacığım bakacağım artık, araştırayım bir

nuroooooo nispet yapmak gibi olmasın ama sen şişcen ben incemmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

bakalım senin neyin olacak hihoyyythihoyyyt
:)) ben kız çocuklarını seviyorum ama erkek çocuklar çok yabancı geliyo sebebi de ablamın 2 kızı olması bizim de 3 kız kardeş olmamışdan olabilir :)) ama sanki oldum olası benim oğlum olacak gibi geliyo.. sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsunda kız erkek farketmez inanki nasıl olsa ikisi de yok :))

sen ağlayarak okumuşsunya bende senin bu yazdığını ağlayarak okuyorum :gitme:

bence bizim takımın adı değişmeli hamile kalmak isteyip zayıflamaya çalışan -hamilelik sonrası kiloları vermeye çalışanlar topici :roflol:

nurooo sana faceden istek gönderdim

bende kabul ettim çıkma teklifini opuyorumnanaktan
bu arada sakın FACE den tebrik bebiş falan yazmayın kocam bile bilmiyo daha. öldürürler beni sen bize söylemedin biz milletten duyuyoz diye :bbo: sakın heeee vereliniortak

iyi akşamlar kuzucuğum geldi ay ne zormuş yalnız biyere göndermek:1no2: sıpaya telefon verdim otobüste bırakmış ara ara cvp yok öldüm meraktan çok şükür kavuştuk bugünde böyle geçtikaydirigubbakcemile3 bugün yediklerimi yazayım bende bi değerlendirin bakalım yok böyle olmuyo resmen eski kiloma dönmüşüm kızlar valla berbat bir haldeyimbenneyaptımkiaylarca uğraş zayıfla sonra eski haline dön akannehir neyse gene kafaya koydum artık kaldığım yerden devam ;

sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
domates
salatalık
yeşil biber
bi iki dal maydonoz
şekersiz çay

ara:
1 kase erik

öğlen:
1 kase kflex
yağsız süt

ara:
1 salatalık

akşam:4 ızgara köfte
salata
cacık

gecede yeşil çay içerim belki bi meyve daha şimdilik bu kadar

yok be yazılır mı hiç süprizi bozarmıyız hiç ama nasıl söylediğini yaz sonra tamam mı ne mutlu ya inşallah minik kalbini de görürsün meleğinin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok be yazılır mı hiç süprizi bozarmıyız hiç ama nasıl söylediğini yaz sonra tamam mı ne mutlu ya inşallah minik kalbini de görürsün meleğinin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eşimin doğumgünü 22 mayıs. ozamana kadar sabredersem bebek neredeyse doğmuş olur :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…