Dun paylastigin menunde cislar gormustum sana da spor cezasi verelim sporda yapmiyorsunÇok güzel tesbit valla
Neyaptiysam olmuyo hap kullamam gerekiyo sureklide hap icmek istemiyorum bağırsak filorasini bozcamBeslenme değişikliğine mi gitsen acaba
Odem olmus da olabilir canim bugun spor yapma kaslarin dinlensinAyaklarim agriyo acaba spordan kaynaklı da olabilir mi ki onu merak ediyorum
bide oyle deneyim bakalim nolcakOdem olmus da olabilir canim bugun spor yapma kaslarin dinlensin
Paylaştık ama artık burda paylasiliyoDün hiç kimse menü paylaşmamış
Gunaydin ablacim❤Gunaydin herkese
Tamam bebişim bu akşam senin için leslie yapıyorumDun paylastigin menunde cislar gormustum sana da spor cezasi verelim sporda yapmiyorsun
30 dakika leslie aksam yapinca beni etiketlersin
Ne hapıNeyaptiysam olmuyo hap kullamam gerekiyo sureklide hap icmek istemiyorum bağırsak filorasini bozcam
Kabizlik için hani Gülümse kullaniyo yaa bende kullaniyorum bekonis diye bitkisel ama genede korkuyorum tembellik yapabilir diyeNe hapı
Tekrar hoş geldin evrimcim dilerim öncelikle kilolarından kurtulursun daha sonra rabbim hayırlı evlatlar nesip etsin seninle ortak yanımız çökmüş bunu farkettim basaracagina inanıyorum senin gectigin yollardan bende geçtim kader ortagiyiz haydi bismillah diyelim o vakit ben gülümse 34 yaşındayım ev hanimiyim 100 kiloyla basladim 8 aydır burdayım 22 kilo verdim kilo verme nedenim senin gibi gebelik olmazsa tup bebek yaptirmakti şimdi tekrar kilo alırım diye aklım cikiyo vaz gectim rabbim ol derse olur ins AllahTekrar merhaba.Hoşbuldum. Bugün hiç bakamadım biraz işlerim vardı. O yüzden şu andan itibaren katılmış olayım.
ADINIZ: Evrim
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:104.3
HEDEF KİLONUZ:75(ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: şu an çalışmıyorum.
ÇOCUK SAYISI: henüz yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemeği seviyorum☺
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: reaktif hipoglisemi,tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
1.Önce sağlıklı olmak
2. Anne olmak ama git fit anne
3. Dilediğimi giymek ve giydiğimin yakışması
4. Bedenimle mutlu olmak
İşte ben böyleyim. Sizi de tanırım inş zamanla. İlk sayfada ki videolar sabit görev mi? Bir spor programına başlamaya niyetlendim de.
Yaa o ilaç tehlikeli bencede kullanma. Probiyotik kullanıyor musun ?Kabizlik için hani Gülümse kullaniyo yaa bende kullaniyorum bekonis diye bitkisel ama genede korkuyorum tembellik yapabilir diye
OrtimDun paylastigin menunde cislar gormustum sana da spor cezasi verelim sporda yapmiyorsun
30 dakika leslie aksam yapinca beni etiketlersin
Geleceğe hosgeldin dünyalıGeçmiş bitti geleceğe yolculuk ede bilirim gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
öncelikle afiyet olsunBirşey canim Birşey diyebilir miyim icinde tavuk ağacı cikicak senin kiz hergun hergun
Anladım canim birkacgundur hep tavuk gördüm de oyuzden sorayim dedimEkmek vs yemediğim için doygunluk olsun diye proteine ağırlık veriyorum. Tavuk daha pratik oluyor benim için
Gunaydin canim ❤Geçmiş bitti geleceğe yolculuk ede bilirim gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlaaarrrr
Hoş buldummmmmGeleceğe hosgeldin dünyalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?