Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eşimin doğumgünü 22 mayıs. ozamana kadar sabredersem bebek neredeyse doğmuş olur :roflol:

oo süper bir hediye olur bekle bence hatta o testi kırmızı kurdale ile bağla hediye olarak ver dünyada bundan daha güzel bir hediye olabilir mi ee muhtemel doğum tarihin ne zaman peki???

facede bi şarkı paylaştım 2 saat önce ve hep o şarkıyı dinliyorum :)) kızın sesi çok güzel bence. kadife gibi..

facede bi şarkı paylaştım 2 saat önce ve hep o şarkıyı dinliyorum :)) kızın sesi çok güzel bence. kadife gibi..

dur bende bi şarkı paylaşacağım benim kızçem çok seviyo böyle müzikleri evde hep dinlediğim için gerçi babamız biraz kızıyo ama paylaşıyorum tekrar dinleyin süper müzik

iyidir gözdem a. s cnm :1hug: özgecim dediğinin benzerini ben yapmıştımkaydirigubbakcemile3 hamile kaldığım gün yemek masasını süsledim mum ışığı falan testide hediye paketi yaptım akşam eşim eve geldi ahanda dedi ben neyi unuttum kaydirigubbakcemile3 ne vardı bugün başladı bide yeni evliyiz tabi 2 senelik ozamanlar dikkat ediyoduk böyle şeylere dedim yok öyle özel bi gün değil bi sürprizim var verdim paketi eline açtı baktı baktı evirdi çevirdi bu ne ki dedi kaydirigubbakcemile3 daha hiç görmemiş ne olduğunu bilmiyo dedim hamilelik testi amanın adam havalara uçtu kucakladığı gibi beni 8tabi ozamanlar kucaklancak kadar çıtırdık kaydirigubbakcemile3)
nurocum avatar gerçekten çok hoşmuş :lepi:

oo süper bir hediye olur bekle bence hatta o testi kırmızı kurdale ile bağla hediye olarak ver dünyada bundan daha güzel bir hediye olabilir mi ee muhtemel doğum tarihin ne zaman peki???

11 ocak yani benim doğum tarihimden 1 gün önce :)))) benim hediye kaynayacak arada :)))
demi bekleyim sonra süprriiiiizzz... adet oldum derim 1 hafta var nasıl olsa :)))) bi de dediğin gibi kırmızı kurdela falan :))

naber kızlar.....ben selam verip çıkıyorum hemen..kızlar ayaklarım okadar şişti ki bezbebek gibiyim off çok canım sıkıldı ..yürüyemiyorum sanki bi tuhaf oldu bilekler davul gibi.....
özge benide eklsene facede ....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsin özgem ya,oda romantik işte birlikte paylaşmışsınız ne güzel kaydirigubbakcemile3

yok ya bi action yaşasaymışız bak şimdi sinir oldum ama bu olcay çok meraklı adam ya hiç peşimden ayrılmıyo ki bi süpriz yapalım heyecan olsun atraksiyon olsun :mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…