Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol cnm bnim

Bugün ki menüm

Kızmayın sakin kızlar 3 günlük bir diyet vardı onu deniyorum dün söylemiştim..

Sabah
1 bardak sütlü tarçınlı yeşil çay
1 çay kaşığı labne
Bir lokma tost (kızım yerken Canim çekti dişledim bir defa)
1 tane patates kızartması

Ara
Bir bardak sütlü tarçınlı yeşil çay

Öğlen
Sütlü tarçınlı yesil çay

Akşam
Sütlü tarçınlı yeşil çay

Ara
Sütlü tarçınlı yaşil çay

Su
2 lt

Spor
10 dk tiffany rothe sporu
600 ip atlama
150 mekik
50 sağ bacak haraketi
50 sol bacak hareketi

Birde kizlar lütfen rica ediyorum ben fazla giremiyorum menülere yorum yapamiyorum kızlarla ilgilenmekten vaktim olmuyor k.bakmayin olurmu

Canim menün çok dengeli alt kısmı oruç olduğundan görmüyoruz

Iyiyiz sağol cnm çocuklar evde olduğu için onlarla uğraşıyorum boyke olunca ıste bitmiyor haliyle sen nasılsın
Bizdede durumlar ayni farketmiyo supur sil yemek yap yemek ye tekrar kalk topla ayni

Canim merhaba ben özlem takima yeni gelmeye calisiyorum senin menün nasil özel birsey yapiyorsun sanirim adin neydi bu arada

Canim merhaba ben özlem takima yeni gelmeye calisiyorum senin menün nasil özel birsey yapiyorsun sanirim adin neydi bu arada
Canim Taylan Kümeli youtube de yaz 3 günde 3 kilo linkini tıkla bunu bugün yapmaya başladım ve çok memnunun çünkü aciktirmiyir insani süper

Selamlar tabi ki hatırlıyorum
Belki görmedin mi bn de hatırlamıyırum ama çıkalı oradan çok oldu sen hayırdır cnm
Ben gerginlik yaratmışım grupta o yüzden gruptan banladı beni bi de şey dedi eğer "üslubunu" düzelteceksen kaldırayım banını. Dedim ben o gruba layık değilim hazretleri siz devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…