Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeme şeklini biraz değiştir ve biraz arttır canım. Sen gittikçe azaltıyosun olmaz öyle.
Korkuyorum artırmaya vallaaaa yarin birdaha tartilayomda bakicam çaresine diyet listesi hazirlicam internetten

Haklısın cnm ama kaç gündür baş agrım vardı çok iyi geldi bu çay kendimi zinde hissettim

madamhd sonra fark ettim suyu az icmissin 2 lt ye tamamlasan guzel olur

Ahmet Apa’ya tam uymasam da o yeme şekliyle devam ediyorum diyete. Bu diyette su içme kuralları var. Sabah 12de kahvaltıdan yarım saat öncesinde bir büyük bardak limonlu su içiyorum fazlasını içemiyorum. Yemeklerden 2 saat sonra su içmeye başlıyorsun dolayısıyla su içecek çok zamanım olmuyor. Ancak bu kadar içebiliyorum. Bi de Ahmet Apa susamadıysanız içmeyin 2lt 3 lt içecem diye kendinizi zorlamanıza gerek yok diyor.
Ben bu yorumu duyacağımı bildiğim için menülerime su yazmıyordum

İyi akşamlar.
Bugünkü menü
Saat 16:00 1 kase yoğurt,1 bardak yeşil çay, 2 adet ceviz.
Saat 17:30 - 1 kase çoban salata
Su 2.litre
Spor 30 dk leslie 450 pn
50 hf haraketi 300 pn
Toplam 750 pn
Bugün oruçluydum . Öğlene doğru regl oldum. Bugünkü menü böyle oldu akşamda iştahım yoktu. Yiyemedim.
Zipzip-
H hasbeenandgone
selensu82

İftarımı yaptım
4 kaşık spagetti tavuklu
1 tabak salata
1 bardak şalgam

Kahvemi de içtim başağrım gitti
Canim sanirim kafein baş ağrısı için çok iyi oluyor bnada bugün yeşil çay iyi geldi
afiyet olsun cnm menün güzel

Bu menuyle bizim kızlar da seni dişlermiş
Sanırım özel bir diyet. Başarılar dilerim kuzum.

Bugünli menüm
Bir dilim mantarli yunurta
Birlac cstal bezelye kizartmasi

Ogle arada 1 bardak sütlü türk kahvesi 1 incir

Aksam 15.45 te
1 kase mercimek corbasi
Salata
Firindakiymali ispanak

@fattylamb94 Zipzip-
Hoş geldin.
Nasılsın tatlım...
Ne zaman geldin ilk kez görüyorum mesajını

Dogru sivi alim kurallari vardi o programda tam bilmeyince bir anda gozume az göründü ❤
Cok az yemissin canim

Ben gerginlik yaratmışım grupta o yüzden gruptan banladı beni bi de şey dedi eğer "üslubunu" düzelteceksen kaldırayım banını. Dedim ben o gruba layık değilim hazretleri siz devam edin
Hoş geldin.
Merhaba tatlım. Şimdi bir sıkıntı var ledörtledört demek çok zor geldi. Nasıl hitap edeceğim sana.
Bu takımda gerginlik yaşamazsın umarım. Canını sıkan olursa ablacım de koşar gelirim yanına. Kanım kaynadı sana gerçekçi bir kıza benziyorsun. Form doldurmuş muydun okumadım sanırım.
Hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…