İftarımı yaptım
4 kaşık spagetti tavuklu
1 tabak salata
1 bardak şalgam
Kahvemi de içtim başağrım gitti
Korkuyorum artırmaya vallaaaa yarin birdaha tartilayomda bakicam çaresine diyet listesi hazirlicam internettenYeme şeklini biraz değiştir ve biraz arttır canım. Sen gittikçe azaltıyosun olmaz öyle.
Çok iyi cnmYazdim simdi sporu canimRakamlari bilmiyrdum
Haklısın cnm ama kaç gündür baş agrım vardı çok iyi geldi bu çay kendimi zinde hissettimAfiyet olsun canım. O sporla erimiştir zaten son satır
Diyete yeni başlamışken böyle şeyler iyi değil canım. Duraklama dönemlerinde falan denenebilir belki.
Baya az yemişsin bugün canım. Bu kadar kasmasaydın kendini keşke
Çayımı yaptim geldimMerabayinnnnnkizlarrrrrr napiyorsunuzzzzzz
Sen harbi bir kıza benziyorsun findikfarecim.Sağol canim yaşını sormuştum söylemedin
Canim sanirim kafein baş ağrısı için çok iyi oluyor bnada bugün yeşil çay iyi geldiİftarımı yaptım
4 kaşık spagetti tavuklu
1 tabak salata
1 bardak şalgam
Kahvemi de içtim başağrım gitti
afiyet olsun cnm menün güzel16 Nisan Perşembe
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2620727
Akşam 17.00 (misafirim vardı)
1 tabak pırasa (tam dolu tabak değildi)
Yarım dilim ekmek
Biraz söğüş salata
19.00
Bir kase cacık
Su 1,5lt civarı
50dk tempolu yürüyüş = 125p
Akşam yemeğini 6da yiyordum ama misafir gelince onlarla yedim mecbur. Doymadım gibi hissedince sonra cacık yedim.
Normalde böyle kaçamaklar yapmam ama bugün regl oldum herhalde dün onun etkisi vardı o yüzden. Yoksa ben tatlı yememkiCanim menün çok dengeli alt kısmı oruç olduğundan görmüyoruz ☺
Kimlik yaşını sormuştum canim ruh yaşımız 18Sen harbi bir kıza benziyorsun findikfarecim.
Kimlik yaşımı mi öğrenmek istersin ruh yaşımı mi?
Aklını hiç karistirmayayim 25.5 buçukta anlaşalım.
Bu menuyle bizim kızlar da seni dişlermişBugün ki menüm
Kızmayın sakin kızlar 3 günlük bir diyet vardı onu deniyorum dün söylemiştim..
Sabah
1 bardak sütlü tarçınlı yeşil çay
1 çay kaşığı labne
Bir lokma tost (kızım yerken Canim çekti dişledim bir defa)
1 tane patates kızartması
Ara
Bir bardak sütlü tarçınlı yeşil çay
Öğlen
Sütlü tarçınlı yesil çay
Akşam
Sütlü tarçınlı yeşil çay
Ara
Sütlü tarçınlı yaşil çay
Su
2 lt
Spor
10 dk tiffany rothe sporu
600 ip atlama
150 mekik
50 sağ bacak haraketi
50 sol bacak hareketi
Birde kizlar lütfen rica ediyorum ben fazla giremiyorum menülere yorum yapamiyorum kızlarla ilgilenmekten vaktim olmuyor k.bakmayin olurmu
Hoşgeldin canım aramıza.Zipzip- selam. Ben 9.takımdan mezun olalı 2 ay falan oluyor sanırım yani listeye falan giremem ama 6 7 kilo vermek istiyorum uslu uslu burada durabilir miyim
69 modelimKimlik yaşını sormuştum canim ruh yaşımız 18
Hoş geldin.Bugünli menüm
Bir dilim mantarli yunurta
Birlac cstal bezelye kizartmasi
Ogle arada 1 bardak sütlü türk kahvesi 1 incir
Aksam 15.45 te
1 kase mercimek corbasi
Salata
Firindakiymali ispanak
@fattylamb94Zipzip-
Dogru sivi alim kurallari vardi o programda tam bilmeyince bir anda gozume az göründü ❤Ahmet Apa’ya tam uymasam da o yeme şekliyle devam ediyorum diyete. Bu diyette su içme kuralları var. Sabah 12de kahvaltıdan yarım saat öncesinde bir büyük bardak limonlu su içiyorum fazlasını içemiyorum. Yemeklerden 2 saat sonra su içmeye başlıyorsun dolayısıyla su içecek çok zamanım olmuyor. Ancak bu kadar içebiliyorum. Bi de Ahmet Apa susamadıysanız içmeyin 2lt 3 lt içecem diye kendinizi zorlamanıza gerek yok diyor.
Ben bu yorumu duyacağımı bildiğim için menülerime su yazmıyordum
Cok az yemissin canimİyi akşamlar.
Bugünkü menü
Saat 16:00 1 kase yoğurt,1 bardak yeşil çay, 2 adet ceviz.
Saat 17:30 - 1 kase çoban salata
Su 2.litre
Spor 30 dk leslie 450 pn
50 hf haraketi 300 pn
Toplam 750 pn
Bugün oruçluydum . Öğlene doğru regl oldum. Bugünkü menü böyle oldu akşamda iştahım yoktu. Yiyemedim.
Zipzip-
H hasbeenandgone
selensu82
Hoş geldin.Ben gerginlik yaratmışım grupta o yüzden gruptan banladı benibi de şey dedi eğer "üslubunu" düzelteceksen kaldırayım banını. Dedim ben o gruba layık değilim hazretleri siz devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?