Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Ayyyyyy cokmu oslediniz beniHoşgeldiiiinnnn
Hoşgeldin canimADINIZ: Esra
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Özel sektör
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boolca yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: taş olmak
Takım kaptanlarının ortak özelliği mi acephaklisin takimdan ayrilanlarin yuzde 95 i kilo alip geri geliyor
Gerci ben hep burdayim ama yine kilo aliyorum
Hoşbuldm canımHoşgeldin cnm
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım aramıza. ❤
Ablacım ismim Esra. Yani diğer takımda da aslında bi gerginlik yaşamadım ama o olayın tamamen kişisel olduğunu düşünüyorum neyseHoş geldin.
Merhaba tatlım. Şimdi bir sıkıntı var ledörtledört demek çok zor geldi. Nasıl hitap edeceğim sana.
Bu takımda gerginlik yaşamazsın umarım. Canını sıkan olursa ablacım de koşar gelirim yanına. Kanım kaynadı sana gerçekçi bir kıza benziyorsun. Form doldurmuş muydun okumadım sanırım.
Hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
Afiyet olsun canim15 nisan çarşamba menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2620745
Ara ogunEki Görüntüle 2620746
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2620748
Yoğurtlu semizotu
Fırında kaşarlı tavuk sote
2lt.su
3 saat temizlik =90 puan
16 Nisan Perşembe menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2620751
Ara öğün saat 16.30
1 fincan Nescafe
Akşam yemegi Eki Görüntüle 2620752
Peynirler kahvaltıdan kalma
2.lt su
60 dk tempolu yürüyüş=150
evdede çok hareketli geçti
biz gerginliği sevmeyiz burdaaaa yapmayizdaTakım kaptanlarının ortak özelliği mi acep
Hoşbuldm canım
Hoşbuldum canım
Ablacım ismim Esra. Yani diğer takımda da aslında bi gerginlik yaşamadım ama o olayın tamamen kişisel olduğunu düşünüyorum neyseTamam ablacım sağolasın inşallah çağırmak zorunda kalmam
Gel kız sanada yaparim nolcakAfiyet olsun canimguvecte guzel gozukuyo gene elimi yalayim bari
Yaparsin bilirimGel kız sanada yaparim nolcak
15 nisan çarşamba menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2620745
Ara ogunEki Görüntüle 2620746
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2620748
Yoğurtlu semizotu
Fırında kaşarlı tavuk sote
2lt.su
3 saat temizlik =90 puan
16 Nisan Perşembe menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2620751
Ara öğün saat 16.30
1 fincan Nescafe
Akşam yemegi Eki Görüntüle 2620752
Peynirler kahvaltıdan kalma
2.lt su
60 dk tempolu yürüyüş=150
evdede çok hareketli geçti
Ayyyyyy cokmu oslediniz benibende hepinizi çok osledim canlarım
Kisirin sebzesi boldu zatı çok.aram yok 1 tahta kaşık yedim özellikle bugün hafif geçsin istedim kayınvalidem bendeydi yemeği boşver patates salatası kalabalıkta güzel oluyor dedi onlara salata yaptim yaninada kısır ıslak kek semizotu salatası kahvaltılık ben sadece bunları aldım tabagimaAfiyet olsun canım. Dünkü menü güzel de bugün akşam az yemişsin. Kısır şişir de yoğurtludan biraz daha yiyebilirdin
Evet ablacim zor oluyodu oradan oraya iyi oldu boyleMenüler artık bu sayfaya mi yazılıyor
Cağnimsinnnnn tşk ederimÖzledik tabi sensiz buralar sessiz oluyor
Biraz yazılayım sana
Kiz ben herseye ozeniyorum kısır patates salatası falan useniyom yapmiyom sizde gorunce canim cekiyoKisirin sebzesi boldu zatı çok.aram yok 1 tahta kaşık yedim özellikle bugün hafif geçsin istedim kayınvalidem bendeydi yemeği boşver patates salatası kalabalıkta güzel oluyor dedi onlara salata yaptim yaninada kısır ıslak kek semizotu salatası kahvaltılık ben sadece bunları aldım tabagima
Kisirin sebzesi boldu zatı çok.aram yok 1 tahta kaşık yedim özellikle bugün hafif geçsin istedim kayınvalidem bendeydi yemeği boşver patates salatası kalabalıkta güzel oluyor dedi onlara salata yaptim yaninada kısır ıslak kek semizotu salatası kahvaltılık ben sadece bunları aldım tabagima
HoşgeldinADINIZ: Esra
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Özel sektör
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boolca yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: taş olmak
Kisiri sevmem bulgur pilavina salata katmış gibi geliyor patates salatasını misafir gelince yaparım yoksa sürekli yapmamKiz ben herseye ozeniyorum kısır patates salatası falan useniyom yapmiyom sizde gorunce canim cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?