İkisinide sevmemkısır ıslak kek bayılırım
Valla bende sevmem sohbet olsun muhabbet olsun spor olsun kilo olmasın gerginlik olmasınbiz gerginliği sevmeyiz burdaaaa yapmayizda
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Menüm
Sabah
Ogle sütlü kahve 1 adet muz
Akşam:Alinazik
Aksam cayi
Su:1,5
Spor:1 Saat yürüyüş
Zipzip-
Kıız deme öyle ben bayılırım kısıraKisiri sevmem bulgur pilavina salata katmış gibi geliyor patates salatasını misafir gelince yaparım yoksa sürekli yapmam
Bulgur pilavinida sevmem domatesli biberli seviyorum yapincada çok yiyorum o yüzden çok yapmam 2 ayda bir ancakKıız deme öyle ben bayılırım kısırabulgur pilavına da bayılırım
Kız bu spora alt satır mı kalır?Dünkü menüm
İftar- 1 kase k. Mercimek çorbası, 1 kase çoban salata, 3 adet mantı, 1 kase yoğurt
Altdaki satırı okumayın .
(1 bardak çay 2 kare çikolata sütlü )
Su3 litre
Spor
90 dk leslie 1350
300 hf haraketi 1800
1600 zıplama 200
Toplam 3350
Çok az olmuş yemeğin arkadaşım... sporun da sana göre az. İyisin hasta filan değilsin di mi canım?İyi akşamlar.
Bugünkü menü
Saat 16:00 1 kase yoğurt,1 bardak yeşil çay, 2 adet ceviz.
Saat 17:30 - 1 kase çoban salata
Su 2.litre
Spor 30 dk leslie 450 pn
50 hf haraketi 300 pn
Toplam 750 pn
Bugün oruçluydum . Öğlene doğru regl oldum. Bugünkü menü böyle oldu akşamda iştahım yoktu. Yiyemedim.
Zipzip-
H hasbeenandgone
selensu82
sütü iccez bidaha bisey yemicezmiKizlar daha önce bildiğim ama uygulamadigim bir kür var ne bu akşamdan basliyorum yapmak isteyen varmı benimle birlikte 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı acı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce yenecek ve hiç birsey yiyip içmeden yatilacak sabahları da kahvaltıdan önce 1 bardak süt 1 çay kaşığı tarçın katıp icicez buda akşama kadar tokluk hisse veriyormus
Canım ben başlarım seninle. Akşamdan akşama hatırlatalım birbirimize. Yalnız zerdeçalım yok. Emziriyorum kullanabilir miyim zerdeçal acaba ?Kizlar daha önce bildiğim ama uygulamadigim bir kür var ne bu akşamdan basliyorum yapmak isteyen varmı benimle birlikte 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı acı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce yenecek ve hiç birsey yiyip içmeden yatilacak sabahları da kahvaltıdan önce 1 bardak süt 1 çay kaşığı tarçın katıp icicez buda akşama kadar tokluk hisse veriyormus
Bende duydum ama yapmadim bende baslarimKizlar daha önce bildiğim ama uygulamadigim bir kür var ne bu akşamdan basliyorum yapmak isteyen varmı benimle birlikte 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı acı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce yenecek ve hiç birsey yiyip içmeden yatilacak sabahları da kahvaltıdan önce 1 bardak süt 1 çay kaşığı tarçın katıp icicez buda akşama kadar tokluk hisse veriyormus
Ben kullaniyorum yemeklere de koyuyorum sorun olmaz kaç aylık bebeginCanım ben başlarım seninle. Akşamdan akşama hatırlatalım birbirimize. Yalnız zerdeçalım yok. Emziriyorum kullanabilir miyim zerdeçal acaba ?
8.5 aylık. O zaman yarın aldırayım eşime bendeBen kullaniyorum yemeklere de koyuyorum sorun olmaz kaç aylık bebegin
marmabahar ne kizzzz afiyet olsun16 nisan
09.15
1 yumurta ve sarısı
1 sünme peynir
2 siyah zeytin
1 üçgen peynir
12.00
Spor öncesi 2 hurmA
13.30
1 bardak kefir
15. 30
Yarım tabak fırınfa marmabahar üstü yoğurt
18.00
Yarım levrek
Salata
Spor 45 dk kardiyo 270
Boosted 30 dk bunun puanını unuttum,
100 crunch 600 p
SU 3250 lt
Zipzip- happy_mom_ H hasbeenandgone
aldir faydasi cokkk merak etme8.5 aylık. O zaman yarın aldırayım eşime bende
Kahvaltıdan önce yazdimya kız sonra kahvaltısütü iccez bidaha bisey yemicezmi
Ona bakayım hemen canımCanım ben başlarım seninle. Akşamdan akşama hatırlatalım birbirimize. Yalnız zerdeçalım yok. Emziriyorum kullanabilir miyim zerdeçal acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?