- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
55 ve civarını gruba almayalimyaaaZayıf bizim halimizden ne anlar bacım
Kim kimden zayıf anacimKız o benden zayıf ya
Bir an happy ile karıştırdımKim kimden zayıf anacim
Okadar saat naptin geceDünden uykusuzum ama uykum yok ya gece 4.30 da yattım sabah 7 de kalktım 8.30 da tekrar yattım 11 de kalktım 5 saat uykuyla duruyorum
Canım bende 3 kaşık yoğurt,,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın yapıyorum akşam yatmadan yiyip üzerine yarım litre su içiyorum diyet zamanında çok güzel kilo verdiriyor bunu da denemelisinLimon pul biber yoğurt olanda var bugün böyle olsun resim aticam diye karistirdigim kaseyi değiştirdim 2 kase bulastirdim gözünüze güzel.gorunsun diye
Kız dünden beri ne anlatıyorum ben çocukları akşam kayinvalideme götürdüm ilk defa dışarı çıktılar kayinvalidede 1.5 aydır evde hadi bize gidelim.dedim gorumcemle beraber bize geldik sohbet muhabbet derken sabah namazini kıldık yattıkOkadar saat naptin gece
Bunu yaptım ama sürekli yapamadım ihmal ettim ama.bu defa kararlıyım birgün bunu birgün digerini yapa bilirimCanım bende 3 kaşık yoğurt,,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın yapıyorum akşam yatmadan yiyip üzerine yarım litre su içiyorum diyet zamanında çok güzel kilo verdiriyor bunu da denemelisin
Ne bilim kiz ben okadar anlamdim saksı bazen zor calisiyoKız dünden beri ne anlatıyorum ben çocukları akşam kayinvalideme götürdüm ilk defa dışarı çıktılar kayinvalidede 1.5 aydır evde hadi bize gidelim.dedim gorumcemle beraber bize geldik sohbet muhabbet derken sabah namazini kıldık yattık
Yerim seni yaaNe bilim kiz ben okadar anlamdim saksı bazen zor calisiyo
Sağol cnm evet öyle ama çok iyi ya yemin ederim insani tOk hissettiriyorBu menuyle bizim kızlar da seni dişlermiş
Sanırım özel bir diyet. Başarılar dilerim kuzum.
Saatede bakmis bide babababaYerim seni yaabazen benimde jeton köşeli oluyor dünden beri o yüzden pek gelemedim işte gittiler bugün akşam 20.30 da
Allahım bende ciksamda yurusem keşke1.5 saatte yürüyüş yaptım
1375 puan canım
iki gündür çıkıyorum rüyam gerçek olduAllahım bende ciksamda yurusem keşke
Muhteşemsin canım1.5 saatte yürüyüş yaptım
1375 puan canım
HayirrrrrrrrSelam kızlar
Yarına hazırmısınız
Saatede bakmis bide babababa
Beyne kötü sinyal gönderme wc ciktinmiHayirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?