Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kim kimden zayıf anacim
Bir an happy ile karıştırdım
Ama bence gruptaki herkesin inanılmaz bir kilosu yok çöziciğiz şekerler
Hadi yatın veya kitap okuyun da leptin çalışsın sabah çavuş içtimaya bekler Allah sonumuzu hayır etsin kız bn bugün yaptığım kuru dolmanın tuzuna bilr bakmadım o kdr tırsıyorum Alllaaam yüzümüzü kara çıkarma

Limon pul biber yoğurt olanda var bugün böyle olsun resim aticam diye karistirdigim kaseyi değiştirdim 2 kase bulastirdim gözünüze güzel.gorunsun diye
Canım bende 3 kaşık yoğurt,,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın yapıyorum akşam yatmadan yiyip üzerine yarım litre su içiyorum diyet zamanında çok güzel kilo verdiriyor bunu da denemelisin

Okadar saat naptin gece
Kız dünden beri ne anlatıyorum ben çocukları akşam kayinvalideme götürdüm ilk defa dışarı çıktılar kayinvalidede 1.5 aydır evde hadi bize gidelim.dedim gorumcemle beraber bize geldik sohbet muhabbet derken sabah namazini kıldık yattık

Bunu yaptım ama sürekli yapamadım ihmal ettim ama.bu defa kararlıyım birgün bunu birgün digerini yapa bilirim

Ne bilim kiz ben okadar anlamdim saksı bazen zor calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…