yumukum
öskeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar kızlar....
Menümü bildirip derse döneceğim hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
Ama bu arada niye kimse benim menülerime yorum yapmıyo yaaaaaaaa :umursamaz:
13/05/2010
SABAH:
Haşlanmış yumurta
4 tane light zeytin
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
Et sote
1 dilim kepek ekmek
Salata
AKŞAM:
Kiraz, çilek vee erik
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
dur ben yapayım yorum bir kere akşam erik ekşi ise süperrrr
kiraz çıktı mı bu arada ya neyse çilekle erik benim favorim zaten güzel menüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
amin aminn:Saruboceq:sositososito ay be hala seviniyorum bu arada:CüvCüv:sırnaşık şeysağol yumukum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur.Ama inanamıyorum 1 hafta sonra tekrarlayıp net 2. çizgiyi görünce tamam dicem inşallah :) Allah meleğe ve isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler versin :Saruboceq:
hahahahah evet başladı.. nerde kalorisiz şeyler onlara aşeriyorum.. mesela dondurma yiyorum tatlı istiyorum sürekli..
ya kuzum saçmalama vericez işte aaa sabret azimli ol hem nice zayıflar var ki içleri 5 para etmez yasin senin içni beğenmiş hem sen kilolu olmana rağmen çok gzel hatunsun zayıflayınca emin ol fıstık gibi olcaksın spor yapcez hiçte sarkmıycazzzzkaydirigubbakcemile2Günaydın deryacığım,aşığım ama sabah ağlayarak uyandım, bu çocuğun ailesi istemeyecek beni, ama haklılar, her yeri vıcık vıcık yag olan birini kim isterki, o kadar moralim bozukki anlatamam, böyle saatlerce ağlayasım var, bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ama aynı odada bulunduğum kız ben ağlayınca mutlu oluyor, birde şirkette ağlamak hiç profesyonelce değil, her yerim kat kat, üçlü rakamları görmüs vücudum zayıflayınca pörsük pörsük olucak, ben nasıl toparlayacağım ya, en kötüsü ben bu adamla evlenince bu vücutla nasıl karşısına çıkacağım, ay dayanamayıp tuvalete gidip ağlamam lazım, yoksa oturdugum yerde bağıra bağıra ağlayacağım
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:)) ben kız çocuklarını seviyorum ama erkek çocuklar çok yabancı geliyo sebebi de ablamın 2 kızı olması bizim de 3 kız kardeş olmamışdan olabilir :)) ama sanki oldum olası benim oğlum olacak gibi geliyo.. sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsunda kız erkek farketmez inanki nasıl olsa ikisi de yok :))
sen ağlayarak okumuşsunya bende senin bu yazdığını ağlayarak okuyorum :gitme:
ayy harika bir sürpriz olur ne güzel yaa keşke bende kocişimin bu yılki doğum günüde öyle bir hediye verebilsem:Saruboceqeşimin doğumgünü 22 mayıs. ozamana kadar sabredersem bebek neredeyse doğmuş olur :roflol:
çok şeker özgecim. Biz brilanttaykende mağazalara satıyoduk bu beşiklerden ama çok pahalıydı.Bizim mağazaya veriş fiyatımız 800-1000 liraydı. akannehir
amanınnnnn daha 243 günün var ölme eşeğim ölme
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin aminn:Saruboceq:sositososito ay be hala seviniyorum bu arada:CüvCüv:sırnaşık şey
oh oh:icecream:
ya kuzum saçmalama vericez işte aaa sabret azimli ol hem nice zayıflar var ki içleri 5 para etmez yasin senin içni beğenmiş hem sen kilolu olmana rağmen çok gzel hatunsun zayıflayınca emin ol fıstık gibi olcaksın spor yapcez hiçte sarkmıycazzzzkaydirigubbakcemile2
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ayy harika bir sürpriz olur ne güzel yaa keşke bende kocişimin bu yılki doğum günüde öyle bir hediye verebilsem:Saruboceq29 aralık)
çok hoş bir beşik amaaa güle güle yatsın duru kızımız bir gelseydi benim gibi o da anne karnını pek sevmişş biz boğalar rahatımıza pek düşkünüzbayanssulusmile
planıma başladım kızlar :) Rabbim inşallah herşeyi yolunda götürür de güzel bi süpriz yaparım :) bu akşam ümitlerini tamamen yıktım kocişimin. bu aydan ümidi yok yani :))) zaten öyle illaki olsun çabasında da değilya neyse dedim bu ay başarısızlıkla sonuçlandı :)) Allah'ım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bişekilde devam eder de süprizin bi anlamı olur :Saruboceq: eyvahedigeldismile
nurocum şimdi bebişimiz kaç günlük hesaplamalara göre çizelgeden anlayamadım benbilmiyorumkismile
nuroo kan tahlili yaptırdınmı canım..yada 25 tl lik testler var kesin sonuç idrardan onlardan mı aldın..kesin hamişsin demi..ayy ne mutlu..Allah isteyenlere de nasip etsin..ilk zamanlarım geldi aklıma çok heyecanlanmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?