Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nuroo hamile miiiiiiohaoldumsmilehihoyyyt:lepi:zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::dance::sm_cool:a.s.boshayallersmile

dur ben yapayım yorum bir kere akşam erik ekşi ise süperrrr

kiraz çıktı mı bu arada ya neyse çilekle erik benim favorim zaten güzel menüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

amin aminn:Saruboceq:sositososito ay be hala seviniyorum bu arada:CüvCüv:sırnaşık şey

hahahahah evet başladı.. nerde kalorisiz şeyler onlara aşeriyorum.. mesela dondurma yiyorum tatlı istiyorum sürekli..

oh oh:icecream:
ya kuzum saçmalama vericez işte aaa sabret azimli ol hem nice zayıflar var ki içleri 5 para etmez yasin senin içni beğenmiş hem sen kilolu olmana rağmen çok gzel hatunsun zayıflayınca emin ol fıstık gibi olcaksın spor yapcez hiçte sarkmıycazzzzkaydirigubbakcemile2

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

eşimin doğumgünü 22 mayıs. ozamana kadar sabredersem bebek neredeyse doğmuş olur :roflol:
ayy harika bir sürpriz olur ne güzel yaa keşke bende kocişimin bu yılki doğum günüde öyle bir hediye verebilsem:Saruboceq29 aralık)

çok şeker özgecim. Biz brilanttaykende mağazalara satıyoduk bu beşiklerden ama çok pahalıydı.Bizim mağazaya veriş fiyatımız 800-1000 liraydı. akannehir

çok hoş bir beşik amaaa güle güle yatsın duru kızımız bir gelseydi benim gibi o da anne karnını pek sevmişş biz boğalar rahatımıza pek düşkünüzbayanssulusmile

planıma başladım kızlar :) Rabbim inşallah herşeyi yolunda götürür de güzel bi süpriz yaparım :) bu akşam ümitlerini tamamen yıktım kocişimin. bu aydan ümidi yok yani :))) zaten öyle illaki olsun çabasında da değilya neyse dedim bu ay başarısızlıkla sonuçlandı :)) Allah'ım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bişekilde devam eder de süprizin bi anlamı olur :Saruboceq: eyvahedigeldismile

canım benim edecek inş nur topu gibi bir bebişimiz olcak şubat mart gibi, baharı müjdeleyecek bizlere, sen kalbini ferah tut:Saruboceq:a.s.

kızlar inanın o kadar yorgunumki uyuyayım artık sabah bildirimimi yaparım inş. stajdan önce yada gelince. herkese hayırlı geceler...

nuroo kan tahlili yaptırdınmı canım..yada 25 tl lik testler var kesin sonuç idrardan onlardan mı aldın..kesin hamişsin demi..ayy ne mutlu..Allah isteyenlere de nasip etsin..ilk zamanlarım geldi aklıma çok heyecanlanmıştım..

kesin değil canımcım ya :)))) yani 2. çizgi silik çıktı.. sen hassas olanları diyosun ama benim yaptığım o çok hassaslardan değil 3,5 tl ye almıştım ben. Hayırlısı bakalım.. şimdi ocak anneleri topicini okuyodumda benimle adet tarihi aynı olan kişi yani son adet tarihi 6 nisan olan kişi 29 nisanda test yapmış ve 2. çizgi anında kıpkırmızıymış akannehir kafamçokkarıştı amaaann takmıcam kafama herşey olacağına varıyo..

bu arada süprizi değiştirdim testi kudela yapmıcam üzerinde burada bebek var yazan karikatürlü tişörtler varya onlardan giyicem 22 mayısta :)))

selam kıslar kusura bakmayın 2 gündr topige ugrayamıyorum yakın bi arkdsımın dügünü var buygün kına gecesi vardı ancak eve gelebildim yarında antalyaya gidicez sabahtan nolur nolmaz diye kilo bildirimimi şimdiden yapim dedim az fazla cıktım gerci bu saatte amaohaoldumsmile bugün kınada beni uzun zamndr görmeyen herkes anneme sormus sultan baya toplamıs kendini ne yaptı diye dedim desaeydin monti yapıyor diye:lepi:
şimdiden yarın hepimiz için hayırlı olsun insl bu haftada 1 lik bizm olur öpüyorum hepiniizopuyorumnanaktan

59.5 / 59 / 0.5 / 0.84

Nazlıcığım aldığım kiloları verebilimişim ancak bu hafta sabitim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…